Canım ınş . bı arkadaşla konuştum bnde onada doktor klomene başlamış ılk ayıymış 14.16.18.20.cı günler doktora ultrasyona gıtmış 20.gunu çatlamış 14 gun ılışkı olmuş regıle 6 gun kala test yaptı pozıtıf cıktı . hafta sonu özelde kan verdı 400 küsür cıktı canım ınş darısı bıze hayırlısı ılse sağlıklı hayırlı evlatlarımız olurİnsallah ilk klomen denemende olur bebiss..
Ben.malesef iki kez denedim olmadi
OOOO maaşallah kuzum bak ben sana ne dedım şükür bebışınede endıne de dıkkat et stres sıkıntı yok kuzum hersey ylunda ımış zatenKızlar kan sonucum çıktı c.tesi 160 di bugün 334 olmuş. Biraz yavaş ilerliyor gibi ama doktor iki kat artmasının gerektiğini söylemişti. Öyle olmuş çok şükür...
Canim doktor bana ilk zamanlar normal hayatina devam et demisti. Tabi lekelenme olunca hep yattim. Tabi kendini yorma. Aşırı yorgunluk oluyor zaten. Ama daha cok beden yorgunlugu olmamasi lazim. 10 gun boyunca evde hic bir is yapmamistim ben. Eger kendini yorgun hissedersen gitmeyebilirsin kursa okulda yeterince yoruluyorsundur.
Ayyy maaşallah canım barız cok net ben burdayım dıyr . hadı kan testıde cok güzel çıkar ınşGünaydın kızlar,
Benim bat 30uydu ama olmadım. 4. haftam dün doluyordu. Dün test yaptım. 2 farklı testle. Sonuçlar ekte..
Biraz öncede kan verdim 3 te çıkacak. Çok heyecanlıyım
kızlar bugün doğumgünüm bebiş diliyorum inşallah bu sene anne olmak nasip olur.
Amin canım inşaalllahAyyy maaşallah canım barız cok net ben burdayım dıyr . hadı kan testıde cok güzel çıkar ınş
OOOO maaşallah kuzum bak ben sana ne dedım şükür bebışınede endıne de dıkkat et stres sıkıntı yok kuzum hersey ylunda ımış zaten
Canim degerin gayet iyi. Hiç bir sıkıntı yok çok şükür. Lutfen stres yapma. En az %66 artış olmasi doktorların kabul ettigi. Seninki 2 katindan biraz fazla artmış. Içini ferah tut. İnşallah herşey güzel olacak.Aynen kuzum cok yorgunum zaten uykum var sureklibakayim derste cok yorulmazsam yaparim kursu ama yorulursam yapmam :) sende kan degerlerim nasil ? Yavas artmasi biraz tedirgin ediyor beni
Sonuçlarını heyecanla bekliyoruz kuzumAmin canım inşaalllah
İnşallah canım ne güzel olurAyy dogum gunun kutlu olsun canimm yeni yasin sana bebis getirsin :) bu arada gecen bir arkadasima boyle dua ettim o ay hamilr kaldi insallah sen de alirsin guzel haberler
Tatlım hiç tedırgın olma rabbım dıger kontrola dahada arrtırsın ıns annelığın tadını cıkartİnsallah boyle devam eder kuzum hala tedirginim
iyiki doğdun yeni yaşın sana bebiş getirsin inşallahİnşallah canım ne güzel olur
güzel sonuçlarla gel inşallahAmin canım inşaalllah
İnşallah canım benim isteyen herkese inşallahiyiki doğdun yeni yaşın sana bebiş getirsin inşallah
Amin canım inşalllah hepimiz güzel sonuçlar alalım mutlu haberler alalım inşaalllahgüzel sonuçlarla gel inşallah
rahat ol cnm değerin yavaş artmıyor gayet güzel aşırı artması da iyi değil o zaman da sağlıksız oluyor mol gebelik duydun mu hiç onda anormal artışlar gözlenirİnsallah boyle devam eder kuzum hala tedirginim
Günaydın kızlar,
Benim bat 30uydu ama olmadım. 4. haftam dün doluyordu. Dün test yaptım. 2 farklı testle. Sonuçlar ekte..
Biraz öncede kan verdim 3 te çıkacak. Çok heyecanlıyım
kızlar bugün doğumgünüm bebiş diliyorum inşallah bu sene anne olmak nasip olur.
İnşaallah canım çok sağoltebrikler, testler baya net :) kan testi sonucunda bence aynı sonucu gösterecektir :)
teşekkürler canım inşallah :)Aaaa doğum günün kutlu olsun, dünyanın en güzel hediyesi meleğin gelsin inş :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?