Gözün aydin canim saglikla kucagina almayi da nasip etsin rabbim inşallahMrb kizlar. Bugun kontrolum vardi gittik. Kese olusmus tamamdir dis gebelik falan yok dedi şükür.
Haftaya persembe de tekrar cagirdi dinleyelim bakalim kalp atislarini dedi.
Ayy cok tuhaf bisry yaa Allahim nolurr isteyen herkeze nasip etsinnn. Cok icten dualar ediyorum
Ben biraz kullaniyorum hamileligi esime surekli masaj yaptiriyorum baba oluyorlar kolay degil :)) aksam yemeginden sonra bir rehavet coker uyursan gece tansiyonun dusebilir uzun sure ac kalmaktan, gece yatmadan yogurt ekmek gibi aperatif seyler mutlaka ye ben lavaboya duse kalka gidiyordum meger tansiyonum dusuyormusGeldim sukur canim ama oyle cok yorgunum ki yaa
Mrb kizlar. Bugun kontrolum vardi gittik. Kese olusmus tamamdir dis gebelik falan yok dedi şükür.
Ayy cok tuhaf bisry yaa Allahim nolurr isteyen herkeze nasip etsinnn. Cok icten dualar ediyorum
Ben biraz kullaniyorum hamileligi esime surekli masaj yaptiriyorum baba oluyorlar kolay degil :)) aksam yemeginden sonra bir rehavet coker uyursan gece tansiyonun dusebilir uzun sure ac kalmaktan, gece yatmadan yogurt ekmek gibi aperatif seyler mutlaka ye ben lavaboya duse kalka gidiyordum meger tansiyonum dusuyormus
Hiç böyle olmamıştım canım ya ben . karnımda ve rahım bölgemde ara ar sancılar oluyor acıldede ılk hemen ılac verıyorlaar ya sınır oluyorum
Mrb kizlar. Bugun kontrolum vardi gittik. Kese olusmus tamamdir dis gebelik falan yok dedi şükür.
Sut aliskan olmayanda yapiyor maalesef onu :/ yogurt da cok faydali ben kendime ara ogun yapiyorum yogurdu uc dort kasik yogurda iki dilim ekmek dograyip yiyorum. kahvaltilarini ihmal etme en onemli ogun insallah mide bulantin olmaz cok benim olmadi sukurCanim benim sabahlari ozellikle hic canim bisey istemiyor sonra da deli gibi acikiyorum falan :) aksamlar meyve yiyorum mutlaka ozellikle muz yiyorum. Sut iciyorum ama bende siskinlik yapiyor karnim acayip sis su anda :) daha erken sanirim o tansiyon dusmesi icin
Sut aliskan olmayanda yapiyor maalesef onu :/ yogurt da cok faydali ben kendime ara ogun yapiyorum yogurdu uc dort kasik yogurda iki dilim ekmek dograyip yiyorum. kahvaltilarini ihmal etme en onemli ogun insallah mide bulantin olmaz cok benim olmadi sukur
DOğru söylüyrsun canım evet olabılır cuma gunu musaıtım kesın gıderımkarnindan bir ultrason cekerlerdi belki. korkutmak gibi olmasin ama dershaneden bir arkadasim gecen gun gaz sancisi diye gitti iki gun hastanede yatmis bagirsaklari mikrop kapmis abtibiyoik tedavisi vermisler, calisiyorsun sanirim gun icinde gidemedin ama sakin ihmal etme
Maşalllah canım. İnşaAllah bizde böyle iyi haberler alırız.. Rabbim hayırlısıyla tamamına erdirsinMrb kizlar. Bugun kontrolum vardi gittik. Kese olusmus tamamdir dis gebelik falan yok dedi şükür.
Canım test neden almadın . gunaydınGünaydın kizlar
Halen adet olmadim 33.gunumdeyim adet sonrasi cok umitlendim insallah hayal kirikligina ugramam.
Kasik bolgem boyle asagiya dogru baski yapiyo gibi dolu gibi sanki adet mi baslayacak acaba
Canım test neden almadın . gunaydın[/QU
Bilmiyorumki ya tek cizgi gorucem diye korkuyorum
Dün doktora gittiğimde 5+1 dim canımCanim gozunaydin tam olarak kac hafta kac gunluk oldunuz? Bende p.tesi gidicem darisi basima artik :) insallah saglkla kalp atislarini da duyarsiniz canim :)
İki gun daha bekleyecegim cumartesiye kadar adet olmazsam cmt yapicam test bakalimcanım benım korkma rabbım nasıp ettıyse mucıze olur
Dün doktora gittiğimde 5+1 dim canım
benımde son 1 gun canım ateşim 36.7 de kaldı hayırlısı ben sadece adetımın 3.gunu hafta ıcıne gelsın dıye cok dua edıyorum testler ıcınİki gun daha bekleyecegim cumartesiye kadar adet olmazsam cmt yapicam test bakalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?