Regl Öncesi Belirtiler

Adetten önceki belirtileriniz nelerdi

• Kasık ağrısı

OY: 444 67,1%
  • Bel ağrısı

OY: 330 49,8%
  • Sarı akıntı

OY: 137 20,7%
  • Beyaz akıntı

OY: 172 26,0%
  • Baş ağrısı

OY: 135 20,4%
  • Göğüs hassasiyeti

OY: 379 57,3%
  • Gaz

OY: 256 38,7%
  • İshal/Kabızlık

OY: 181 27,3%
  • Mide bulantısı

OY: 119 18,0%
  • İştah değişikliği

OY: 173 26,1%
  • Uyuma isteği

OY: 178 26,9%
  • Lekelenme

OY: 96 14,5%

• Ankete Katılan
    662
Kızlar sabah test yaptım silik çizgi çıktı eşimde bende görüyoruz rahatlikla. Ama cok belirgin degildi bide telefonum kafayi yemis cekmedi bir turlu net bir şekilde ama hala yanlıştır diye düşünüyorum çünkü net bir çizgi değil silik gayet. Ama pembe renkte bilemedim bir tarafim git kan testi yaptir diyor bir tarafim bekle bati diyor. Sizce ne yapayim ? Bir akıl verin

Rahatlıkla goruyorsanız eğer silik çizgiyi bi git bence.
Aklında durcağına. BAT beklerken şimdi çizgiyi de gördün stres yapıcaksın adet zamanınıda geciktirisin iyice stres olursun bence :)

Rahatlıkla goruyorsanız eğer silik çizgiyi bi git bence.
Aklında durcağına. BAT beklerken şimdi çizgiyi de gördün stres yapıcaksın adet zamanınıda geciktirisin iyice stres olursun bence :)

Canim ben görüyorum hatta eşime gösterdim o hayatta göremez normalde ama gördüm silik diyor :) rengi nasıl dedim pembe dedi ama bilemedim yaa

Bu haliyle belli oluyor sanırım kızlar bir bakın bakalim. Normalde daha net ama telefonum çekmiyor

Eklentiler

• 2015-12-29-12-23-38-754.jpg
    16,6 KB · Görüntüleme: 75
Bu haliyle belli oluyor sanırım kızlar bir bakın bakalim. Normalde daha net ama telefonum çekmiyor
Ayyy canim benim testimi hatirliyo musun?hic gorunmuyordu neredeyse. Sen baska marka test yap sabah ilk idrarla. Benim ilk b hcg 9 cikmisti dusun artik. Adete 4 gun kala. İnşallah hamilesindir inşallah. Bu ay icimden senin uzuntunu burda paylasip paylasip duygusallasmandan, kasigindaki agridan dolayi hep hamile olabilecegini dusundum. Hakkinizda hayirlisi olsun. Ben testi gondereyim bi

Eklentiler

• 20151113_105556_HDR.jpg
    23 KB · Görüntüleme: 61
Eylemeylemce Kızlar dayanamadim yaptım ya :) ama şimdide ya artmazsa korkusu başladı bata 3 gun var
Ayyyy biliyordum yaaa. Cok cok sevindim. Allahim inşallah inşallah devamini saglikla getirsin. Guzelce artsin degerin. Olmaz diyordun, olmicak diyordun. Allahim ne kadar buyuk hep yuzunu guldursun inşallah.

Ayyyy biliyordum yaaa. Cok cok sevindim. Allahim inşallah inşallah devamini saglikla getirsin. Guzelce artsin degerin. Olmaz diyordun, olmicak diyordun. Allahim ne kadar buyuk hep yuzunu guldursun inşallah.

Canim ben hala inanamiyorum ne yerdeyim ne gokte sanki bir daha baktirdigimda değer düşecek gibi geliyor ne bileyim inanamiyorum :) aynen canım Rabbim e cok dua ettim cok yalvardim inşallah saglikla ilerler findik tanem birakmaz beni :)

Çok sevindimm canımm yaa hadi bakalım hepimiz 2015i sonundan yakalıyoruzz. Sağsalimm kucağımıza almayı nasip etsin Allah'ımmm

Amiiinn kuzum insallah ya findik tanelerimiz sağlıklıca gelsin kucagimiza insallah rabbim sağlık versin hem bize hem bebislere :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…