Regl Öncesi Belirtiler

Adetten önceki belirtileriniz nelerdi

• Kasık ağrısı

OY: 444 67,1%
  • Bel ağrısı

OY: 330 49,8%
  • Sarı akıntı

OY: 137 20,7%
  • Beyaz akıntı

OY: 172 26,0%
  • Baş ağrısı

OY: 135 20,4%
  • Göğüs hassasiyeti

OY: 379 57,3%
  • Gaz

OY: 256 38,7%
  • İshal/Kabızlık

OY: 181 27,3%
  • Mide bulantısı

OY: 119 18,0%
  • İştah değişikliği

OY: 173 26,1%
  • Uyuma isteği

OY: 178 26,9%
  • Lekelenme

OY: 96 14,5%

• Ankete Katılan
    662
Kızlar yardım edin kafam karıştı dün adet günümde pembemsi leke geldi bekledim.sabah test yaptin tekcizgi ..bugün öğlen kahverengiye döndü sonra açık renkte biraz kanamam .tamam adet oluyorum ama şimdi kahverengi lekelenmem oldu bugün 28. Gün ...nedir şimdi ki halim ...

adet başlangıcı

Korunmayı bıraktıktan sonraki reglilerimin çoğunda bende böyle oldum. 2-3 gün pembelikler, kahverengilikler geldi. 3. veya 4. gün kırmızıya döndü. Yerleşme kanaması mı diye çok düşündüm, dua ettim ama hala bekliyorum işte

evet özellikle korunmayı bıraktıktan sonra böyle oluyor
bende de öyle olmuştu

Canim ben 2 yılan fazla Korunmu yorum ama nasip işte. .

Canim ben 2 yılan fazla Korunmu yorum ama nasip işte. .

Benim de bıraktıktan sonra 5. ayda filan başlamıştı böyle gecikmeler, garip başlangıçlar. Ve doktoruma sorduğumda sorun yok, rahim değişiklikleri fark edip kendini hazırlıyor demişti. Üzerinden 6 ay geçti hala hazırlıyor sanırım.
Benim de bugün yumurtlama sonrası 16. gün ve bekliyorum işte

yumurtlamadan 14 gün sonra idrarda çıkıyor canım
senin adetin geçti herhalde dimi?

Hadi canım senin hayırlı haberini alalım bari..

i
evet ama her ay tek çizgi görmekten çok üzülüyorum, o yüzden test yapmıyorum. 28 günlük döngüme göre de geçmiş oluyor bat. Hayırlısı Allah'tan :)
inşallah ahmilesindir canım
ianan bende tek çizgi görmemek için geçmesini bekliyorum
hiç belirtin var mı?

i

inşallah ahmilesindir canım
ianan bende tek çizgi görmemek için geçmesini bekliyorum
hiç belirtin var mı?

inşallah inşallah canım :)
bu ay geçmeden yapmıcam diye söz vermiştim, sözümü tuttum ve hala yapmıyorum. Yarın sabah yapsam mı acaba?
Bence belirtim yok. Karnımda bir rahatsızlık var, kasıklara uzanan hafif ağrılar olabiliyor ara sıra. Göğüsler hassas. Ama bunların tümü regl belirtisi zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…