Regl Öncesi Belirtiler

Adetten önceki belirtileriniz nelerdi

• Kasık ağrısı

OY: 444 67,1%
  • Bel ağrısı

OY: 330 49,8%
  • Sarı akıntı

OY: 137 20,7%
  • Beyaz akıntı

OY: 172 26,0%
  • Baş ağrısı

OY: 135 20,4%
  • Göğüs hassasiyeti

OY: 379 57,3%
  • Gaz

OY: 256 38,7%
  • İshal/Kabızlık

OY: 181 27,3%
  • Mide bulantısı

OY: 119 18,0%
  • İştah değişikliği

OY: 173 26,1%
  • Uyuma isteği

OY: 178 26,9%
  • Lekelenme

OY: 96 14,5%

• Ankete Katılan
    662

tşk ederim canım benim bu ay sendende güzel hebrler gelir inşallahhh

Kizlar ben cok terliyorum . birde yuzumde sivilceler cikti

Selam kızlar, ben adet oldum yani yeni başladı henüz kahverengi akıntı şeklinde. Dün zaten hamile olmadığım hissine kapılmıştım. Bu ay için umutluyum. Rabbim herşeyin hayırlısını versin.

Benimde testlerim negatifti baktım olmuyo 5. Gün kan verdim beta 10 du :)
Bende pazartesine kadar bekliyorum gelmezse gidip baktırcm kanda canm senin ovulasyon gecmi oldu inşallah güzel bi sürpriz le karşılaşırım senin gibi belirtilerde var bide dün gece uyurken birden midem kalktı ilk defa kötü bi histi

30 günlük döngümde 26. Gün yumurtladım :) inşallah guzel haberler alırsın :)

Benimde reglden once ya

ptim testleri negatifti regl gunu yaptim negatif . hala 3.gun gelen yok
Sabret tatlım hamilelik istediğin zamanda gecikebiliyo başıma oda geldi 5 gün gecikip adet oldum 2 ay sora beş gün geciktim hamileydim testlerde hep negatifti :)

30 günlük döngümde 26. Gün yumurtladım :) inşallah guzel haberler alırsın :)
Benimde 28gunluk dongüm en son 20.gün baktım bisi yok hala bıraktım test yapmayı kacirdinmi herhalde diye dusundum bakalım sonuç ne olacak

Sabret tatlım hamilelik istediğin zamanda gecikebiliyo başıma oda geldi 5 gün gecikip adet oldum 2 ay sora beş gün geciktim hamileydim testlerde hep negatifti :)
Kan vermismiydin peki canim sen hic

Benimde 28gunluk dongüm en son 20.gün baktım bisi yok hala bıraktım test yapmayı kacirdinmi herhalde diye dusundum bakalım sonuç ne olacak
Benim gibi düşünmüşsün aynı bende niye yumurtlamıyorum diye bunalıma girmiştim sora son hafta takibi bıraktım ve sonuç :)))

Benim gibi düşünmüşsün aynı bende niye yumurtlamıyorum diye bunalıma girmiştim sora son hafta takibi bıraktım ve sonuç :)))
Ne güzel ya :)) aynı valla yok yumurtlayamadm diyorum yada becermedim acaba sıvı alımında mı yanlış yaptım devam etseydim gorurdm sanırım ben bu kadar geç yumurtlanabilcrgini dusunmedim

Selam kızlar, ben adet oldum yani yeni başladı henüz kahverengi akıntı şeklinde. Dün zaten hamile olmadığım hissine kapılmıştım. Bu ay için umutluyum. Rabbim herşeyin hayırlısını versin.
canım hakkında hayırlısı olsun öbür aya inş beraber olucaz dualarla...

Ne güzel ya :)) aynı valla yok yumurtlayamadm diyorum yada becermedim acaba sıvı alımında mı yanlış yaptım devam etseydim gorurdm sanırım ben bu kadar geç yumurtlanabilcrgini dusunmedim
Valla banada süpriz olmuştu ama adete 3 gün kala o yumurta akı kıvamı denen akıntıyı görünce yumurtladm dedim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…