- 30 Kasım 2014
- 3.780
- 6.379
- 158
- 35
Inşallah canım veririm de test için erken mi adetin ilk günü de
Canim varsa cikar ben adete 3 gun kala ogrendim idrar testinde silikti kanda 19 cikti
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Inşallah canım veririm de test için erken mi adetin ilk günü de
Kizlar adet tarihim 2 ocakti.. 31 aralikta leke seklinde kanAmam oldu. Sonra akintim hep beyaz .. Hamilelikle ilgili bask a belirtim yok. Bu arada adetimde geciyor..
Canım erken gebelik testi mi kullandınCanim varsa cikar ben adete 3 gun kala ogrendim idrar testinde silikti kanda 19 cikti
Canım erken gebelik testi mi kullandın
Yok yapmadim.. Yarin dr gitcem.. İcimde bi korku var .lekelenme ya kistense diye. GecikmemdeTest yapmadin mi hic bence yapmalisin ???
Ya bebeğin erken gostermis kendisini.dediğin gibi yapıcam yarın hayırlısı rabbim herkese versin.acaba Bebek var mı ki.yarın bakıcaz artıkHayir canim normal gebelik testi 3 liralik olanlardan
Hayirli sabahlar kizlar simdi test aldim eczaneden yrn sabah yapicam cok korkuyorum yaa tek cizgi aliskanlik yapti bende
Evet canım adat döngüne göre degısıyorgaz sancısından ziyade cok fazla mide yanmam oldu.ama tabi bunların hepsi hamilelil beliritisi olduğu dakar olmayadabilir bu işler belli olmuyor.bana hiç yumurta tabiki falan yapılmadı ya acaba çatlıyormu yumurtlarım gerçi ben eylülde bir hamile kaldım korunmayı bıraktıktan 3 ay sonra ama düşük yaptım.demekki çatliyor.acaba her ay değişen bir durum mu bu?
Canim takvim koymussun test yaptin mi senahhh bilmez miyim o duyguyu. Aynı sebepten ben de test yapamıyorum İnşallah ikimizin de testleri çifter çifter çizgili çıksın :)
Bende minnacik bisi gorunuyoduuu . Bak mouse la gosterdi yeriniAyy c.tesi de benim 5+1 oluyor gorunur mu ki acaba
Canim takvim koymussun test yaptin mi sen
tatlım ben adetten önce ve adet günü kahve leke yaşamıştım yerleşme lekesiydi, adetten 1 gün sonra kesildi. İstersen test yap, leke geliyorsa testte çıkıyor çünkü...bende baya silikte olsa çıkmıştı...ama yine de sen bilirsin tabigünaydın charmant beim adet günüm yarın normalde ama dün bir parmak alınlığında acık kahve birr akıntı geldi durdu.bugünde sadece 1 damla geldi şimdiye kadar.acaba yerleşme olabilir mi??erken gebelik testi var evde yapsam mı ki onu bugün akşam veya yarın gün sonu nu mu beklesem.göğüs ağrım bir tık hahifledi adet olacam sanırım diye düşünüyorum.neden olmuyor ya(((
TATLIM DÖLLENMEDEN 12. GÜN SONRA MUTLAKA ÇIKIYOR. yUMURTLAMA TARİHİNİ BİLİYORMUSUN?Kizlaaar testte cikmama ihtimali varmiii lutfeeennn ses verin adetim bir yada iki gun gecti duzensiz oldugum icin 34.gunundeyim ama 30 35 arasi oluyorum normalde
Yok tam olarak bilmiyorumTATLIM DÖLLENMEDEN 12. GÜN SONRA MUTLAKA ÇIKIYOR. yUMURTLAMA TARİHİNİ BİLİYORMUSUN?