- 3 Aralık 2014
- 7.924
- 9.216
- 398
Canim testin yanlis olma olasiligi ile ilgili kesin bisey soyleyemem ama bahaettigin belirtelerin sadece göğüs sizlamasi kismini yasadim ben.
Yaniltici belirtilerde olabilir. Ve suan stres yaptigin icinde hastaligini geciktiriyo olabilirsin. Tabi ki gönül hastalanmayip hamile olmandan yana ama. Bence gidip tekrardan bi test yaptir kan testi. En azindan kafan rahat olsun.
Canim benim arkadaşım adete 3 gun kala kan testinde hamile degilsin diyor doktor ve antibiyotik igne falan vuruluyor sonra adet gunu kan testinde hamile oldugunu öğreniyor. Belki seninde öyle olmustur bence de kafanin rahat etmesi acisindan kan testi yaptirabilirsin
Kan testi kesin diyorlar ama sen yinede bir sure kendini koruyaraka bekle adet olmazsan tekrarla bence kan testini
Canim benim kan testini yaptirdigim hastanede 1 saat diye bilgi veriyordu ancak ben internetten hastanenin e-laboratuar bolumunden takip ettigimde 40 dk da sonucun ciktigini goruyordum. Erken vermeleri yanlislik oldugunu gostermez. Eger yumurtlama tarihinde yaklasik 12 gun gectiyse kanda kesin b hcg cikar. Hakkinda hayirlisi olsun. Benim 4 ay boyunca surekli gogus agrim oldu hamile degildim. Agrimin olmadigi ay hamile oldugumu ogrendim adet tarihinde gogus agrim baslamisti.kan testi kesin evet ama testim çok erken çıktı kanı alan kişi 1,5 saat sonra çıkar dedi benim test 1 saat içinde çıktı 1 saati dolmadan aldık ondan şüpheye düştüm birde belirtilerimin devam etmesi şaşırttı beni
Canım çok net testler ya itiki beklemişsin bak eminim çok güzel bir sonuç çıkacak :) çok devindim inanmi:)Günaydın kızlar,
Benim bat 30uydu ama olmadım. 4. haftam dün doluyordu. Dün test yaptım. 2 farklı testle. Sonuçlar ekte..
Biraz öncede kan verdim 3 te çıkacak. Çok heyecanlıyım
Canım çok güzel artmış, artık ölçtürme bence, 1 hafta sonra keseyi direk görürsün inşKızlar kan sonucum çıktı c.tesi 160 di bugün 334 olmuş. Biraz yavaş ilerliyor gibi ama doktor iki kat artmasının gerektiğini söylemişti. Öyle olmuş çok şükür...
Canım benim nice güzel yaşlara oldun inş. Yeni yıl benişlerimizi kucağımıza alma yılımız olsun inş.... İyiki doğdun:)kızlar bugün doğumgünüm bebiş diliyorum inşallah bu sene anne olmak nasip olur.
Allah razı olsun canım inşaallah 3 te alacağız. Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün hayırlısıylaCanım çok net testler ya itiki beklemişsin bak eminim çok güzel bir sonuç çıkacak :) çok devindim inanmi:)
Canım çok güzel artmış, artık ölçtürme bence, 1 hafta sonra keseyi direk görürsün inş
Canım benim nice güzel yaşlara oldun inş. Yeni yıl benişlerimizi kucağımıza alma yılımız olsun inş.... İyiki doğdun:)
Canim benim kan testini yaptirdigim hastanede 1 saat diye bilgi veriyordu ancak ben internetten hastanenin e-laboratuar bolumunden takip ettigimde 40 dk da sonucun ciktigini goruyordum. Erken vermeleri yanlislik oldugunu gostermez. Eger yumurtlama tarihinde yaklasik 12 gun gectiyse kanda kesin b hcg cikar. Hakkinda hayirlisi olsun. Benim 4 ay boyunca surekli gogus agrim oldu hamile degildim. Agrimin olmadigi ay hamile oldugumu ogrendim adet tarihinde gogus agrim baslamisti.
Allah razi olsun canim. Sende kisa surede bu duyguyu yaşarsın inşallah. Bu ay olmazsa bir sonraki ay olur. Hayirlisi Allah'tan.o zaman kesin olarak değilim canım. allah bebişini sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah çok sevindim senin adına
Allah razi olsun canim. Sende kisa surede bu duyguyu yaşarsın inşallah. Bu ay olmazsa bir sonraki ay olur. Hayirlisi Allah'tan.
Sonuç çıktı mıAllah razı olsun canım inşaallah 3 te alacağız. Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün hayırlısıyla
Tatlım hiç tedırgın olma rabbım dıger kontrola dahada arrtırsın ıns annelığın tadını cıkart
Canim degerin gayet iyi. Hiç bir sıkıntı yok çok şükür. Lutfen stres yapma. En az %66 artış olmasi doktorların kabul ettigi. Seninki 2 katindan biraz fazla artmış. Içini ferah tut. İnşallah herşey güzel olacak.
Evet şimdi geldim. 346,1 çıktı iyi mi bilemedim. Doktoru aradım ama hastası varmış. Arıcam yineSonuç çıktı mı
Ovulasyon tarihin ne zamandı cnm biliyor musun? Önemli olan iki güne ikiye katlaması şimdiden tebrik ediyorum benim dpo18 de 300 lerde idiEvet şimdi geldim. 346,1 çıktı iyi mi bilemedim. Doktoru aradım ama hastası varmış. Arıcam yine
Ben keseyi ovulasyondan yaklaşık bir ay sonra alttan gördüm.üstten görebilmen için 4000 lerde falan Olmalı.Sağ ol canım benim siz keseyi ne zaman görmüştünuz tam olarak hatırlıyor musun ?
17 Aralıktı. O gün birliktelik oldu bide 19-20 sinde de oldu. Artık hangisinden bilmiyorum. Çok sağol canım.Ovulasyon tarihin ne zamandı cnm biliyor musun? Önemli olan iki güne ikiye katlaması şimdiden tebrik ediyorum benim dpo18 de 300 lerde idi
17 Aralık ise dpo18 desin sende değer gayet iyi inşallah devamı gelir hadi hayırlı olsun bir hamile daha girdi listeye17 Aralıktı. O gün birliktelik oldu bide 19-20 sinde de oldu. Artık hangisinden bilmiyorum. Çok sağol canım.
17 den önce hiç ilişki olmadı mı ve bu ay neler yapmıştın kısa bir özgeçmiş yaz cnm17 Aralıktı. O gün birliktelik oldu bide 19-20 sinde de oldu. Artık hangisinden bilmiyorum. Çok sağol canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?