Regl Öncesi Belirtiler

Adetten önceki belirtileriniz nelerdi

• Kasık ağrısı

OY: 444 67,1%
  • Bel ağrısı

OY: 330 49,8%
  • Sarı akıntı

OY: 137 20,7%
  • Beyaz akıntı

OY: 172 26,0%
  • Baş ağrısı

OY: 135 20,4%
  • Göğüs hassasiyeti

OY: 379 57,3%
  • Gaz

OY: 256 38,7%
  • İshal/Kabızlık

OY: 181 27,3%
  • Mide bulantısı

OY: 119 18,0%
  • İştah değişikliği

OY: 173 26,1%
  • Uyuma isteği

OY: 178 26,9%
  • Lekelenme

OY: 96 14,5%

• Ankete Katılan
    662
Anladım canım hayırlısı olsun. Çok teşekkür ederiz.. Sonuçları bildir canım bize
Doktordan geldım canım benım 3 de çıkacak sonuçlarım . doktor sıkışıp gel dedı ultrasyonada o zaman bakacak . ona göre ılaç yazacak ıste hayırlısı bakalım ne dıyecek

kızlar günaydın nasılsınız adetin 12. günü bugün sabah kasık ağrım başladı bide beyaz süt gibi akıntım var

slmlar.sat 16.12.2015 bat 11.12.2015 ve yumurtlama 21.gün.. ve ben hala adet olmadım bugün 4.gün.12 sinde kan tahlilim 0.01 cıktı bugün idrarda tek çizgi çıktı.bacaklarım ve belim çok ağrıyor.ara ara kasıklarıma sızı şeklinde ağrılar giriyor.şiddetli değil ama arada mide bulantım oluo.uyku halim çok fazla.birazda gerginlik var.2 gün kadar akıntı gibi bişerler oldu ama şu an yok.ayın 12.sinde peçeteye 2 damla kadar pembe akıntı geldi.hamile olmam ihtimalim varmı?bi daha kan testi yaptırsam ne kadar daha beklemem lazım.bilen varsa cvp yazabilirmi???

Skry10 canm ne dedi doktor ?
Canım ya kısmet degıl yada şans bılemıyorum gecen seferde aynısı olmuştu bende . ben kan verdım 3 dede gıttım cıhaz bozulmuş benım kan sonucum yarın çıkacak doktor ultrasyonada yarın bakacak hayırlısı artık . Dahadda tuhafı su anlam veremedim ama suan lavaboya gıttım kahve rengı aynı aramel gıbı bırkaç musluk damlası gıbı leke var peçete ıle sıldım afedersınız cok özür dılerım tık yok nekı bu anlamadım

Bilmiyorum ki canim bunu da soyle mutlaka doktoruna. İnsallah kotu bisey yoktur. Belki reglin gelecektir ondan olabilir mi ?

Bilmiyorum ki canim bunu da soyle mutlaka doktoruna. İnsallah kotu bisey yoktur. Belki reglin gelecektir ondan olabilir mi ?
İnş regıldır ama yıne 3.gunu hafat sonuna denk geldı . acaba özelde yaptırsam tum herseyı sonra pazatresıde doktoruma götürsem . Yarın bı sorayım sonuçları almaya gıttıgımde doktoruma

Selam arkadaşlar benim adet gecikelide iki gün oldu adet bir gün öncesi idrar test negatif çıktı yarın da olmazsam test tekrarlayacagim benim belirtilerim;
Benim kasık batması var ara ara vajina üstü ağrı giriyor
Sağ gogusume usten usten ağrı sancı giriyor
Mide yanması,baş ağrısı,bel ağrısı var
Ama goguslerimde degisiklik yok
Vajinaya alttan alta arada batmageliyo oturamiyorum hatta
Kokusuz akıntım var bir kerede ilk defa uzayan bir akıntım oldu
Var mı benim gibi olan

Benim sadece bel ve sirt ağrım vardı bide tek taraflı kasık ağrısı. Inşallah vardır bişeyler güzel haberler gelir :)

kızlar benimde çok feci bel kasık bide sırtım çok ağrıyo bide süt gibi akıntı devam ediyo

İnş regıldır ama yıne 3.gunu hafat sonuna denk geldı . acaba özelde yaptırsam tum herseyı sonra pazatresıde doktoruma götürsem . Yarın bı sorayım sonuçları almaya gıttıgımde doktoruma
canım korkma zaten klomene adetin 5. günü başlıyosun yarın gittiğinde muayne eder seni doktorun zaten eğer regl olursa ilacını yazar sende 5. günü başlarsın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…