Regl Öncesi Belirtiler

Adetten önceki belirtileriniz nelerdi

• Kasık ağrısı

OY: 444 67,1%
  • Bel ağrısı

OY: 330 49,8%
  • Sarı akıntı

OY: 137 20,7%
  • Beyaz akıntı

OY: 172 26,0%
  • Baş ağrısı

OY: 135 20,4%
  • Göğüs hassasiyeti

OY: 379 57,3%
  • Gaz

OY: 256 38,7%
  • İshal/Kabızlık

OY: 181 27,3%
  • Mide bulantısı

OY: 119 18,0%
  • İştah değişikliği

OY: 173 26,1%
  • Uyuma isteği

OY: 178 26,9%
  • Lekelenme

OY: 96 14,5%

• Ankete Katılan
    662
17 Aralık ise dpo18 desin sende değer gayet iyi inşallah devamı gelir hadi hayırlı olsun bir hamile daha girdi listeye
Ayyyyyy çok heyecanlıyım çok şaşkınım. İnanamıyorum. Normalde hep erken adet olan biriyim. Bu sefer olmayınca şaşırdım. Bide birliktelikten sonraki günlerde bel ağrısı yaşadım baya şiddetli bide kasıklarıma vurdu diye düşündüm. Belkide bundanmış. Allahım inşaallah hayırlısıyla devamı gelsin. Bütün isteyenlere en hayırlısından nasip eylesin.

17 den önce hiç ilişki olmadı mı ve bu ay neler yapmıştın kısa bir özgeçmiş yaz cnm
6 sında adet oldum canım. Zaten bir hafta sürüyor. Galiba öncesinde de oldu emin değilim :) 12 yada 13 nde de olabilir. Sonra bide yumurtlama günümü hesaplayıp o günüde değerlendirdik. Ayrıca bişey yapmadım canım ama prolaktinim yüksekti. 4 haftadır dostinex kullanıyordum. Onun etkisiyle olabilir prolaktin düşünce hamile kalmış olabilirim.

Teşekkür ederim canım :)

@triton-x canim doktorum c.tesi yada p tesi gel dedi o zaman ben p.tesi gideyim en iyisi. Insallah görürüz canım ya bakalım :)
Tatlım eğer üstten görmek istiyorsan pazartesi git bence, ama üstten göremezsek alttanda baktırırım diyorsan cumartesi de görünür bence...
Buarada arkadaşlar aklınızda olsun ilk 12 hafta alttan baktırmak daha iyi, daha net görülüyor herşey...benim dr prof. İnanaın stresede sokmuyor. Kanamanın da alttan baktırmakla hiçbir alakası yok. Ondan dolayı korkmayın.

pass benimle beraber başlayan arkadaşlarımın hamile olduğunu görmek daha bir mutlu ediyor tatlım, inş devamı da sağlıkla gelsin...bizde artık charmant Veson mavimli ve diğer arkadaşlarım arkanızdan geliriz inş.

Canim ben alttan baktirirken kasiliyorum biraz ya o yuzden p.tesi gideyim en iyisi :) sag ol canim benimm

Kizlar bulundugum sehirde o kadar cok kar var ki yolda yurunmuyor. Kaldirimda 1-2 metre kar var yollar buz cok zor yuruyorum... Simdi ki duam yarin tatil olmasi :) sabah 8 den aksam 16.10 a kadar dersim var yarin ama bende o guc yok cok yorgunum...

Canim benim bat 1 ocakti seninki de 30 aralik degerimiz de cok yakin birbirine beraber gidiyoruz :)
Dpo18 de 321
Dpo20de. 543
Dpo22 de 1031
Dpo24 de alttan kese görülmüş içerde yolk sac da görülmüş 4,2cm yazıyor usg foto üzerinde. Buraya kadar herşey normaldi. bir hafta sonra gel kalp atışlarına bakalım dedi kontrol günü kanama başlamıştı . Değerler kişiden kişiye değişir fikir versin diye yolladım

İmşallah cnm inşallah bizler de bir gün hamileyim diye yazarız ve bu sefer sağlıklı olur inşallah.sen nasılsın kanama bitti mi cnm

Sag ol canim bakalim p.tesi gidicem doktora ama alttan baktirmak istemiyorum kendimi cok kasiyorum o zaman

Sag ol canim bakalim p.tesi gidicem doktora ama alttan baktirmak istemiyorum kendimi cok kasiyorum o zaman
Anlıyorum cnm dpo25 oluyor belki gözükür belki gözükmez karından gözükmeyince alttan bakmak isteyebilir umarım herşey yolunda gider

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…