Kuzum yumurtlama gününden ıtıbaren bendede göğüs hassasıyetı ve sıslık var bıçak batar gıbı atesım de 36.7 de hayırlısı ama benım umudum yok cunku ayın 28ınde doktorum yumurtan çatlamamış dedı cok umudum kırıldı bu aykı adetıı 4 gözle bekliyorum klomene başlayacağız cunku. o yüzden bekliyorum adetımı . bu ayda tum gunlerı cok ıyı degerlendırmıştık ama kısmet degılmış . sen ıns hamılesındır tatlım tum dualarımız senınle rabbım gönlüne göre versın . kasıklarda batman var mı gaz sancın felanslm kızlar msj ları okuyorum sürekli ama çok yoğunum bu hafta sürekli giremiyorum.benim bat 8 ocak cuma günü.aslında iyide oluyor kafam dağılıyor birazda.bu ay baya umutluyum lütfen hamişler dua edin bana.adetten sonraki 14.15.gün yumurtladım şekerler ve 21.22.günden beride feci bir gögüs hassasiyeti başladı bende hiç kesilmeyen birde ateşim yüksek ölçmedim ama vucüt ısımdan anlıyorum.kasık batmaları zaten gögüs şişlikleri ile birlikte başladı.bu günü saymazsak bat 2 kaldı bakalım cuma günüde olmaz isem cumartesi test yaptıracağım.hayırlısı olsun hakkımızda.rabbim hayırlı ise versin inşallah.kızlar eğer hamile değilsem adet olmam gereken gün mü gögüs hassasiyetim azalır birde ateşim???veya bu göğüs hassasiyetinin hamilelik dışında bir nedeni var mı acep merak ettim.???
slm kızlar msj ları okuyorum sürekli ama çok yoğunum bu hafta sürekli giremiyorum.benim bat 8 ocak cuma günü.aslında iyide oluyor kafam dağılıyor birazda.bu ay baya umutluyum lütfen hamişler dua edin bana.adetten sonraki 14.15.gün yumurtladım şekerler ve 21.22.günden beride feci bir gögüs hassasiyeti başladı bende hiç kesilmeyen birde ateşim yüksek ölçmedim ama vucüt ısımdan anlıyorum.kasık batmaları zaten gögüs şişlikleri ile birlikte başladı.bu günü saymazsak bat 2 kaldı bakalım cuma günüde olmaz isem cumartesi test yaptıracağım.hayırlısı olsun hakkımızda.rabbim hayırlı ise versin inşallah.kızlar eğer hamile değilsem adet olmam gereken gün mü gögüs hassasiyetim azalır birde ateşim???veya bu göğüs hassasiyetinin hamilelik dışında bir nedeni var mı acep merak ettim.???
benımde son 1 gun canım ateşim 36.7 de kaldı hayırlısı ben sadece adetımın 3.gunu hafta ıcıne gelsın dıye cok dua edıyorum testler ıcın
sagol canım benım o yüzden gıdıp test bıle almıyorum normalde şmdiye kactane yapmıştımCanim insallah planladigin zamanda gelir adetin. Gonul ister ki gelmesin adetin ama doktor yumurtan catlamamis demis bende bilemedim. İnsallah yakin zamanda guzel haberlerini alicaz :)
sagol canım benım o yüzden gıdıp test bıle almıyorum normalde şmdiye kactane yapmıştım
Hayırlısı ıle gelsın ınş canım Allah buyukİnsallah onumuzdeki ay guzel haberlerini alicaz kuzum :)
gaz sancısından ziyade cok fazla mide yanmam oldu.ama tabi bunların hepsi hamilelil beliritisi olduğu dakar olmayadabilir bu işler belli olmuyor.bana hiç yumurta tabiki falan yapılmadı ya acaba çatlıyormu yumurtlarım gerçi ben eylülde bir hamile kaldım korunmayı bıraktıktan 3 ay sonra ama düşük yaptım.demekki çatliyor.acaba her ay değişen bir durum mu bu?Kuzum yumurtlama gününden ıtıbaren bendede göğüs hassasıyetı ve sıslık var bıçak batar gıbı atesım de 36.7 de hayırlısı ama benım umudum yok cunku ayın 28ınde doktorum yumurtan çatlamamış dedı cok umudum kırıldı bu aykı adetıı 4 gözle bekliyorum klomene başlayacağız cunku. o yüzden bekliyorum adetımı . bu ayda tum gunlerı cok ıyı degerlendırmıştık ama kısmet degılmış . sen ıns hamılesındır tatlım tum dualarımız senınle rabbım gönlüne göre versın . kasıklarda batman var mı gaz sancın felan
İyiyim canım sen nasılsın? Yok ben test yapmıcam bir daha demedi doktor daha doğrusu. Pazartesi gel dedi. Anca o zaman gözükür dedi. Ama gitmeden yaptırsammı diye de düşünüyorumpass canim nasilsin ? Testi bugun mu tekrarlayacaktin?
İyiyim canım sen nasılsın? Yok ben test yapmıcam bir daha demedi doktor daha doğrusu. Pazartesi gel dedi. Anca o zaman gözükür dedi. Ama gitmeden yaptırsammı diye de düşünüyorum
Sen nasılsın
Kızlar bir fikriniz yokmu
karından baktı kuzum.Masallah canim :) karindan mi baktı vajinal mi bakti ? Bide beta degerin kacti olctuler mi tekrardan
karından baktı kuzum.
Yok ölçmedi hiç kan bidaha ama
Yinede teşekkür ederim ama test değil canim.Canim ben testi hic oyle bisey yasamadim o yuzden fikrim yok
bir kan testi yaptır istersenKizlar adet tarihim 2 ocakti.. 31 aralikta leke seklinde kanAmam oldu. Sonra akintim hep beyaz .. Hamilelikle ilgili bask a belirtim yok. Bu arada adetimde geciyor..
Yinede teşekkür ederim ama test değil canim.
benim adet gunum de peMBE akinti gelmişti ve şimdi beyaz oldu.
Inşallah canım veririm de test için erken mi adetin ilk günü deCanim o zaman test yapsana insallah guzel haberler verirsin bize :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?