• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Regl Öncesi Belirtiler

Adetten önceki belirtileriniz nelerdi

• Kasık ağrısı

OY: 444 67,1%
  • Bel ağrısı

OY: 330 49,8%
  • Sarı akıntı

OY: 137 20,7%
  • Beyaz akıntı

OY: 172 26,0%
  • Baş ağrısı

OY: 135 20,4%
  • Göğüs hassasiyeti

OY: 379 57,3%
  • Gaz

OY: 256 38,7%
  • İshal/Kabızlık

OY: 181 27,3%
  • Mide bulantısı

OY: 119 18,0%
  • İştah değişikliği

OY: 173 26,1%
  • Uyuma isteği

OY: 178 26,9%
  • Lekelenme

OY: 96 14,5%

• Ankete Katılan
    662
İmşallah cnm inşallah bizler de bir gün hamileyim diye yazarız ve bu sefer sağlıklı olur inşallah.sen nasılsın kanama bitti mi cnm
Bitti cnm 7günde şükür şimdi soğan kürüne başladım içim iyice temşzlensin diye bakalım cnm.
Seneye sevrlşm minnoşları gulit_me gulit_me de katılsın hepberaber 2016 da minnoşlar gelsin...:)
@triton-x İnşallah bu yıl dediğin gibi bizimde bebişlerimiz olsun artık dimi yaa hep beraber sevelim minnoşları :KK45::KK19::KK46::nazar:

KIZLARRRRR slm . çok acılLLLLL yardımınıza ıhtıyacım var . aat 101 da gaz sancısı gıbı bı agrı gırdı karnıma el vuramıyordum . alt tarafım rahım bölgem bıçak ıcınde ımış gıbı ağrıdı uzerıne oturamadım 1 saat surdu . lavaboya gıttım ve jöle gıbı beyaz yapışkan şeffaf sey vardı yumurtladım mı dıye düşünüyorum yada başka bırsey suan ıyıyım gectı ara ara devam edıyor ...

Tatlım eğer üstten görmek istiyorsan pazartesi git bence, ama üstten göremezsek alttanda baktırırım diyorsan cumartesi de görünür bence...
Buarada arkadaşlar aklınızda olsun ilk 12 hafta alttan baktırmak daha iyi, daha net görülüyor herşey...benim dr prof. İnanaın stresede sokmuyor. Kanamanın da alttan baktırmakla hiçbir alakası yok. Ondan dolayı korkmayın.

pass pass benimle beraber başlayan arkadaşlarımın hamile olduğunu görmek daha bir mutlu ediyor tatlım, inş devamı da sağlıkla gelsin...bizde artık charmant charmant @Veson mavimli mavimli ve diğer arkadaşlarım arkanızdan geliriz inş.
İnşallah canım Rabbim hepimize hayırlısıyla nasip etsin. Allah ol deyince oluyormuş. Umutluydum ama yinede beklemiyordum. İnşaAllah hayırlısıyla devamı gelir. Ve inşaAllah sizlerden de güzel haberler alacağız.

Ayyy maaşşaallaahhh çook sevindim sag salim kucagına al inşallah kuzum bebişinii oyy oyyy :KK46::nazar::KK76::KK45:
Amin canım inşaAllah. Haftaya pazartesi gideceğim o zaman görünür dedi doktor. Hayırlısıyla iyi haberler alırız inşallah. Darısı en hayırlısı sizlerinde başına

KIZLARRRRR slm . çok acılLLLLL yardımınıza ıhtıyacım var . aat 101 da gaz sancısı gıbı bı agrı gırdı karnıma el vuramıyordum . alt tarafım rahım bölgem bıçak ıcınde ımış gıbı ağrıdı uzerıne oturamadım 1 saat surdu . lavaboya gıttım ve jöle gıbı beyaz yapışkan şeffaf sey vardı yumurtladım mı dıye düşünüyorum yada başka bırsey suan ıyıyım gectı ara ara devam edıyor ...

Canim hicbir fikrim yok ama ins iyi şeylerin olacagina dair bir isarettir

Bende 32.gunumdeyim her an regl olacak gibi hissediyorum gogusuclarim iyice hassaslasti test yapmak.icin 3 4 gun daha bekleyecegim eger cumartesiye kdr olmazsam ins cmt yapicam test ins bu ay ikinci melegim gelmistir 7 ay oldu..

Gunaydin :) Rabbim saglikla kucaginiza almayi da nasip etsin cok sevindim :)) Topicimiz hamis doldu, insallah hepimiz 2016 da guzel tatlis anneler olucaz <3
Amin canım inşaAllah. Haftaya pazartesi gideceğim o zaman görünür dedi doktor. Hayırlısıyla iyi haberler alırız inşallah. Darısı en hayırlısı sizlerinde başına

Gunaydin canim simdi nasilsin :-( usuttun mu acaba kendini, gaz sancisi denen meretle hanilr kaldiktan sonra karsilastim ben Allah bidaha gostermesin, ayni dedigin gibi alttan bicak batiriyorlarmis gibi olmustu. aklinda olsun bidaha okursan ilik suyu yavas yavas ic ayaktayken iyi geliyor. yumurtlamayla ilgisini bilemeyecegim sen kendini sicak tut ayaklarini ozellikle.

Bende 32.gunumdeyim her an regl olacak gibi hissediyorum gogusuclarim iyice hassaslasti test yapmak.icin 3 4 gun daha bekleyecegim eger cumartesiye kdr olmazsam ins cmt yapicam test ins bu ay ikinci melegim gelmistir 7 ay oldu..

dongunuz kac gun? benim 28, 28. Gun hemen yapmistim idrar testini ve gormustum 2. Cizgiyi siz iyi sabrediyorsunuz :) insallah sizinledir saglikki bebisiniz.

dongunuz kac gun? benim 28, 28. Gun hemen yapmistim idrar testini ve gormustum 2. Cizgiyi siz iyi sabrediyorsunuz :) insallah sizinledir saglikki bebisiniz.

Adetlerim cok düzenli degil benim 35.gune kadar sarkiyor o yuzden bekliyorum ama son uc aydir 30 31.gunde oluyordum.tek cizgi gormek kirmizilari gormekten daha fazla moralimi bozuyor..

Kizlar bulundugum sehirde o kadar cok kar var ki yolda yurunmuyor. Kaldirimda 1-2 metre kar var yollar buz cok zor yuruyorum... Simdi ki duam yarin tatil olmasi :) sabah 8 den aksam 16.10 a kadar dersim var yarin ama bende o guc yok cok yorgunum...

Dikkatli ol canim, sen derse giriyorsun ben de derstaneye gidiyorum her gun Allahim atandigim gunleri gorecek miyim :) burada ( Ankara) hic kar yok, dun biraz yagdi bugun yagmurla beraber gitti onlar da, zaten dikkat ediyorsundur ama topuklu falan giyme ben kar yokken giyiyordum dershanedeki arkadaslarimdan azari yiince biraktim :D

Back