Regl Öncesi Belirtiler

Adetten önceki belirtileriniz nelerdi

• Kasık ağrısı

OY: 444 67,1%
  • Bel ağrısı

OY: 330 49,8%
  • Sarı akıntı

OY: 137 20,7%
  • Beyaz akıntı

OY: 172 26,0%
  • Baş ağrısı

OY: 135 20,4%
  • Göğüs hassasiyeti

OY: 379 57,3%
  • Gaz

OY: 256 38,7%
  • İshal/Kabızlık

OY: 181 27,3%
  • Mide bulantısı

OY: 119 18,0%
  • İştah değişikliği

OY: 173 26,1%
  • Uyuma isteği

OY: 178 26,9%
  • Lekelenme

OY: 96 14,5%

• Ankete Katılan
    662
Hayirli sabahlar kizlar simdi test aldim eczaneden yrn sabah yapicam cok korkuyorum yaa tek cizgi aliskanlik yapti bende

Evet canım adat döngüne göre degısıyor

Günaydın kızlar benımde bat bugun sımdılk gelen gıden yok atesım hala 36.7

günaydın charmant beim adet günüm yarın normalde ama dün bir parmak alınlığında acık kahve birr akıntı geldi durdu.bugünde sadece 1 damla geldi şimdiye kadar.acaba yerleşme olabilir mi??erken gebelik testi var evde yapsam mı ki onu bugün akşam veya yarın gün sonu nu mu beklesem.göğüs ağrım bir tık hahifledi adet olacam sanırım diye düşünüyorum.neden olmuyor ya(((

tatlım ben adetten önce ve adet günü kahve leke yaşamıştım yerleşme lekesiydi, adetten 1 gün sonra kesildi. İstersen test yap, leke geliyorsa testte çıkıyor çünkü...bende baya silikte olsa çıkmıştı...ama yine de sen bilirsin tabi

Kizlaaar testte cikmama ihtimali varmiii lutfeeennn ses verin adetim bir yada iki gun gecti duzensiz oldugum icin 34.gunundeyim ama 30 35 arasi oluyorum normalde

Charmant 22 ve 24u onemli demisti bana 24unde filan yumurtlamissam 14 gun gecti ustunden daha gec yumurtladiysam eger off hesap kitap yoruldum valla rabbim ins bu ay nasip etmistir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…