insallah gormezsiniz bi 9 ay kirmizilari, ne hissediyorsunuz peki :)
7 aydir surekli belirti yasiyorum ya bu ay da farkli bisey yok aslinda kasiklarimda batma gogus hassasiyeti ve her an adet olacakmisim hissi var..
Bu sefer ordadir insallah :) orda degilse de henuz zamani gelmemistir. diger cocugunuz kac yasinda benim ilk gebeligim
Aminn... tesekkur ederim Rabbim isteyen herkese aratmadan nasip etsin :)
Masallah Allah bagislasin, zamani gelmis kardesin oglunuza da yoldas olur ilerde.4bucuk yasinda bir oglum var. Rabbim en hayırlı zamanda verir insallah o bizden iyi bilir
İkinci cocugu insan en.cokta onun icin istiyor inanin oglumda cok istiyor insallah hayirli olan ay bu aydir dua edin bana sizdeMasallah Allah bagislasin, zamani gelmis kardesin oglunuza da yoldas olur ilerde.
Canım prolaktinim yüksekti. Bunu için ilaç kullanmaya başlamıştım. Haftada bir akşamları yatarken içiyordum. 4 tane içtim yani tam 4 hafta. Tabiki Allah verdi ama galiba ilaç sebep oldu. Prolaktinim düşünce hamile kaldım. Tabi devamı gelecekmi bilmiyorum. Rabbim hayırlısını nasip etsin. Bence prolaktine baktırmadıysanız mutlaka baktırın.
Günaydın , çok sağol canım. İnşaallah hepimizin nasip etsin. Evet inşaalllah isteyen herkesin olsun hayırlısıylaGunaydin :) Rabbim saglikla kucaginiza almayi da nasip etsin cok sevindim :)) Topicimiz hamis doldu, insallah hepimiz 2016 da guzel tatlis anneler olucaz <3
Canım ayaklarımıda kendımıde o kadar sıcak tutuyorum kı . O agrı öyle degısıktı kı karnımda degısık seyler oldu elımı vuramadım karnımdan alt tarafıma doğru gırdı . rahım bölgeme sankı bıçak konuldu uzerıne 1 saat oturamadım . halada ara ara sancılarım var kasıklarda . bıde dünden ıtıbaren geçmeyen gaz sancım hayırlısı Allahtan bakalm regılı bekliyorum 3.gununu doktora gıtmek ıcınGunaydin canim simdi nasilsin :-( usuttun mu acaba kendini, gaz sancisi denen meretle hanilr kaldiktan sonra karsilastim ben Allah bidaha gostermesin, ayni dedigin gibi alttan bicak batiriyorlarmis gibi olmustu. aklinda olsun bidaha okursan ilik suyu yavas yavas ic ayaktayken iyi geliyor. yumurtlamayla ilgisini bilemeyecegim sen kendini sicak tut ayaklarini ozellikle.
Kuzum bende senınle aynıdurumdayım 7 aydır kucuk melegımızı bekliyoruz hayırlısı rabbım ol derse olur sağlıklı hayırllı evlatlat nasıp etsın rabbım . senın regıl ne zamanBende 32.gunumdeyim her an regl olacak gibi hissediyorum gogusuclarim iyice hassaslasti test yapmak.icin 3 4 gun daha bekleyecegim eger cumartesiye kdr olmazsam ins cmt yapicam test ins bu ay ikinci melegim gelmistir 7 ay oldu..
Amin canim rabbim insallah sağlıkla nasip eder bu ayKuzum bende senınle aynıdurumdayım 7 aydır kucuk melegımızı bekliyoruz hayırlısı rabbım ol derse olur sağlıklı hayırllı evlatlat nasıp etsın rabbım . senın regıl ne zaman
Kuzum bende senınle aynıdurumdayım 7 aydır kucuk melegımızı bekliyoruz hayırlısı rabbım ol derse olur sağlıklı hayırllı evlatlat nasıp etsın rabbım . senın regıl ne zaman
Inşallah 9 ay lmazsın bu ay bebısın senınledır canım mucdeyı verırsın bızeAmin canim rabbim insallah sağlıkla nasip eder bu ay
Adet döngüm genelde 30 gündür ama gecikebiliyorum 35 günü de bulabiliyir su anda 32.gündeyim insallah hamilelikten dolayi gecikmisimdir..her an hah şimdi oldum diye lavaboya gdiyorum ama bisey yok
17 AYLIK ECLYIZ CANIM 7 aydır düşünüyoruz ılkbebegım olacak ıns olursa vaktı zamanı gelınce hayırlsı ıle . adetımı bekliyorum klomene başlamak ıcın doktor yumurtan çatlamamış demıştı bana beklemedıyım suan bakalım son 2 gunSen ilk bebegi mi düşünüyordun canim
Hadi hakkimizda hayirlisi17 AYLIK ECLYIZ CANIM 7 aydır düşünüyoruz ılkbebegım olacak ıns olursa vaktı zamanı gelınce hayırlsı ıle . adetımı bekliyorum klomene başlamak ıcın doktor yumurtan çatlamamış demıştı bana beklemedıyım suan bakalım son 2 gun
Dikkatli ol canim, sen derse giriyorsun ben de derstaneye gidiyorum her gun Allahim atandigim gunleri gorecek miyim :) burada ( Ankara) hic kar yok, dun biraz yagdi bugun yagmurla beraber gitti onlar da, zaten dikkat ediyorsundur ama topuklu falan giyme ben kar yokken giyiyordum dershanedeki arkadaslarimdan azari yiince biraktim
Amınn canım hayırlısıHadi hakkimizda hayirlisi
Yok canim topuklu falan giymiyorum hatta 5 dkkalik yolu yarim saatte gidiyorum :) yavas yavas ama asiri yorgun hissediyorum kendimi ya ogleden sonra izin mi alsam diyorum cok yorgun halsizim bugun
ilkogretimde misin canim, yorgun hissediuorsan alabilirsin tabi ama sakin evham yapma gunluk islerini yapabilirsin agir kaldirmamak yuksege uzanmamak disinda. Sakinan goze cop batar derler ya Allah'a emanet bebislerimiz.
Yorgunluk hali ne zaman gececek hic bilmiyorum ben saat 7 de uyuyordum gecen ayilk aylar yorgun olurmus anne.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?