- 28 Şubat 2015
- 4.951
- 6.684
- 108
- 39
En guzeli stres hormonlari cok etkiliyor cunku. İnşallah kisa zamanda sende saglikli bir hamilelik yasarsin.yok canım stres yapmıyorum konu sahibi charmant cım la kilo vermeye adadık kendimizi haftalık kilo verme yarışmasındayız ,kafamı dağıtcak başka meşkaleler buluyorum ama nasıl olduysa bugün kendimi yine hamilelik konusunda buldum ,Allah kucağına almayı nasip etsin ,darısı inşallah bizlerin başına ..
inşallahhh canım çok saolEn guzeli stres hormonlari cok etkiliyor cunku. İnşallah kisa zamanda sende saglikli bir hamilelik yasarsin.
regl oldu sanip yeni bat ini bildirmisti kuzum yerlesme lekesiymisBat senin için 20 Ocak yazıyor nasıl oluyor??
Kizlarrr cikti sonucummm
Hadi maşallah darısı bizlere inşallah hayırlı olsun cnm Rabbim tamamına erdirsin bir özgeçmiş yap cnm kaç Yıldır istiyordun hamile kalmak için birşeyler denedin mi falan
Kizlarrr cikti sonucummm
Ayy çok sevindim canım bize de dua et darısı başımıza :) inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebisini :)
Hadi maşallah darısı bizlere inşallah hayırlı olsun cnm Rabbim tamamına erdirsin bir özgeçmiş yap cnm kaç Yıldır istiyordun hamile kalmak için birşeyler denedin mi falan
Ovulasyonun kaçıncı günü cnm Dr muayenesi için erkenBuarada sonucta cikan deger hakkinda ne dusunuyorsunuz. Iyimi degeri? Yarin doktora gitsemmi erkenmi acaba
Benim 18. Gün de 300 lerde idi ve test tıpkı seninkinin koyuluğuna benziyorduBuarada sonucta cikan deger hakkinda ne dusunuyorsunuz. Iyimi degeri? Yarin doktora gitsemmi erkenmi acaba
Ovulasyonun kaçıncı günü derken?Ovulasyonun kaçıncı günü cnm Dr muayenesi için erken
Cok sagolun kizlar darısı basiniza insallah.
Bian once sizde hamile kalirsiniz umarim.
Temmuz ayinda birakmistik korunmayi.
Hem yumrtlama gunu kovalamistim gecen aya kadar. Ama gecen ay iki arkadasimla konustgumda regl bitiminde hemen iliskiye girmisler ve o donem hamile kalmislar oyle soylediler yani.
Bende bu ay hastaligim bitii sabah temizlendm aksamina iliskiye girdik 2 3 gun devam ettik.
Heralde benimde o sekilde oldu diye dusunuyorum.
Ovulasyonun kaçıncı günü derken?
Bu ay hesaplamadım hiç, ilişkiye girdiğim günleride işaretlemedim, ovulasyon testide yapmadım. Bu ay 26 sında hastalanmam gerekiyordu sadece. 2 gün önce yanii.
O ilk bir damla kan geldiği gün kasık ağrım vardı ama ne çok şiddetli nede çok hafifti. Çokta uzun sürmemşti zaten.Canım belirgin bir belirtin var mıydı ?
İnşallah bir sorun olmadan sağlıklı bi şekilde devam ettirebilirim gebeliği. Korkum çok bu yönde. Çünkü artık dış gebelik, kimyasal gebelik, düşükler okadar çoğaldı ki ilk gebeliklerde bu yönde korkum çok fazla.Canım değer kişiden kişiye değişiyor önemli olan sağlıklı bir kese ve kalp atışı. O yüzden değere takılma :) muhtemelen haftaya keseyi görürsünüz :)
Anladım cnm o zaman net bir şey Söylemek güç inşallah ikiye katlar gelişmeleri haberdar etOvulasyonun kaçıncı günü derken?
Bu ay hesaplamadım hiç, ilişkiye girdiğim günleride işaretlemedim, ovulasyon testide yapmadım. Bu ay 26 sında hastalanmam gerekiyordu sadece. 2 gün önce yanii.
İnşallah canım.Anladım cnm o zaman net bir şey Söylemek güç inşallah ikiye katlar gelişmeleri haberdar et
İnşallah bir sorun olmadan sağlıklı bi şekilde devam ettirebilirim gebeliği. Korkum çok bu yönde. Çünkü artık dış gebelik, kimyasal gebelik, düşükler okadar çoğaldı ki ilk gebeliklerde bu yönde korkum çok fazla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?