Regl Öncesi Belirtiler

Adetten önceki belirtileriniz nelerdi

• Kasık ağrısı

OY: 444 67,1%
  • Bel ağrısı

OY: 330 49,8%
  • Sarı akıntı

OY: 137 20,7%
  • Beyaz akıntı

OY: 172 26,0%
  • Baş ağrısı

OY: 135 20,4%
  • Göğüs hassasiyeti

OY: 379 57,3%
  • Gaz

OY: 256 38,7%
  • İshal/Kabızlık

OY: 181 27,3%
  • Mide bulantısı

OY: 119 18,0%
  • İştah değişikliği

OY: 173 26,1%
  • Uyuma isteği

OY: 178 26,9%
  • Lekelenme

OY: 96 14,5%

• Ankete Katılan
    662
7 aydir surekli belirti yasiyorum ya bu ay da farkli bisey yok aslinda kasiklarimda batma gogus hassasiyeti ve her an adet olacakmisim hissi var..

Bu sefer ordadir insallah :) orda degilse de henuz zamani gelmemistir. diger cocugunuz kac yasinda benim ilk gebeligim
Aminn... tesekkur ederim Rabbim isteyen herkese aratmadan nasip etsin :)

Bu sefer ordadir insallah :) orda degilse de henuz zamani gelmemistir. diger cocugunuz kac yasinda benim ilk gebeligim
Aminn... tesekkur ederim Rabbim isteyen herkese aratmadan nasip etsin :)

4bucuk yasinda bir oglum var. Rabbim en hayırlı zamanda verir insallah o bizden iyi bilir

Canım prolaktinim yüksekti. Bunu için ilaç kullanmaya başlamıştım. Haftada bir akşamları yatarken içiyordum. 4 tane içtim yani tam 4 hafta. Tabiki Allah verdi ama galiba ilaç sebep oldu. Prolaktinim düşünce hamile kaldım. Tabi devamı gelecekmi bilmiyorum. Rabbim hayırlısını nasip etsin. Bence prolaktine baktırmadıysanız mutlaka baktırın.
Bende haşimato var. İlaç kullanıyorum. Bide bu prolaktinle ilgili mr çekildi. Hipofiz bezimde mikroadenom varmış. İnsan moral bozacak bir sürü şey okuyor bu nette ama hiçbiri hiçbişey engel olamıyor Allah izin verdikten sonra. İnşaallah bütün isteyenlere hayırlısıyla nasip olsun. İnşaalllah bizlerinde hayırlısıyla sonuçlansın .

Gunaydin :) Rabbim saglikla kucaginiza almayi da nasip etsin cok sevindim :)) Topicimiz hamis doldu, insallah hepimiz 2016 da guzel tatlis anneler olucaz <3
Günaydın , çok sağol canım. İnşaallah hepimizin nasip etsin. Evet inşaalllah isteyen herkesin olsun hayırlısıyla

Canım ayaklarımıda kendımıde o kadar sıcak tutuyorum kı . O agrı öyle degısıktı kı karnımda degısık seyler oldu elımı vuramadım karnımdan alt tarafıma doğru gırdı . rahım bölgeme sankı bıçak konuldu uzerıne 1 saat oturamadım . halada ara ara sancılarım var kasıklarda . bıde dünden ıtıbaren geçmeyen gaz sancım hayırlısı Allahtan bakalm regılı bekliyorum 3.gununu doktora gıtmek ıcın

Bende 32.gunumdeyim her an regl olacak gibi hissediyorum gogusuclarim iyice hassaslasti test yapmak.icin 3 4 gun daha bekleyecegim eger cumartesiye kdr olmazsam ins cmt yapicam test ins bu ay ikinci melegim gelmistir 7 ay oldu..
Kuzum bende senınle aynıdurumdayım 7 aydır kucuk melegımızı bekliyoruz hayırlısı rabbım ol derse olur sağlıklı hayırllı evlatlat nasıp etsın rabbım . senın regıl ne zaman

Kuzum bende senınle aynıdurumdayım 7 aydır kucuk melegımızı bekliyoruz hayırlısı rabbım ol derse olur sağlıklı hayırllı evlatlat nasıp etsın rabbım . senın regıl ne zaman
Amin canim rabbim insallah sağlıkla nasip eder bu ay
Adet döngüm genelde 30 gündür ama gecikebiliyorum 35 günü de bulabiliyir su anda 32.gündeyim insallah hamilelikten dolayi gecikmisimdir..her an hah şimdi oldum diye lavaboya gdiyorum ama bisey yok

Inşallah 9 ay lmazsın bu ay bebısın senınledır canım mucdeyı verırsın bıze

Sen ilk bebegi mi düşünüyordun canim
17 AYLIK ECLYIZ CANIM 7 aydır düşünüyoruz ılkbebegım olacak ıns olursa vaktı zamanı gelınce hayırlsı ıle . adetımı bekliyorum klomene başlamak ıcın doktor yumurtan çatlamamış demıştı bana beklemedıyım suan bakalım son 2 gun

Hadi hakkimizda hayirlisi

Yok canim topuklu falan giymiyorum hatta 5 dkkalik yolu yarim saatte gidiyorum :) yavas yavas ama asiri yorgun hissediyorum kendimi ya ogleden sonra izin mi alsam diyorum cok yorgun halsizim bugun

Kizlar bugun asiri yorgunum ya biraz ders anlatip biraz serbest birakiyorum mecburen cok yorulmayim diye ama yine de korkuyorum bisey olursa diye acaba izin mi alsam öğleden sonra bilemedim ki

Bide kizlar bu kahverengi akıntı dediğiniz nasil bisey rengi koyu mu bide damla damla mi ?

Yok canim topuklu falan giymiyorum hatta 5 dkkalik yolu yarim saatte gidiyorum :) yavas yavas ama asiri yorgun hissediyorum kendimi ya ogleden sonra izin mi alsam diyorum cok yorgun halsizim bugun

ilkogretimde misin canim, yorgun hissediuorsan alabilirsin tabi ama sakin evham yapma gunluk islerini yapabilirsin agir kaldirmamak yuksege uzanmamak disinda. Sakinan goze cop batar derler ya Allah'a emanet bebislerimiz.

Yorgunluk hali ne zaman gececek hic bilmiyorum ben saat 7 de uyuyordum gecen ay ilk aylar yorgun olurmus anne.

Meslek lisesinde matematik ogretmeniyim kuzum ya sen anla halimi bide erkek lisesi...
Izin almayacagim sanirim evet bende cok düşünmek istemiyorum evham yapmak istemiyorum rabbime emanet bakalim :) eve gidince dinlenirim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…