- 30 Kasım 2014
- 3.780
- 6.379
- 158
- 35
Neeeee düşütn müüüü kuzummmm birseyın varmıııı neden dıkkat etmıyorsun bı doktora gıtsene özele .....
Kuzum cok dıkkat et ya . belkı derler ya o ankı sıcaklığıyla hıssetmemışındır . Allahım senıde bebışınıde korusunKuzum dün öğlen saatleriydi kalcamin üstüne düştüm bişey olmadi şükür dün hic agrim yoktu yattim kalktim simdi kemiklerim ağrıyor sadece. Gitsem bile napcak ki kan testi vercek onu da dün yaptırdım düşmeden önce. Bilemedim bişey olsa kanama falan olurdu herhalde. Gitsem kan testi yapacak cok kararsizim
Kuzum cok dıkkat et ya . belkı derler ya o ankı sıcaklığıyla hıssetmemışındır . Allahım senıde bebışınıde korusun
tamam canım ıcını ferah tut sen . o hamılesın ya kemıkler o yüzden ağrıyordur . doktora düştüğünü kesın söyle . inş kan testın 2 kat artmıştır ....Kuzum rabbim korur inşallah bende tedirginim ama zaten yarın kan testine gidicem bugun bidaha gitmeyim dedim. Karın yada kasık ağrım yok şükür kemiklerim acıyor sadece
Geçmiş olsun kendine dikkat et ben de kıza hamile iken kaymıştım iki bacağım ayrıldı hooop yere düştüm.birşey olmaz inşallah Allah'ın izni ile sen kötüyü aklına getirme Dediğin gibi birşey olsa leke başlardı.sağlıklı bebek kolay kolay düşmez yarın kan testi sonucunu yaz inşallah katlar kendine de dikkat etKuzum rabbim korur inşallah bende tedirginim ama zaten yarın kan testine gidicem bugun bidaha gitmeyim dedim. Karın yada kasık ağrım yok şükür kemiklerim acıyor sadece
Geçmiş olsun kendine dikkat et ben de kıza hamile iken kaymıştım iki bacağım ayrıldı hooop yere düştüm.birşey olmaz inşallah Allah'ın izni ile sen kötüyü aklına getirme Dediğin gibi birşey olsa leke başlardı.sağlıklı bebek kolay kolay düşmez yarın kan testi sonucunu yaz inşallah katlar kendine de dikkat et
Çatlayalı kaç gün oldu cnmvESON CAnım nbr bugun sabah atesım 36.9 nedense
Bılmıyorum kı ah bılsem bıraktık 4 gözle regılı beklıyorumÇatlayalı kaç gün oldu cnm
Kızlar dün karda kaydim düştüm bugün belim yanlarındaki kemiklerim sizliyor. Birazda korkuyorum netten baktım karnına darbe almadığın sürece sorun olma diyor ama korkuyorum yine de bisey olmaz insallah
Canimm cok geçmis olsun insallah bir sorun yoktur
Hayrlisi olsun canım inşallah güzel çıkar sonuçlarin
Gunaydın arkadaslaaarrrınsallah cok mutlu bır yıl olur hepimız icin. Butun dileklerimiz gercekleşir. Hastalar iyileşir ayrı olanlar kavuşur bebiş isteyenler muradına erer inşallah Saglıklı bereketli bir yıl olsun
İyiyim canim yilbasinda misafirlerim vardi yorucu gecti biraz ama guzeldi :) yeni bir ise basladigim icin surekli giremiyorum… sen nasilsin hersey yolunda gordugum kadariyla maasallahAmin canim :)
Sen nasilsin yoksun bayadir ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?