Regl Öncesi Belirtiler

Adetten önceki belirtileriniz nelerdi

• Kasık ağrısı

OY: 444 67,1%
  • Bel ağrısı

OY: 330 49,8%
  • Sarı akıntı

OY: 137 20,7%
  • Beyaz akıntı

OY: 172 26,0%
  • Baş ağrısı

OY: 135 20,4%
  • Göğüs hassasiyeti

OY: 379 57,3%
  • Gaz

OY: 256 38,7%
  • İshal/Kabızlık

OY: 181 27,3%
  • Mide bulantısı

OY: 119 18,0%
  • İştah değişikliği

OY: 173 26,1%
  • Uyuma isteği

OY: 178 26,9%
  • Lekelenme

OY: 96 14,5%

• Ankete Katılan
    662
Canim bizde kalp atisini duyana kadar kimseye soylemedik. Size yazdim,esim ve ablam biliyordu. Biraz stresli bir surec oldugundan kimseyi telaslandirmak istemedik. Bence sende bekle birazcik,

Bizimde esimle kararımız öyle oldu cnm soylemiycez simdilik. sence değer nasıl ? Korkuyorum yükselemez diye. Bidaha ne zaman yaptirayim test?

slm kızlar . doktordan geldım yenı . Pregostronum cıktı sonucu . doktor çok düşük dedı neredeyse eksı 0 dedı . yumurtam buyuyormuş sağlıklı çatlamıyormuş . Adetın 3.gunu sıkışıp gel klomene başlayacağız dedı . Aranızda böyle olan var mı moralım sıfır suan yıne ağladım cokkkkk

Bizimde esimle kararımız öyle oldu cnm soylemiycez simdilik. sence değer nasıl ? Korkuyorum yükselemez diye. Bidaha ne zaman yaptirayim test?
Canim benim adete 4 gun kala 9 du senin 3 kala 19. Daha yeni tutunmaya basladi bebecik. 2 gunde bir min. %66 artmasi lazim. Ben 2 gun sonra yaptirdigimda 54 cikmisti sonra 4 gun sonra yaptirdim yanilmiyorsan 437 cikmisti. Tekrar yaptirmadim zaten. Bol bol su ic. Hareketlerine dikkat et :) inşallah hersey guzel olacak.

Canim uzulme. Hepsinin caresi var, benimde 4.72 cikmisti. 2 ay sonra normal yoldan hamile kaldim, moral bozmak yok. Yasin daha cok genc yumurta buyutucu, catlatmaya yarayan igne ve ilaclar var. Beslenmene dikkat et. Bak bu ay Y yapayalniz1 beslenmesine dikkat etti,hamile oldugunu ogrendi.

benımkıde 0.2 cıktı adetın 3. gunu gel klomene başlayalım dedı o ne oluyor ılac tedavısı mı ne kadar suruyor pekı bılgın var mı . senınkı ıac tedavısınden sonra mı hamıle kaldın canım çatlama ığnesı olmadan . beslenmeme cok dıkkat edıyorum canım kılo bıle verdım ben 6/7 kılo vrdımmmm.

Tamam kuzum çok sağ ol ya çok tesekkur ederim sen hissetmistin :) benim aslında çok önceden aldığım bir randevum var kadın doğumdan gitsem mi acaba diyorum eşim git diyor ama bilemedim. Ben folic asit bile kullanmiyorum o yüzden gideyim diyorum

Kuzum üzülme bak benim durumum daha kötüydü yumurta sayım azdı hatta doktor yumurtaların porsumus hemen tüp bebek demişti. Bugün 19 çıktı beta degerim. İnşallah sağlıklıdır onu bilemiyorum tabi ama Rabbim ol derse oluyor üzülme lütfen bol bol dua et

Canım sağol inş geçicek bugünlerde ve sağlıklı bir gebelik olucak bu sefer...
Canım benim birde kürtajım var, 2014e bir bebiş, 2015e de bir bebiş verdim...umarım 2016da kucağımıza sağlıkla bebeklerimizi alırız...benim 3. Günüm baya yoğun kanama devam ediyor....rahim yoplansın diye bir ilaç verdi dr. Bakalım kaçgün sürecek...yarın bhcg ve progesteron yaptırıp yollayacağım dra, bakalım ne diyecek. Birde adet süresi i de sorayım o kafar uzun sürüyor mu? Gerçi korunmanıza gerek yok dedi dr. Bakalkm ne olur bi fikrim yok şuan düşünmek istemiyorum şimdi...

Eylemeylemce Kızlar dayanamadim yaptım ya :) ama şimdide ya artmazsa korkusu başladı bata 3 gun var
Ayyyy canım benım sen hamıle mısınnn . gözün aydın kuzum sağlıkla kucağına alırsın ıns . bak dıyordun normal yolla asla hamıle olamam dıye allahım yeterkı ol desın cok sevındım anım . senın progestronda mı yuksektı bı ara yada düşüktü mü

Bana doktor ultrasonla gel bakalım bişey çıkmaz ama dedi için rahat olsun hadi dedi.
352,82ydi benim. pazartesi 1500ü geçer salı gel göreyim bidaha seni bakalım dedi.
Mide bulantın olursa korkma sakın iyi bişeyler olduğuna işarettir dedi.
Hamur işinden uzak dur dedi.
İlk 3ay 1,5 2 kilo dedi.
3 tanede ilaç verdi.

Tamam canım benım senın adına o adar sevındım kı ıns dıger gıttıgınde 2 kat artar sağlıklı alırsın yavrunu kucağına . doktor dedikten sonramı bunu ögrendın belırtın var mıydı canım

Canim pek anlamiyorum hormonlardan tahlillerden ama moral cok omenli. moralini her daim yuksek tut yasin genc Rabbim daha fazla aratmadan nasip etsin insallah

Kızlar aranızda klomen kullanıp hamıle kalan var mı . çatlama ıgnesı felan olup hamıle oanınız var mıı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…