Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben bişey sormak istiyorum size.
Adet günüm ve adet olmadım olacak gibi de duymuyor hiç bir belirtim yok adetle ilgili ağrı sancı cs.
Benim bu ay diğer aylardan farklı olarak göğüslerim de şişme hassasiyet çabuk acıkıyorum sık idrar ateş basması vs. Bir sürü belirtim var erken gebelik testi yaptım silik çıktı adetime 5 gün varken rahatsızlandım kan testi yaptılar dr. Hamile değilsin dedi. Psikolojik olsa bu belirtilerin gitmesi gerekirdi göğüslerim çatlıcak durumda sütyen takamıyorum o derece sızlıyo. Sizce bu testin yanlış olma olasılığı var mı? Yoksa bu göğüslerim sizce bu ay neden böyle? Yardımcı olursanız sevinirim
İnş kuzumm . bakalım klomenı kullanalım nasıpte ne varsa onu yaşarız
Kızlar merhaba, herkese çok mutlu, çok sağlıklı ve kucaklarda bebişli bir yıl olsun.
Y yapayalniz1 canım çok çok tebrikler, çok sevindim. Allah sağlıkla kucağına almanı nasip etsin.
Günaydın kızlar,
Benim bat 30uydu ama olmadım. 4. haftam dün doluyordu. Dün test yaptım. 2 farklı testle. Sonuçlar ekte..
Biraz öncede kan verdim 3 te çıkacak. Çok heyecanlıyım
Sağol canım senikiside inşaallah hayırlısıyla tamamına erdiririz. Rabbim kimseye çok aratmasın hayırlısyla nasip etsinAyy çok heyecanlı canım hayırlı olsun testler baya koyu :) :)
Sağol canım senikiside inşaallah hayırlısıyla tamamına erdiririz. Rabbim kimseye çok aratmasın hayırlısyla nasip etsin
Ayyy maşallah yaaa. İnşallah kan testinde de iyi bir sonuc çıkar gozunaydin. Allah tamamina erdirsin.Günaydın kızlar,
Benim bat 30uydu ama olmadım. 4. haftam dün doluyordu. Dün test yaptım. 2 farklı testle. Sonuçlar ekte..
Biraz öncede kan verdim 3 te çıkacak. Çok heyecanlıyım
Sağol canım inşaalllahh 3 e kadar vakit geçmez artık :)Ayyy maşallah yaaa. İnşallah kan testinde de iyi bir sonuc çıkar gozunaydin. Allah tamamina erdirsin.
Canim doktor bana ilk zamanlar normal hayatina devam et demisti. Tabi lekelenme olunca hep yattim. Tabi kendini yorma. Aşırı yorgunluk oluyor zaten. Ama daha cok beden yorgunlugu olmamasi lazim. 10 gun boyunca evde hic bir is yapmamistim ben. Eger kendini yorgun hissedersen gitmeyebilirsin kursa okulda yeterince yoruluyorsundur.Kızlar benim normalde bugun okuldan sonra kursum var ama yapmasam mi diyorum yorulmak iyi değil dimi şu zamanlarda ?
İmkanın varsa dinlen bence..Kızlar benim normalde bugun okuldan sonra kursum var ama yapmasam mi diyorum yorulmak iyi değil dimi şu zamanlarda ?
Doğum günün kutlu olsun canım. İnşaalllah gönlündekiler hayırlısıyla olsunkızlar bugün doğumgünüm bebiş diliyorum inşallah bu sene anne olmak nasip olur.
Ayyy canim benim dogum gunun kutlu mutlu olsun. Yeni yaşın sana kadinlar icin en guzel sifat olan anneligi getirsin. Saglikli sihhatli guzel bir omrun olsun inşallah.kızlar bugün doğumgünüm bebiş diliyorum inşallah bu sene anne olmak nasip olur.
İnşallah canım teşekkürler.Doğum günün kutlu olsun canım. İnşaalllah gönlündekiler hayırlısıyla olsun
Teşekkürler canım benim çok tatlısın İnşallah bu sene güzel haberler, mutluluklar hepimizin olsun.Ayyy canim benim dogum gunun kutlu mutlu olsun. Yeni yaşın sana kadinlar icin en guzel sifat olan anneligi getirsin. Saglikli sihhatli guzel bir omrun olsun inşallah.