Ayyyyyy çok heyecanlıyım çok şaşkınım. İnanamıyorum. Normalde hep erken adet olan biriyim. Bu sefer olmayınca şaşırdım. Bide birliktelikten sonraki günlerde bel ağrısı yaşadım baya şiddetli bide kasıklarıma vurdu diye düşündüm. Belkide bundanmış. Allahım inşaallah hayırlısıyla devamı gelsin. Bütün isteyenlere en hayırlısından nasip eylesin.17 Aralık ise dpo18 desin sende değer gayet iyi inşallah devamı gelir hadi hayırlı olsun bir hamile daha girdi listeye
maaşallah canım bnmEvet şimdi geldim. 346,1 çıktı iyi mi bilemedim. Doktoru aradım ama hastası varmış. Arıcam yine
6 sında adet oldum canım. Zaten bir hafta sürüyor. Galiba öncesinde de oldu emin değilim :) 12 yada 13 nde de olabilir. Sonra bide yumurtlama günümü hesaplayıp o günüde değerlendirdik. Ayrıca bişey yapmadım canım ama prolaktinim yüksekti. 4 haftadır dostinex kullanıyordum. Onun etkisiyle olabilir prolaktin düşünce hamile kalmış olabilirim.17 den önce hiç ilişki olmadı mı ve bu ay neler yapmıştın kısa bir özgeçmiş yaz cnm
Ben keseyi ovulasyondan yaklaşık bir ay sonra alttan gördüm.üstten görebilmen için 4000 lerde falan Olmalı.
Canim benim bat 17 kasimdi ben 30 kasimda keseyi gordum. Yumurta catlama tarihide 4 kasimdiSağ ol canım benim siz keseyi ne zaman görmüştünuz tam olarak hatırlıyor musun ?
Evet şimdi geldim. 346,1 çıktı iyi mi bilemedim. Doktoru aradım ama hastası varmış. Arıcam yine
Teşekkür ederim canım :)Canım çok net testler ya itiki beklemişsin bak eminim çok güzel bir sonuç çıkacak :) çok devindim inanmi:)
Canım çok güzel artmış, artık ölçtürme bence, 1 hafta sonra keseyi direk görürsün inş
Canım benim nice güzel yaşlara oldun inş. Yeni yıl benişlerimizi kucağımıza alma yılımız olsun inş.... İyiki doğdun:)
Evet şimdi geldim. 346,1 çıktı iyi mi bilemedim. Doktoru aradım ama hastası varmış. Arıcam yine
Çok sağol canım hepimizin inşaalllahsüper süper, tebrikleeersağlıkla gelsin minişin.
MAşalllah canım hakkımızda hayırlısı Rabbim hepimizin yardımcısı olsunCanim benim bat 1 ocakti seninki de 30 aralik degerimiz de cok yakin birbirine beraber gidiyoruz :)
MAşalllah canım hakkımızda hayırlısı Rabbim hepimizin yardımcısı olsun
Dur ben bir bakayım tam olarak ne zaman görülmüşHm anladım canım doktor p.tesi çağırınca ne bileyim görebiliriz sandim :) bugün ovulasyonun 17 yada 18. Günü
Tatlım eğer üstten görmek istiyorsan pazartesi git bence, ama üstten göremezsek alttanda baktırırım diyorsan cumartesi de görünür bence...@triton-x canim doktorum c.tesi yada p tesi gel dedi o zaman ben p.tesi gideyim en iyisi. Insallah görürüz canım ya bakalım :)
Tatlım eğer üstten görmek istiyorsan pazartesi git bence, ama üstten göremezsek alttanda baktırırım diyorsan cumartesi de görünür bence...
Buarada arkadaşlar aklınızda olsun ilk 12 hafta alttan baktırmak daha iyi, daha net görülüyor herşey...benim dr prof. İnanaın stresede sokmuyor. Kanamanın da alttan baktırmakla hiçbir alakası yok. Ondan dolayı korkmayın.
pass benimle beraber başlayan arkadaşlarımın hamile olduğunu görmek daha bir mutlu ediyor tatlım, inş devamı da sağlıkla gelsin...bizde artık charmant Veson mavimli ve diğer arkadaşlarım arkanızdan geliriz inş.
Dpo18 de 321Canim benim bat 1 ocakti seninki de 30 aralik degerimiz de cok yakin birbirine beraber gidiyoruz :)
İmşallah cnm inşallah bizler de bir gün hamileyim diye yazarız ve bu sefer sağlıklı olur inşallah.sen nasılsın kanama bitti mi cnmTatlım eğer üstten görmek istiyorsan pazartesi git bence, ama üstten göremezsek alttanda baktırırım diyorsan cumartesi de görünür bence...
Buarada arkadaşlar aklınızda olsun ilk 12 hafta alttan baktırmak daha iyi, daha net görülüyor herşey...benim dr prof. İnanaın stresede sokmuyor. Kanamanın da alttan baktırmakla hiçbir alakası yok. Ondan dolayı korkmayın.
pass benimle beraber başlayan arkadaşlarımın hamile olduğunu görmek daha bir mutlu ediyor tatlım, inş devamı da sağlıkla gelsin...bizde artık charmant Veson mavimli ve diğer arkadaşlarım arkanızdan geliriz inş.
Dpo18 de 321
Dpo20de. 543
Dpo22 de 1031
Dpo24 de alttan kese görülmüş içerde yolk sac da görülmüş 4,2cm yazıyor usg foto üzerinde. Buraya kadar herşey normaldi. bir hafta sonra gel kalp atışlarına bakalım dedi kontrol günü kanama başlamıştı . Değerler kişiden kişiye değişir fikir versin diye yolladım
Anlıyorum cnm dpo25 oluyor belki gözükür belki gözükmez karından gözükmeyince alttan bakmak isteyebilir umarım herşey yolunda giderSag ol canim bakalim p.tesi gidicem doktora ama alttan baktirmak istemiyorum kendimi cok kasiyorum o zaman
Anlıyorum cnm dpo25 oluyor belki gözükür belki gözükmez karından gözükmeyince alttan bakmak isteyebilir umarım herşey yolunda gider
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?