evet sanki bana da öyle gibi geldi. bat geçti mi canım?Kizlar buda bugunki testim biraz daha koyulasmismi ne :)
Yok canim nerdeee daha 6 gun var :))evet sanki bana da öyle gibi geldi. bat geçti mi canım?
Benim 6 gun varken negatif cıkmıstı bekle 2 gün kala bidaha yap belirtilerin neYok canim nerdeee daha 6 gun var :))
Goguslerimde biraz sizlama var arada yumurtlama gununden sonra surekli kasigim agridi dunde kasigimin altinda sizlama batma oldu bugun kasik agrimda yok akintimda ara ara oluo ole cok fazla bi akintimda yok ama bugun ozellikle sag gogsum cok sizlioBenim 6 gun varken negatif cıkmıstı bekle 2 gün kala bidaha yap belirtilerin ne
geçer zaman merak etme :) iyi haberlerini bekliyoruzYok canim nerdeee daha 6 gun var :))
Sende ne belirtiler var canimgeçer zaman merak etme :) iyi haberlerini bekliyoruz
Varsa canım 2 kala falan çıkar idrarda inş vardır bende ilk göğüslerden suphelendım benm ucları sıstı bıde acıyodu bel agrısı ve kasık agrısı vardıGoguslerimde biraz sizlama var arada yumurtlama gununden sonra surekli kasigim agridi dunde kasigimin altinda sizlama batma oldu bugun kasik agrimda yok akintimda ara ara oluo ole cok fazla bi akintimda yok ama bugun ozellikle sag gogsum cok sizlio
benim bata çok var canım henüz bi belirti yok bu yüzden.Sende ne belirtiler var canim
Canım gün gün aynı şeyleri yaşıyoruz. Benim de sağ göğsümün yanına dokunamıyorum. Ayy inş müjdeleri de beraber alırız.Goguslerimde biraz sizlama var arada yumurtlama gununden sonra surekli kasigim agridi dunde kasigimin altinda sizlama batma oldu bugun kasik agrimda yok akintimda ara ara oluo ole cok fazla bi akintimda yok ama bugun ozellikle sag gogsum cok sizlio
Insallah canim seninde bat 19uydu dimi.. yaptinmi sen test falan hicCanım gün gün aynı şeyleri yaşıyoruz. Benim de sağ göğsümün yanına dokunamıyorum. Ayy inş müjdeleri de beraber alırız.
Evet canım 19 uydu. Ama bir kaç saat önce pembelikler gelmeye başladı ve biraz karnım ağrıyo. Noldu şimdi anlamadımInsallah canim seninde bat 19uydu dimi.. yaptinmi sen test falan hic
Cokmu gelio canim yerlesme kanamasi falandir belkiEvet canım 19 uydu. Ama bir kaç saat önce pembelikler gelmeye başladı ve biraz karnım ağrıyo. Noldu şimdi anlamadım
Hayır çok değil şu an ama karnım da aynı regl başlangıcı gibi ağrıyor. Sadece tuvalete gidince pembelikler var. Son üç aydır bütün düzenim değişti. Iki aydır 32 günde bir olmaya başladı. Onun öncesinde 27-28 hiç şaşmazdı. Bu sefer 25 de olmuş oldu. Inanılmaz sinirim bozuldu yaa.Cokmu gelio canim yerlesme kanamasi falandir belki
Canim kotu dusunme bende onceki hamileligimde ayni sekilde olmustum duzenim yoktu hic pembelikler geldi karnim falan cok agriodu kesin adet oluorum dedim nasil aglamistim ama ertesi gun kesildi sonrada hamile oldugumu ogrenmistimHayır çok değil şu an ama karnım da aynı regl başlangıcı gibi ağrıyor. Sadece tuvalete gidince pembelikler var. Son üç aydır bütün düzenim değişti. Iki aydır 32 günde bir olmaya başladı. Onun öncesinde 27-28 hiç şaşmazdı. Bu sefer 25 de olmuş oldu. Inanılmaz sinirim bozuldu yaa.
Ayy inşallah canım inşallah. Yüce Rabbim tüm isteyenlere annelik duygusunu yaşatsın.Canim kotu dusunme bende onceki hamileligimde ayni sekilde olmustum duzenim yoktu hic pembelikler geldi karnim falan cok agriodu kesin adet oluorum dedim nasil aglamistim ama ertesi gun kesildi sonrada hamile oldugumu ogrenmistim
Amin canim ama olmazsada uzulmek can sikmak yok Allahim hayirli zamanlarda nasip etsinAyy inşallah canım inşallah. Yüce Rabbim tüm isteyenlere annelik duygusunu yaşatsın.
Haklısın tabi tatlım. En önemlisi sağlıkla ve hayırlısında gelmesi. Ama günlerce bekleyip böyle şeyler olunca moral yerlerde oluyor tabi.Amin canim ama olmazsada uzulmek can sikmak yok Allahim hayirli zamanlarda nasip etsin
Haklisin canim bende dusunuyorum buay vok heveslendim oyle hissediyorum olmazsa uzulurmuyum tabiki uzulurum ama sikinti stres yaparsak daha cok ertelenir onun icin sakin sakin devam :)Haklısın tabi tatlım. En önemlisi sağlıkla ve hayırlısında gelmesi. Ama günlerce bekleyip böyle şeyler olunca moral yerlerde oluyor tabi.
Kesinlikle haklısın, çok teşekkürler. Şu an evde yalnızım ve yazdıkların çok iyi geldi.Haklisin canim bende dusunuyorum buay vok heveslendim oyle hissediyorum olmazsa uzulurmuyum tabiki uzulurum ama sikinti stres yaparsak daha cok ertelenir onun icin sakin sakin devam :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?