Regl Öncesi Belirtiler

Adetten önceki belirtileriniz nelerdi

• Kasık ağrısı

OY: 444 67,1%
  • Bel ağrısı

OY: 330 49,8%
  • Sarı akıntı

OY: 137 20,7%
  • Beyaz akıntı

OY: 172 26,0%
  • Baş ağrısı

OY: 135 20,4%
  • Göğüs hassasiyeti

OY: 379 57,3%
  • Gaz

OY: 256 38,7%
  • İshal/Kabızlık

OY: 181 27,3%
  • Mide bulantısı

OY: 119 18,0%
  • İştah değişikliği

OY: 173 26,1%
  • Uyuma isteği

OY: 178 26,9%
  • Lekelenme

OY: 96 14,5%

• Ankete Katılan
    662
Benim 6 gun varken negatif cıkmıstı bekle 2 gün kala bidaha yap belirtilerin ne
Goguslerimde biraz sizlama var arada yumurtlama gununden sonra surekli kasigim agridi dunde kasigimin altinda sizlama batma oldu bugun kasik agrimda yok akintimda ara ara oluo ole cok fazla bi akintimda yok ama bugun ozellikle sag gogsum cok sizlio

Goguslerimde biraz sizlama var arada yumurtlama gununden sonra surekli kasigim agridi dunde kasigimin altinda sizlama batma oldu bugun kasik agrimda yok akintimda ara ara oluo ole cok fazla bi akintimda yok ama bugun ozellikle sag gogsum cok sizlio
Varsa canım 2 kala falan çıkar idrarda inş vardır bende ilk göğüslerden suphelendım benm ucları sıstı bıde acıyodu bel agrısı ve kasık agrısı vardı

Canım gün gün aynı şeyleri yaşıyoruz. Benim de sağ göğsümün yanına dokunamıyorum. Ayy inş müjdeleri de beraber alırız.

Cokmu gelio canim yerlesme kanamasi falandir belki
Hayır çok değil şu an ama karnım da aynı regl başlangıcı gibi ağrıyor. Sadece tuvalete gidince pembelikler var. Son üç aydır bütün düzenim değişti. Iki aydır 32 günde bir olmaya başladı. Onun öncesinde 27-28 hiç şaşmazdı. Bu sefer 25 de olmuş oldu. Inanılmaz sinirim bozuldu yaa.

Canim kotu dusunme bende onceki hamileligimde ayni sekilde olmustum duzenim yoktu hic pembelikler geldi karnim falan cok agriodu kesin adet oluorum dedim nasil aglamistim ama ertesi gun kesildi sonrada hamile oldugumu ogrenmistim

Canim kotu dusunme bende onceki hamileligimde ayni sekilde olmustum duzenim yoktu hic pembelikler geldi karnim falan cok agriodu kesin adet oluorum dedim nasil aglamistim ama ertesi gun kesildi sonrada hamile oldugumu ogrenmistim
Ayy inşallah canım inşallah. Yüce Rabbim tüm isteyenlere annelik duygusunu yaşatsın.

Haklısın tabi tatlım. En önemlisi sağlıkla ve hayırlısında gelmesi. Ama günlerce bekleyip böyle şeyler olunca moral yerlerde oluyor tabi.
Haklisin canim bende dusunuyorum buay vok heveslendim oyle hissediyorum olmazsa uzulurmuyum tabiki uzulurum ama sikinti stres yaparsak daha cok ertelenir onun icin sakin sakin devam :)

Kizlar regl 4 gun surdu . ilk toz pembe 2 gun ole geldi . karnim cok agri . ve sonrada kahverengi sekilde geldi 2 gun simdi kesildi migde bulamtim bas donmem var ne bu kizlar ki

Haklisin canim bende dusunuyorum buay vok heveslendim oyle hissediyorum olmazsa uzulurmuyum tabiki uzulurum ama sikinti stres yaparsak daha cok ertelenir onun icin sakin sakin devam :)
Kesinlikle haklısın, çok teşekkürler. Şu an evde yalnızım ve yazdıkların çok iyi geldi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…