adet başlangıcıKızlar yardım edin kafam karıştı dün adet günümde pembemsi leke geldi bekledim.sabah test yaptin tekcizgi ..bugün öğlen kahverengiye döndü sonra açık renkte biraz kanamam .tamam adet oluyorum ama şimdi kahverengi lekelenmem oldu bugün 28. Gün ...nedir şimdi ki halim ...
Bu ayda başarısız olduk hayırlısıadet başlangıcı
en hayırlı zamanda nasip etsin rabbimBu ayda başarısız olduk hayırlısı
Kızlar yardım edin kafam karıştı dün adet günümde pembemsi leke geldi bekledim.sabah test yaptin tekcizgi ..bugün öğlen kahverengiye döndü sonra açık renkte biraz kanamam .tamam adet oluyorum ama şimdi kahverengi lekelenmem oldu bugün 28. Gün ...nedir şimdi ki halim ...
evet özellikle korunmayı bıraktıktan sonra böyle oluyorKorunmayı bıraktıktan sonraki reglilerimin çoğunda bende böyle oldum. 2-3 gün pembelikler, kahverengilikler geldi. 3. veya 4. gün kırmızıya döndü. Yerleşme kanaması mı diye çok düşündüm, dua ettim ama hala bekliyorum işte
Amin herkese nasip etsin Rabbim bu ay asilama görünüyor..Rabbim kapıdan bizleri kucagimizi boş cevirmeen hayırlı zamanda nasip etsin rabbim
Canim ben 2 yılan fazla Korunmu yorum ama nasip işte. .Korunmayı bıraktıktan sonraki reglilerimin çoğunda bende böyle oldum. 2-3 gün pembelikler, kahverengilikler geldi. 3. veya 4. gün kırmızıya döndü. Yerleşme kanaması mı diye çok düşündüm, dua ettim ama hala bekliyorum işte
Canim ben 2 yılan fazla Korunmu yorum ama nasip işte. .
yumurtlamadan 14 gün sonra idrarda çıkıyor canımBenim de bıraktıktan sonra 5. ayda filan başlamıştı böyle gecikmeler, garip başlangıçlar. Ve doktoruma sorduğumda sorun yok, rahim değişiklikleri fark edip kendini hazırlıyor demişti. Üzerinden 6 ay geçti hala hazırlıyor sanırım.
Benim de bugün yumurtlama sonrası 16. gün ve bekliyorum işte
Benim adetin olmam gereken zaman dün idi 1 gün geçtiyumurtlamadan 14 gün sonra idrarda çıkıyor canım
senin adetin geçti herhalde dimi?
Hadi canım senin hayırlı haberini alalım bari..Benim de bıraktıktan sonra 5. ayda filan başlamıştı böyle gecikmeler, garip başlangıçlar. Ve doktoruma sorduğumda sorun yok, rahim değişiklikleri fark edip kendini hazırlıyor demişti. Üzerinden 6 ay geçti hala hazırlıyor sanırım.
Benim de bugün yumurtlama sonrası 16. gün ve bekliyorum işte
yumurtlamadan 14 gün sonra idrarda çıkıyor canım
senin adetin geçti herhalde dimi?
inşallah ahmilesindir canımevet ama her ay tek çizgi görmekten çok üzülüyorum, o yüzden test yapmıyorum. 28 günlük döngüme göre de geçmiş oluyor bat. Hayırlısı Allah'tan :)
Canım anlamadım ne sormuştuHomely_angel a sormuştum canım :)
reglin geçti herhalde dimi diye sormuştum ben onaCanım anlamadım ne sormuştu
Biraz karıştırdım Can'ım şimdi anladımCanım anlamadım ne sormuştu
i
inşallah ahmilesindir canım
ianan bende tek çizgi görmemek için geçmesini bekliyorum
hiç belirtin var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?