- 30 Kasım 2014
- 3.780
- 6.379
- 158
- 35
Rahatlıkla goruyorsanız eğer silik çizgiyi bi git bence.Kızlar sabah test yaptım silik çizgi çıktı eşimde bende görüyoruz rahatlikla. Ama cok belirgin degildi bide telefonum kafayi yemis cekmedi bir turlu net bir şekildeama hala yanlıştır diye düşünüyorum çünkü net bir çizgi değil silik gayet. Ama pembe renkte bilemedim bir tarafim git kan testi yaptir diyor bir tarafim bekle bati diyor. Sizce ne yapayim ? Bir akıl verin
Rahatlıkla goruyorsanız eğer silik çizgiyi bi git bence.
Aklında durcağına. BAT beklerken şimdi çizgiyi de gördün stres yapıcaksın adet zamanınıda geciktirisin iyice stres olursun bence :)
canım çok geçmiş olsun inşAllah bian önce toparlanırsın canımGünaydın arkadaşlarım...sabah 5gibi sancım başladı, kanamada arrtı, düşük başladı...umarım daha çok sancım olmaz, adet ağrısundan fazla ağrım var...
canım gözün aydın Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına vermeği nasip etsin inşAllah
Kizlarrr cikti sonucummm
hadi inşAllah canım bence git bi kan testi yaptır için rahatlar hem bizede yaz sonucu hemenCanim ben görüyorum hatta eşime gösterdim o hayatta göremez normalde ama gördüm silik diyor :) rengi nasıl dedim pembe dedi ama bilemedim yaa
Yada eve giderken farkli bir marka test alıp mi yapsam
Canim silik cizgi cikiyor diyirsun bekle bence ayin 1 ine az kaldi.
Amin canım çok sevindim. 2016 uğurlu gelecek inşallah.mavimli @kelebek922 kızlar bugün kürtajın 33. günü sonunda ovulasyon gerçekleşti 30. gün yumurtam çatladı şimdi ilk regl ı bekliyorum hayırlısı ile 2 hafta sürmez gelir sanırım darısı sizlere:)))
Ayyy canim benim testimi hatirliyo musun?hic gorunmuyordu neredeyse. Sen baska marka test yap sabah ilk idrarla. Benim ilk b hcg 9 cikmisti dusun artik. Adete 4 gun kala. İnşallah hamilesindir inşallah. Bu ay icimden senin uzuntunu burda paylasip paylasip duygusallasmandan, kasigindaki agridan dolayi hep hamile olabilecegini dusundum. Hakkinizda hayirlisi olsun. Ben testi gondereyim biBu haliyle belli oluyor sanırım kızlar bir bakın bakalim. Normalde daha net ama telefonum çekmiyor
cnm fotouyu siyah beyz yap bak o zaman daha net görünürBu haliyle belli oluyor sanırım kızlar bir bakın bakalim. Normalde daha net ama telefonum çekmiyor
Ayyyy biliyordum yaaa. Cok cok sevindim. Allahim inşallah inşallah devamini saglikla getirsin. Guzelce artsin degerin. Olmaz diyordun, olmicak diyordun. Allahim ne kadar buyuk hep yuzunu guldursun inşallah.Eylemeylemce Kızlar dayanamadim yaptım ya :) ama şimdide ya artmazsa korkusu başladı bata 3 gun var
Çok sevindimm canımm yaa hadi bakalım hepimiz 2015i sonundan yakalıyoruzz. Sağsalimm kucağımıza almayı nasip etsin Allah'ımmmEylemeylemce Kızlar dayanamadim yaptım ya :) ama şimdide ya artmazsa korkusu başladı bata 3 gun var
Ayyyy biliyordum yaaa. Cok cok sevindim. Allahim inşallah inşallah devamini saglikla getirsin. Guzelce artsin degerin. Olmaz diyordun, olmicak diyordun. Allahim ne kadar buyuk hep yuzunu guldursun inşallah.
Çok sevindimm canımm yaa hadi bakalım hepimiz 2015i sonundan yakalıyoruzz. Sağsalimm kucağımıza almayı nasip etsin Allah'ımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?