- 24 Nisan 2012
- 966
- 341
- 73
O zaman benimde şansım var :)Allah allah yanlış da olabiliyomus demek ki :) şaşırdım...kime baktıysak doğru çıkmıştı ama
Olsun olsun bak yanlış cikioruz zaten :) :) sağlıklı bi erkek Bebişin olur insallahhhhhÖncelikle hayırlısı ve sağlıklı olsun dileğim tabiiki ama erkek bebek istiyorum çin takvimi kız gösteriyo olsun napalım kızlarda tatlı :)
Olsun olsun bak yanlış cikiomus zaten :) :) hayırlı ve sağlıklı bi erkek Bebişin olur insallllaahhhÖncelikle hayırlısı ve sağlıklı olsun dileğim tabiiki ama erkek bebek istiyorum çin takvimi kız gösteriyo olsun napalım kızlarda tatlı :)
Amin canım en önemlisi o zaten :)Olsun olsun bak yanlış cikiomus zaten :) :) hayırlı ve sağlıklı bi erkek Bebişin olur insallllaahhh
bu hormonu maden suyumu yükseltıyormuşBen bilmiyorum daha oyle olup olmadigini sadece tahmin ediyorum buyuk olasiklada oyle gibi. Prolaktin yani stres hormonuymus canim stresten uzak olmak uzum,incir yemek ve maden suyu icmek yukseltebiliyormus.
Canım nerelerdesin 2 gündür herşey yolundadır umarımdiğer hamileliğindeki adetten önce olan belirtilerini de yazabilir seçebilirsin tatlım :) yeterki bilgi olsun ben de işaretledim
geldim tatlım kan değerlerim düşük çıktı bana göre onlarla uğraşmaktan giremedimCanım nerelerdesin 2 gündür herşey yolundadır umarım
Ayyy canim yaaa gecmis olsun . merak ettik cok skma canini doktorunda demis . rahat olKızlar merhaba iki gündür giremedim kan testleriyle uğraşıyordum. Değerlerim bana düşük geldi ama dr umu aradım normal haftaya görelim dedi çok canım sıkkın
kuzum kan değerlerimle uğraşıyorum moralim bozuk birazcharmant nerelerdesîn? Neden giremedin foruma? İnş hersey yolundadır?
olmaya çalışıyorum umarım onun dediği gibi olur sen nasılsın test yaptın mı canımAyyy canim yaaa gecmis olsun . merak ettik cok skma canini doktorunda demis . rahat ol
Canım kaç çıktı degerın Sıkma Can'ınıkuzum kan değerlerimle uğraşıyorum moralim bozuk biraz
Adet günümde 56 dün yani iki gün sonra 80Canım kaç çıktı degerın Sıkma Can'ını
Hayırlısı olsun canım inşallah sağlıkla devam eder kucağına alırsın bebeğiniValla bende testi nerdeyse aticamtim yok diye okadar zor gozukuyoduki ins test bozuk degildir :)
Doktora gittim canim . kontrol etti skinti yok dedi . gogusum sut salgiliyormus hormonum yuksek cikti ilac verdi . fitil verdi . antibiyotik verdi . onlari kullan dedi . kanda degerim hep 0.001 cikardi. O gunu 1.20 cikti doktor 15 gun sonra tekrar gel dedi . bende anlamadimolmaya çalışıyorum umarım onun dediği gibi olur sen nasılsın test yaptın mı canım
Bitanem ıkı gunde zaten artma olmuş yumurtlama tarihin ne zamandı adetine yakın bi zamanmıydıAdet günümde 56 dün yani iki gün sonra 80
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?