Regl Öncesi Belirtiler

Adetten önceki belirtileriniz nelerdi

• Kasık ağrısı

OY: 444 67,1%
  • Bel ağrısı

OY: 330 49,8%
  • Sarı akıntı

OY: 137 20,7%
  • Beyaz akıntı

OY: 172 26,0%
  • Baş ağrısı

OY: 135 20,4%
  • Göğüs hassasiyeti

OY: 379 57,3%
  • Gaz

OY: 256 38,7%
  • İshal/Kabızlık

OY: 181 27,3%
  • Mide bulantısı

OY: 119 18,0%
  • İştah değişikliği

OY: 173 26,1%
  • Uyuma isteği

OY: 178 26,9%
  • Lekelenme

OY: 96 14,5%

• Ankete Katılan
    662
Meslek lisesinde matematik ogretmeniyim kuzum ya sen anla halimi bide erkek lisesi...
Izin almayacagim sanirim evet bende cok düşünmek istemiyorum evham yapmak istemiyorum rabbime emanet bakalim :) eve gidince dinlenirim :)

Ayyy cok cilgin hem meslek lisesi hem erkek lisesi hem matematik voaaav :) diren yapayalniz1 az kaldi :)

Kızlar hala ağrım devam edıyor yanlarım ve rahım bölgem ya

Ben iktisat mezunuyum su an hedefim alandan 80 puan ustu yapmak mulakatla ataniyoruz merkezi atama cok az bizle. kendime 2 yil verdim 2 yil icinde en kotu gelir uzman yardimciligina atanmak hedefim insallah.

Benim dersim bitti etut yapiyorum :)
:) son 2 ders...
sen hangi bolum icin hazırlanıyorsun kpss ye canım ?

Ben iktisat mezunuyum su an hedefim alandan 80 puan ustu yapmak mulakatla ataniyoruz merkezi atama cok az bizle. kendime 2 yil verdim 2 yil icinde en kotu gelir uzman yardimciligina atanmak hedefim insallah.

Benim dersim bitti etut yapiyorum :)

Bende 81 puanla atandim ikinci yilim meslekte :) insallah sen de hedeflerine ulasirsin. Sizde torpil olayi cok var ya insallah yuksek yuksek puanlar alirsin :)

İyiaksamlar kizlar bende okuldayim suanda sunif ogretmeniyim. Sabah afedersiniz kustum ogluma süt ısıtacaktım soyle bir kokladim midem bulandi.. insallah belirtidir yarabbim yoksa cidden cok üzülücem

Bende 81 puanla atandim ikinci yilim meslekte :) insallah sen de hedeflerine ulasirsin. Sizde torpil olayi cok var ya insallah yuksek yuksek puanlar alirsin :)
Ay insallah insallah :)
Maalesef, torpilim Allah olsun benim tanidigimiz yok cunku, 80 i gecsem torpilsiz yerlere girebilirim belki, nasipte varsa olur. gectin mi evine :)

İyiaksamlar kizlar bende okuldayim suanda sunif ogretmeniyim. Sabah afedersiniz kustum ogluma süt ısıtacaktım soyle bir kokladim midem bulandi.. insallah belirtidir yarabbim yoksa cidden cok üzülücem
Oh oh ogretmenlerimiz de bol topicimizde, hayirlisiyla nasip etsin Allah bat ne zaman

Gitin mi canim, ihmal etme kendini.
İlik suyu ayakteyken yavas yavas icmeyi denedin mi?
Hiç böyle olmamıştım canım ya ben . karnımda ve rahım bölgemde ara ar sancılar oluyor acıldede ılk hemen ılac verıyorlaar ya sınır oluyorum

Ne güzel duygu canım maaşallah rabbım cumlemıze nasıp etsın

Gozunaydin canim. Maşallah. İnşallah saglikla ilerler herşey güzel olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…