- 25 Ağustos 2011
- 2.175
- 121
- 163
Kızlar merhaba Benimde bu ay 3. Denemem olucak sprali çıkardıktan sonra ıkı hamileliğimdede bel ağrısı kasık ağrısı Göğüs hassasiyeti ve uyuma isteğim olmuştu bu ay hayırlısı artık bakalımgeçen ayki topikte yazışıyorduk maşallah ÇOĞU kişiden güzel haberler geldi charmant hicbirseymi @pudink Hatırladığım bunlar tebrik ederim sağlıkla gelsın kuzular inş benide listeye eklerseniz sevinirim 27temmuz sat 23 Ağustos bat hadi hayırlısı bakalım
Canım ben hamileyim ama ilk haftalar hiç belirtim yoktu :) yardımcı olamicam :)hamile olduğunu yeni öğrenen arkadaşlar belinize birden ağrı giriyormu sizlerinde
Benimde testlerim negatifti baktım olmuyo 5. Gün kan verdim beta 10 du :)Benimde bugün 3.gün bana umut vercen tatlım iyi cesaret etmişsin benm evdeki testler negatif sen pozitifi gordunmu
Bende pazartesine kadar bekliyorum gelmezse gidip baktırcm kanda canm senin ovulasyon gecmi oldu inşallah güzel bi sürpriz le karşılaşırım senin gibi belirtilerde var bide dün gece uyurken birden midem kalktı ilk defa kötü bi histiBenimde testlerim negatifti baktım olmuyo 5. Gün kan verdim beta 10 du :)
30 günlük döngümde 26. Gün yumurtladım :) inşallah guzel haberler alırsın :)Bende pazartesine kadar bekliyorum gelmezse gidip baktırcm kanda canm senin ovulasyon gecmi oldu inşallah güzel bi sürpriz le karşılaşırım senin gibi belirtilerde var bide dün gece uyurken birden midem kalktı ilk defa kötü bi histi
ptim testleri negatifti regl gunu yaptim negatif . hala 3.gun gelen yok30 günlük döngümde 26. Gün yumurtladım :) inşallah guzel haberler alırsın :)
Sabret tatlım hamilelik istediğin zamanda gecikebiliyo başıma oda geldi 5 gün gecikip adet oldum 2 ay sora beş gün geciktim hamileydim testlerde hep negatifti :)Benimde reglden once ya
ptim testleri negatifti regl gunu yaptim negatif . hala 3.gun gelen yok
Benimde 28gunluk dongüm en son 20.gün baktım bisi yok hala bıraktım test yapmayı kacirdinmi herhalde diye dusundum bakalım sonuç ne olacak30 günlük döngümde 26. Gün yumurtladım :) inşallah guzel haberler alırsın :)
Kan vermismiydin peki canim sen hicSabret tatlım hamilelik istediğin zamanda gecikebiliyo başıma oda geldi 5 gün gecikip adet oldum 2 ay sora beş gün geciktim hamileydim testlerde hep negatifti :)
Benim gibi düşünmüşsün aynı bende niye yumurtlamıyorum diye bunalıma girmiştimBenimde 28gunluk dongüm en son 20.gün baktım bisi yok hala bıraktım test yapmayı kacirdinmi herhalde diye dusundum bakalım sonuç ne olacak
İlk gecikmemde Hayır adet oldum 5. Gün zaten 2. Ay tam gününde oldum 3. Ay 5 gün gecikince kan verdim :))Kan vermismiydin peki canim sen hic
Kanda cikti yani canim . belirtin neydi pekiİlk gecikmemde Hayır adet oldum 5. Gün zaten 2. Ay tam gününde oldum 3. Ay 5 gün gecikince kan verdim :))
Hiç belirtim yoktu sadece Sık idrara çıkıyodum onada stresten dedim pek ihtimal vermedimKanda cikti yani canim . belirtin neydi peki
Ne güzel ya :)) aynı valla yok yumurtlayamadm diyorum yada becermedim acaba sıvı alımında mı yanlış yaptım devam etseydim gorurdm sanırım ben bu kadar geç yumurtlanabilcrgini dusunmedimBenim gibi düşünmüşsün aynı bende niye yumurtlamıyorum diye bunalıma girmiştimsora son hafta takibi bıraktım ve sonuç :)))
canım hakkında hayırlısı olsun öbür aya inş beraber olucaz dualarla...Selam kızlar, ben adet oldum yani yeni başladı henüz kahverengi akıntı şeklinde. Dün zaten hamile olmadığım hissine kapılmıştım. Bu ay için umutluyum. Rabbim herşeyin hayırlısını versin.
Valla banada süpriz olmuştu ama adete 3 gün kala o yumurta akı kıvamı denen akıntıyı görünce yumurtladm dedim :)Ne güzel ya :)) aynı valla yok yumurtlayamadm diyorum yada becermedim acaba sıvı alımında mı yanlış yaptım devam etseydim gorurdm sanırım ben bu kadar geç yumurtlanabilcrgini dusunmedim
5 gun sonra kan degerınız kaç çıktıHiç belirtim yoktu sadece Sık idrara çıkıyodum onada stresten dedim pek ihtimal vermedim
Bende değerlendirdik akıntı zamanlarını hayırlısı artık nasipse vardır :)Valla banada süpriz olmuştu ama adete 3 gün kala o yumurta akı kıvamı denen akıntıyı görünce yumurtladm dedim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?