• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Regl Öncesi Belirtiler

Adetten önceki belirtileriniz nelerdi

• Kasık ağrısı

OY: 444 67,1%
  • Bel ağrısı

OY: 330 49,8%
  • Sarı akıntı

OY: 137 20,7%
  • Beyaz akıntı

OY: 172 26,0%
  • Baş ağrısı

OY: 135 20,4%
  • Göğüs hassasiyeti

OY: 379 57,3%
  • Gaz

OY: 256 38,7%
  • İshal/Kabızlık

OY: 181 27,3%
  • Mide bulantısı

OY: 119 18,0%
  • İştah değişikliği

OY: 173 26,1%
  • Uyuma isteği

OY: 178 26,9%
  • Lekelenme

OY: 96 14,5%

• Ankete Katılan
    662
slm kızlar msj ları okuyorum sürekli ama çok yoğunum bu hafta sürekli giremiyorum.benim bat 8 ocak cuma günü.aslında iyide oluyor kafam dağılıyor birazda.bu ay baya umutluyum lütfen hamişler dua edin bana.adetten sonraki 14.15.gün yumurtladım şekerler ve 21.22.günden beride feci bir gögüs hassasiyeti başladı bende hiç kesilmeyen birde ateşim yüksek ölçmedim ama vucüt ısımdan anlıyorum.kasık batmaları zaten gögüs şişlikleri ile birlikte başladı.bu günü saymazsak bat 2 kaldı bakalım cuma günüde olmaz isem cumartesi test yaptıracağım.hayırlısı olsun hakkımızda.rabbim hayırlı ise versin inşallah.kızlar eğer hamile değilsem adet olmam gereken gün mü gögüs hassasiyetim azalır birde ateşim???veya bu göğüs hassasiyetinin hamilelik dışında bir nedeni var mı acep merak ettim.???
Kuzum yumurtlama gününden ıtıbaren bendede göğüs hassasıyetı ve sıslık var bıçak batar gıbı atesım de 36.7 de hayırlısı ama benım umudum yok cunku ayın 28ınde doktorum yumurtan çatlamamış dedı cok umudum kırıldı bu aykı adetıı 4 gözle bekliyorum klomene başlayacağız cunku. o yüzden bekliyorum adetımı . bu ayda tum gunlerı cok ıyı degerlendırmıştık ama kısmet degılmış . sen ıns hamılesındır tatlım tum dualarımız senınle rabbım gönlüne göre versın . kasıklarda batman var mı gaz sancın felan

slm kızlar msj ları okuyorum sürekli ama çok yoğunum bu hafta sürekli giremiyorum.benim bat 8 ocak cuma günü.aslında iyide oluyor kafam dağılıyor birazda.bu ay baya umutluyum lütfen hamişler dua edin bana.adetten sonraki 14.15.gün yumurtladım şekerler ve 21.22.günden beride feci bir gögüs hassasiyeti başladı bende hiç kesilmeyen birde ateşim yüksek ölçmedim ama vucüt ısımdan anlıyorum.kasık batmaları zaten gögüs şişlikleri ile birlikte başladı.bu günü saymazsak bat 2 kaldı bakalım cuma günüde olmaz isem cumartesi test yaptıracağım.hayırlısı olsun hakkımızda.rabbim hayırlı ise versin inşallah.kızlar eğer hamile değilsem adet olmam gereken gün mü gögüs hassasiyetim azalır birde ateşim???veya bu göğüs hassasiyetinin hamilelik dışında bir nedeni var mı acep merak ettim.???

İnsallah vardir kuzum guzel haberler verirsin bize :)

benımde son 1 gun canım ateşim 36.7 de kaldı hayırlısı ben sadece adetımın 3.gunu hafta ıcıne gelsın dıye cok dua edıyorum testler ıcın

Canim insallah planladigin zamanda gelir adetin. Gonul ister ki gelmesin adetin ama doktor yumurtan catlamamis demis bende bilemedim. İnsallah yakin zamanda guzel haberlerini alicaz :)

Canim insallah planladigin zamanda gelir adetin. Gonul ister ki gelmesin adetin ama doktor yumurtan catlamamis demis bende bilemedim. İnsallah yakin zamanda guzel haberlerini alicaz :)
sagol canım benım o yüzden gıdıp test bıle almıyorum normalde şmdiye kactane yapmıştım

Selam kızlar bugün adet olmam lazım ama pembemsi seffaf bir akıntı sizce nedir.. yaşayanlar varmı..lütfen cevap verirseniz Sevinirim

Kuzum yumurtlama gününden ıtıbaren bendede göğüs hassasıyetı ve sıslık var bıçak batar gıbı atesım de 36.7 de hayırlısı ama benım umudum yok cunku ayın 28ınde doktorum yumurtan çatlamamış dedı cok umudum kırıldı bu aykı adetıı 4 gözle bekliyorum klomene başlayacağız cunku. o yüzden bekliyorum adetımı . bu ayda tum gunlerı cok ıyı degerlendırmıştık ama kısmet degılmış . sen ıns hamılesındır tatlım tum dualarımız senınle rabbım gönlüne göre versın . kasıklarda batman var mı gaz sancın felan
gaz sancısından ziyade cok fazla mide yanmam oldu.ama tabi bunların hepsi hamilelil beliritisi olduğu dakar olmayadabilir bu işler belli olmuyor.bana hiç yumurta tabiki falan yapılmadı ya acaba çatlıyormu yumurtlarım gerçi ben eylülde bir hamile kaldım korunmayı bıraktıktan 3 ay sonra ama düşük yaptım.demekki çatliyor.acaba her ay değişen bir durum mu bu?

İyiyim canım sen nasılsın? Yok ben test yapmıcam bir daha demedi doktor daha doğrusu. Pazartesi gel dedi. Anca o zaman gözükür dedi. Ama gitmeden yaptırsammı diye de düşünüyorum
Sen nasılsın

Be asiri asiri yorgunum canim surekli yatayim uyuyayim yemek falan da yapmayim bu moddayim :)

Kizlar adet tarihim 2 ocakti.. 31 aralikta leke seklinde kanAmam oldu. Sonra akintim hep beyaz .. Hamilelikle ilgili bask a belirtim yok. Bu arada adetimde geciyor..

Back