Regl Öncesi Belirtiler

Adetten önceki belirtileriniz nelerdi

• Kasık ağrısı

OY: 444 67,1%
  • Bel ağrısı

OY: 330 49,8%
  • Sarı akıntı

OY: 137 20,7%
  • Beyaz akıntı

OY: 172 26,0%
  • Baş ağrısı

OY: 135 20,4%
  • Göğüs hassasiyeti

OY: 379 57,3%
  • Gaz

OY: 256 38,7%
  • İshal/Kabızlık

OY: 181 27,3%
  • Mide bulantısı

OY: 119 18,0%
  • İştah değişikliği

OY: 173 26,1%
  • Uyuma isteği

OY: 178 26,9%
  • Lekelenme

OY: 96 14,5%

• Ankete Katılan
    662
Ben bilmiyorum daha oyle olup olmadigini sadece tahmin ediyorum buyuk olasiklada oyle gibi. Prolaktin yani stres hormonuymus canim stresten uzak olmak uzum,incir yemek ve maden suyu icmek yukseltebiliyormus.
bu hormonu maden suyumu yükseltıyormuş

Kızlar sol kasıgım çok ağrıyor göğüslerımde kopcak gıbı offf Hala regl olmadım

Günaydın kızlar :) Bugün 6 gun kaldı test yaptım sabah idraryla ama negatif devam eden belirtilerimde bel ağrısı adet olucakmısım gibi ara ara kasıgıma giren sancı iştah artşı sizler ne alemdesınız

Kızlar merhaba iki gündür giremedim kan testleriyle uğraşıyordum. Değerlerim bana düşük geldi ama dr umu aradım normal haftaya görelim dedi çok canım sıkkın

Kızlar merhaba iki gündür giremedim kan testleriyle uğraşıyordum. Değerlerim bana düşük geldi ama dr umu aradım normal haftaya görelim dedi çok canım sıkkın
Ayyy canim yaaa gecmis olsun . merak ettik cok skma canini doktorunda demis . rahat ol

Günaydın kızlar dünkü ve bugünkü ovulasyon testlerım

Eklentiler

• image.jpg
    68,5 KB · Görüntüleme: 63
olmaya çalışıyorum umarım onun dediği gibi olur sen nasılsın test yaptın mı canım
Doktora gittim canim . kontrol etti skinti yok dedi . gogusum sut salgiliyormus hormonum yuksek cikti ilac verdi . fitil verdi . antibiyotik verdi . onlari kullan dedi . kanda degerim hep 0.001 cikardi. O gunu 1.20 cikti doktor 15 gun sonra tekrar gel dedi . bende anlamadim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…