Regl Öncesi Belirtiler

Adetten önceki belirtileriniz nelerdi

• Kasık ağrısı

OY: 444 67,1%
  • Bel ağrısı

OY: 330 49,8%
  • Sarı akıntı

OY: 137 20,7%
  • Beyaz akıntı

OY: 172 26,0%
  • Baş ağrısı

OY: 135 20,4%
  • Göğüs hassasiyeti

OY: 379 57,3%
  • Gaz

OY: 256 38,7%
  • İshal/Kabızlık

OY: 181 27,3%
  • Mide bulantısı

OY: 119 18,0%
  • İştah değişikliği

OY: 173 26,1%
  • Uyuma isteği

OY: 178 26,9%
  • Lekelenme

OY: 96 14,5%

• Ankete Katılan
    662
Benımde 1 gun gectı korkuyorum tek cızgı görmekten yapmayacağım zaten regılı bekliyorum ben

Kızlar ovulasyon testim yumurtlamadan beri pozitif c kadar koyu değil ama kırmızı yinede. ve yarın adet günüm. dün gebelik testim silik çıktı. bugün tekrar gebelik testi yaptım ama negatif. sizce ????
bu da ovulasyon testim hep böyle çıkıyor

Cnm ovu testi ile gebelik biraz zor Anlaşılıyor kafa karışıklığı yapıyor en Güzeli gebelik testi yada kan

Günaydın kızlar nasılsınız . bugun 31.gun gelen gıden yok ateşim de 36.8

Kızlar merhaba ben bu ay istanbuldayım. Eşim de burda ama geceden geceye görüşüyoruz ve eşimin yeğenleriyle vakit geçiriyoruz. Normalde tam yumurtlama günü evde olucaz ama ben bu durumdan fırsat soğan kürüne başladım. Bilmiyorum deneyen var mı? Ama ben de hafif kanama yaptı. Daha önce de korunurken kistim için içmiştim, o zaman da aynısı olmuştu ve kistim gitmişti.. Neyse ama bu kanama sanırım benim yumuurtlamamı etkileyecek.. Yani acaba ben yeniden mi adet gibi hesaplamalıyım bilmiyorum. Ama Veson sanırım sen de yaoacaktın soğan kürü.. Sende de böyle etkisi oldu mu? Ya da yapan birileri bilgi verebilir mi

Kızlar herkese merhaba, bu sabah test yaptım veee sonunda çift çizgiyi gördüm
Hamileyimmm Allah' ıma çok şükür. Kan testini de o heyecanla hemen yaptırdım, Sonucum 431,40

İsteyen bekleyen herkesin en kısa zamanda bu duyguyu tatmasını ve sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza almamızı diliyorum.

Cnm ben kürtaj oldum ve hala adet bekliyorum.adet olunca 7. Gün başlamayı düşünüyorum bildiğim @triton-x kullandı

Maşallah canım tebrik ederim. Rabbim tamamına erdirsin. Kaç gün geçmişti.

Ayyyy kuzummm hadı gözün aydın ya . darısı bızlerınde basına . kaç gun gectı belırtın var mıydı ...

Canım ben başladım. 16 sında bırakacağım. Bende şuan kanama olmadı, sende ne zaman olmuştu. Adetin 7.günü başlanıyormuş ve 15 gün sabah akşam devam ediyorsun. 1 kere yaptıysan 6 ay ara vermen gerekiyor. Soğanın hiçbir zararı yok. Kesinlikle faydalı, adetin 7.günü başlayabilirsin cnm.

Canım çok tebrik ederim, ben tahmin etmiştim senin hamile olacağını ve merakla bekliyordum. İnş. Allah tamamına erdirsin. Eylül anneleri çoğaldı, benimde doğum tarihim eylülün sonu :)
Merhaba kızlar ben yedi aralıkta kürtaj olmustm bugün tam 31.gun adet oldumsizce nasil
Çok sevindim canım, inş toparlar tekrar çalışmalara başlarsınız.

Merhaba kızlar benim adet olma günüm yarın ama 3 gündür kasıklarımda ağrılar ve şu an çok kötüyüm belimde çok ağrıyor gögüslerimde de hassasiyet oldu adet olmadan ağrı olurdu ama bu farklı inşallah bebişdir adet günü yaklaşınca da ağrılarım olurdu ama çok değil soguk bi yerde de kalmadım soğuk almadım hamile olsam da anlamam ben biraz garibim yemeklerden sonra midem bulanabiliyor ya da ağrıyabiliyor stresten. bunları kafaya taktım iki ay bişey çıkmadı. annemden rica ettim ben dışarı çıkamadığım için test alacak akşam gelecek ama yarın sabah hasta olmasam yaparım diye düşünüyorum.

İnşallah yarın buraya güzel haberler yazarım

Ayyyy kuzummm hadı gözün aydın ya . darısı bızlerınde basına . kaç gun gectı belırtın var mıydı ...

Teşekkür canım, amin inşallah tüm isteyenlere :)
3 gün geçti tatlım, çok bi belirtim yoktu aslında. Aynı regli zamanında olduğu gibi göğüslerim hassastı, karnımda ve kasıklarımda yine regli benzeri sızılar vardı. Bu kadar, hatta regli olucam sandım hazırlıklı geziyordum.

Çok teşekkür ederim canım, umarım ayağımı sürümüşümdür de peşpeşe haberler alırız. (Genelde bir şey yaptığımda böyle olur :) ) İnşallah bunda da böyle olsun :)

İnşallah çift çizgi haberi yarın sabah da senden gelsin :)

Oyyy ne güzel yaaa maaşallah degerınde güzel çıkmış sağlıklı bır sekılde kucağına alırsın ınşşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…