- 1 Mayıs 2012
- 9.588
- 9.036
- 198
O zaman kalp atisi icin erken ama insallah keseyi gorursun :) Guzel haberlerini bekliyoruz tatlim Allah sqg salim kucagimiza almayi nasip etsin
İnşllah canım benım ya ben 1 gun gecınce 1 tane yaptım bıraktım baktım olmadım eşimi gönderdim almaya 11 de yapacağım ınş dua edın canlarım ınş rabbım herkesın yuzunu guldursun
Ben lekelenmenin basladigi gunu sayiyorum canim sonucta o gun sokulmeye basliyor bana gore.arkadaşlar lekelenmenin başladığı gün mü yoksa kırmızı kanın geldiği gün mü adetin ilk günü oluyor?
sağol canım cvp içinBen lekelenmenin basladigi gunu sayiyorum canim sonucta o gun sokulmeye basliyor bana gore.
arkadaşlar lekelenmenin başladığı gün mü yoksa kırmızı kanın geldiği gün mü adetin ilk günü oluyor?
sağol canım cvp için
klomene başlıcam da 5. gün ondan sordum
o kadar düzensiz geldiki bu ay canımDoktora sormuştum, lekelenmenin başladı gün ilk gün sayılıyor
inşallah canım çok tşk ederim :)Ben oyle hesapliyorum kendiminkini, hadi hayirlisi insallah iyi gelir kisa zamanda aliriz hamis haberini :)
o kadar düzensiz geldiki bu ay canım
p.tesi leklenmeler başladı sonra kesildi, bir gün sonra peçeteye kan şeklinde geldi, ertesi gün tekrar lekelenme
bugün de kanama vardı, kafam karıştı hangi gün diye
ay ciddi misin inşallah canım inşallahson iki üç aydır benimde öyleydi. Sinirim bozuluyordu. Doktor rahim kendini hazırlıyor ve vücutta gördüğü farklılığı (spermitolardan bahsediyor) algılıyor demişti. İnşallah senden de en kısa zamanda bebiş haberi gelir
Canım umutlandırmak içün değil ama bilgi için. Bi arkadaşımın 10 gün geçti negatif, 15 gn geçti negatif, 17. Gün çizgi çıktı ama böyle kıpkırmızı değilGünaydın canım ıyıyız şükür . bugun adetım gecelı 6 gun oldu gelen gıden yok göğüsüm 1 beden buyudu ara ara brl kasık agrm var sık ıdrara çıkıyorum 1 gun gecınce test yaaptım negaftı . Bırdaha yapsam mı acaba ama yıne negatıf olacak . Bırde ıdrarda 1 gun ecınce çıkar mıkı
Hayirlisi olsun kuzum daha zamani gelmemis demek ki, kendine stres yapma olsen de bitsen de o zaten tam zamaninda gelecek o yuzden kendini rahat birak. En hayirli zamanda gelsin insallah bebisinBen adet oldum kizlar bugun
Kuzum yaptım bekledıgım gıbı negatıf hayırlısı Allahtan yarın doktora gıdecegım o yoksa ertseı gun adet gecıkmesı ıcın özele gıdecegım . Daha sonrada ılacla düzene gırer regılım artık ıns herseyın hayırlısı vardır bundada hayırCanim yaptin mi testi merak ettim :)
Kuzum bılmıyorum ama negatıf cıktı yarın adet duzenleycı ıcın sıkıntı ne dıye doktoruma gıdecegım . o yoksa cuma gunu özele gıderım kısmet nasıp bu ay lmadı hayırlısı Allahtan artık kısmet . Gözünüz aydın canım Allah analı babalı buyutsun sağlıkla ınşşşCanım umutlandırmak içün değil ama bilgi için. Bi arkadaşımın 10 gün geçti negatif, 15 gn geçti negatif, 17. Gün çizgi çıktı ama böyle kıpkırmızı değilve o arkadaşım dün doğum yaptı çok tatlı bi oğlumuz oldu yaa doktor da kızmış kan testi yapsaydın diye.. Tabi 40. Gün adet olan da var. Ama istersen bir kan testi yaptır canım
Anladım canım hayırlısı olsun. Çok teşekkür ederiz.. Sonuçları bildir canım bizeKuzum bılmıyorum ama negatıf cıktı yarın adet duzenleycı ıcın sıkıntı ne dıye doktoruma gıdecegım . o yoksa cuma gunu özele gıderım kısmet nasıp bu ay lmadı hayırlısı Allahtan artık kısmet . Gözünüz aydın canım Allah analı babalı buyutsun sağlıkla ınşşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?