- 7 Temmuz 2015
- 1.829
- 1.832
- 133
- 41
Bir bebek için bir yumurta bir sperm ve bir ilişki yeter. Yeterki Rabbim ol desin. İnşallah olur canım. İnşallah.Ay hiç sorma bu aralar benim kocişin de hep Nöbeti var bir araya gelemiyorum bir türlü ben de yakında göndermeyeceğin ama benim Yum Çatladı sanırım tek ilişki şansım var hayırlısı
Ah ahhhh nerde o spermle yumurta bir türlü bulunamadılar :))Bir bebek için bir yumurta bir sperm ve bir ilişki yeter. Yeterki Rabbim ol desin. İnşallah olur canım. İnşallah.
Bir bakmışsın ikiz gelmişGünaydın kızlar bugun iki gün sonra test yaptırdım yıne 53 tu ilki bugun 165 cıkmıs 3 katına cıkmıs inş daha da yukselır :)
:)))Bir bakmışsın ikiz gelmiş
Kız latinakis ismini mi değiştirdin hayırdır:)))
Dün 1 adet yumurtam çatladı, 3 adet çalışma yapıldı, Milyonlarca da sperm vardı ama sonuc ne olur bilmem :)
Ay sorma az once telefonda yegenim ne diyo biliyomusun 4 yaşında senın iki tane bebeğin olsun bi tane olmasın dıyoBir bakmışsın ikiz gelmiş
İnşallah catlamıştr canım kasık ağrın varmı ben catladıgı gün anlamıstım cunku sancı grmıstı cokkızlar bende birazdan doktora gidicem kontrolüm var bakalım benim yumurtalar çatladımı
Seninki klomen ile idi demi Çoğul gebelik yapabiliyor bazen belli mi olur Allah şöyletmiş çocuğa baksanaAy sorma az once telefonda yegenim ne diyo biliyomusun 4 yaşında senın iki tane bebeğin olsun bi tane olmasın dıyo
İnşallah catlamıştr canım kasık ağrın varmı ben catladıgı gün anlamıstım cunku sancı grmıstı cok
Evet canım klomendi ve 2 yumurtam vardı bu ay 26 ve 18 mm di ikiside olmus olabılır Allah hayırlısını versın artık sağlıklı olsun da ben ikizide isterim eşimde bi ara inşallah ikiz olur diyoduSeninki klomen ile idi demi Çoğul gebelik yapabiliyor bazen belli mi olur Allah şöyletmiş çocuğa baksana
Gün aşırı deneyın sız canm bu 10 gün içinde çatlar hem doktra gtmeden oncekı gün olsun sonra çatlamaya göre devam edersınız ama akıntıyada dıkkat et bol bol deneyınkızlar ben geldim doktordan yumurtam 16 mm olmuş iğneye devam dedi pazartesi günü tekrar çağırdı hem kan tahlili bide bu bandı ne yapmam gerektiğini söylicek
çok sağol canım dediklerini yapıcam inşAlla hayırlısı olurGün aşırı deneyın sız canm bu 10 gün içinde çatlar hem doktra gtmeden oncekı gün olsun sonra çatlamaya göre devam edersınız ama akıntıyada dıkkat et bol bol deneyın
Canim ben igneden 13gun sonra kan testi yaptirmistim cikmisti kan testi yaptir istersen bi cikarkızlar iğneden kaç gün sonra adetiniz oldu benim kafam çok karıştı bana yardımcı olun nolurr?
geçen 14 temmuzda adet oldum onun öncesi adetim 35 gün sürdü.28 temmuzda iğne vuruldum bu çarşamba sabahı test yaptım negatif.testi yapma sebebim iğneden 15 gün sonra çıkar diye duymam.
ama adet sancılarımda çok fazla 1 haftadır adet olucam diyorum yok halen yok.
bi fikir verin bişey deyin beklemek çok zormuş.
Degistirdim cnm yaa, sikildim:)Kız latinakis ismini mi değiştirdin hayırdır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?