Regl Öncesi Belirtiler

Adetten önceki belirtileriniz nelerdi

• Kasık ağrısı

OY: 444 67,1%
  • Bel ağrısı

OY: 330 49,8%
  • Sarı akıntı

OY: 137 20,7%
  • Beyaz akıntı

OY: 172 26,0%
  • Baş ağrısı

OY: 135 20,4%
  • Göğüs hassasiyeti

OY: 379 57,3%
  • Gaz

OY: 256 38,7%
  • İshal/Kabızlık

OY: 181 27,3%
  • Mide bulantısı

OY: 119 18,0%
  • İştah değişikliği

OY: 173 26,1%
  • Uyuma isteği

OY: 178 26,9%
  • Lekelenme

OY: 96 14,5%

• Ankete Katılan
    662
İnsallah ilk klomen denemende olur bebiss..
Ben.malesef iki kez denedim olmadi
Canım ınş . bı arkadaşla konuştum bnde onada doktor klomene başlamış ılk ayıymış 14.16.18.20.cı günler doktora ultrasyona gıtmış 20.gunu çatlamış 14 gun ılışkı olmuş regıle 6 gun kala test yaptı pozıtıf cıktı . hafta sonu özelde kan verdı 400 küsür cıktı canım ınş darısı bıze hayırlısı ılse sağlıklı hayırlı evlatlarımız olur

Kızlar kan sonucum çıktı c.tesi 160 di bugün 334 olmuş. Biraz yavaş ilerliyor gibi ama doktor iki kat artmasının gerektiğini söylemişti. Öyle olmuş çok şükür...
OOOO maaşallah kuzum bak ben sana ne dedım şükür bebışınede endıne de dıkkat et stres sıkıntı yok kuzum hersey ylunda ımış zaten

Aynen kuzum cok yorgunum zaten uykum var surekli bakayim derste cok yorulmazsam yaparim kursu ama yorulursam yapmam :) sende kan degerlerim nasil ? Yavas artmasi biraz tedirgin ediyor beni

Günaydın kızlar,
Benim bat 30uydu ama olmadım. 4. haftam dün doluyordu. Dün test yaptım. 2 farklı testle. Sonuçlar ekte..
Biraz öncede kan verdim 3 te çıkacak. Çok heyecanlıyım
Ayyy maaşallah canım barız cok net ben burdayım dıyr . hadı kan testıde cok güzel çıkar ınş

Aynen kuzum cok yorgunum zaten uykum var surekli bakayim derste cok yorulmazsam yaparim kursu ama yorulursam yapmam :) sende kan degerlerim nasil ? Yavas artmasi biraz tedirgin ediyor beni
Canim degerin gayet iyi. Hiç bir sıkıntı yok çok şükür. Lutfen stres yapma. En az %66 artış olmasi doktorların kabul ettigi. Seninki 2 katindan biraz fazla artmış. Içini ferah tut. İnşallah herşey güzel olacak.

Günaydın kızlar,
Benim bat 30uydu ama olmadım. 4. haftam dün doluyordu. Dün test yaptım. 2 farklı testle. Sonuçlar ekte..
Biraz öncede kan verdim 3 te çıkacak. Çok heyecanlıyım

tebrikler, testler baya net :) kan testi sonucunda bence aynı sonucu gösterecektir :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…