Regl Öncesi Belirtiler

Adetten önceki belirtileriniz nelerdi

• Kasık ağrısı

OY: 444 67,1%
  • Bel ağrısı

OY: 330 49,8%
  • Sarı akıntı

OY: 137 20,7%
  • Beyaz akıntı

OY: 172 26,0%
  • Baş ağrısı

OY: 135 20,4%
  • Göğüs hassasiyeti

OY: 379 57,3%
  • Gaz

OY: 256 38,7%
  • İshal/Kabızlık

OY: 181 27,3%
  • Mide bulantısı

OY: 119 18,0%
  • İştah değişikliği

OY: 173 26,1%
  • Uyuma isteği

OY: 178 26,9%
  • Lekelenme

OY: 96 14,5%

• Ankete Katılan
    662

Hiç sitres yapmıyorum canım aslında. Testin negatif olmasına da fazla üzülmedim kabullendim hanile olsaydım bu zamana kadar çıkardı çünkü bu ay 1 gün korunmadık oda sat 5 aralık ilişki 13 aralıktı. benim sadece kafama takılan bu belirtilerin devam etmesi özellikle göğüslerimlerimdeki hassasiyet. 1 hafta geciktiği takdirde tekrar test yapmayı düşünüyorum hayırlsı olsun inşallah

inşallah canım bakalım 1 hafta geçsin yapıcam inşallah.

Kan testi kesin diyorlar ama sen yinede bir sure kendini koruyaraka bekle adet olmazsan tekrarla bence kan testini

kan testi kesin evet ama testim çok erken çıktı kanı alan kişi 1,5 saat sonra çıkar dedi benim test 1 saat içinde çıktı 1 saati dolmadan aldık ondan şüpheye düştüm birde belirtilerimin devam etmesi şaşırttı beni

Canim benim kan testini yaptirdigim hastanede 1 saat diye bilgi veriyordu ancak ben internetten hastanenin e-laboratuar bolumunden takip ettigimde 40 dk da sonucun ciktigini goruyordum. Erken vermeleri yanlislik oldugunu gostermez. Eger yumurtlama tarihinde yaklasik 12 gun gectiyse kanda kesin b hcg cikar. Hakkinda hayirlisi olsun. Benim 4 ay boyunca surekli gogus agrim oldu hamile degildim. Agrimin olmadigi ay hamile oldugumu ogrendim adet tarihinde gogus agrim baslamisti.

Günaydın kızlar,
Benim bat 30uydu ama olmadım. 4. haftam dün doluyordu. Dün test yaptım. 2 farklı testle. Sonuçlar ekte..
Biraz öncede kan verdim 3 te çıkacak. Çok heyecanlıyım
Canım çok net testler ya itiki beklemişsin bak eminim çok güzel bir sonuç çıkacak :) çok devindim inanmi:)
Kızlar kan sonucum çıktı c.tesi 160 di bugün 334 olmuş. Biraz yavaş ilerliyor gibi ama doktor iki kat artmasının gerektiğini söylemişti. Öyle olmuş çok şükür...
Canım çok güzel artmış, artık ölçtürme bence, 1 hafta sonra keseyi direk görürsün inş
kızlar bugün doğumgünüm bebiş diliyorum inşallah bu sene anne olmak nasip olur.
Canım benim nice güzel yaşlara oldun inş. Yeni yıl benişlerimizi kucağımıza alma yılımız olsun inş.... İyiki doğdun:)

Allah razı olsun canım inşaallah 3 te alacağız. Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün hayırlısıyla

arkadaşlar 31 aralık perşembe yumurtam çatladı ve biz değerlendirdik. pazar günü ise kasık ağrısıyla birlikte karamel renkte bir akıntım oldu. pazartesi ise, sabah hapşırdığım anda, benden yarım çay bardağı kadar su boşaldı. ama idrar değildi, renksiz kokusuz temiz saf su... başına buna benzer şeyler gelen var mı acaba?

o zaman kesin olarak değilim canım. allah bebişini sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah çok sevindim senin adına

o zaman kesin olarak değilim canım. allah bebişini sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah çok sevindim senin adına
Allah razi olsun canim. Sende kisa surede bu duyguyu yaşarsın inşallah. Bu ay olmazsa bir sonraki ay olur. Hayirlisi Allah'tan.

Sağ ol canım benim siz keseyi ne zaman görmüştünuz tam olarak hatırlıyor musun ?

Ovulasyon tarihin ne zamandı cnm biliyor musun? Önemli olan iki güne ikiye katlaması şimdiden tebrik ediyorum benim dpo18 de 300 lerde idi
17 Aralıktı. O gün birliktelik oldu bide 19-20 sinde de oldu. Artık hangisinden bilmiyorum. Çok sağol canım.

17 Aralıktı. O gün birliktelik oldu bide 19-20 sinde de oldu. Artık hangisinden bilmiyorum. Çok sağol canım.
17 Aralık ise dpo18 desin sende değer gayet iyi inşallah devamı gelir hadi hayırlı olsun bir hamile daha girdi listeye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…