Hadi gozun aydin saglikla kucagina al ins . canim kac gun gecti bu testleri yaptin yada daha oncede yapmis miydinGünaydın kızlar dünkü ve bugünkü ovulasyon testlerım
evet artma var ama normalde benim bildiğim ikiye katlaması gerekiyor o yüzden korkuyorum düşük yada dış gebelik olma ihtimali var benceBitanem ıkı gunde zaten artma olmuş yumurtlama tarihin ne zamandı adetine yakın bi zamanmıydı
Canım bunlar ovulasyon testleri gebelik değilHadi gozun aydin saglikla kucagina al ins . canim kac gun gecti bu testleri yaptin yada daha oncede yapmis miydin
Benim büyük oğlumda adet gunu 356 çıkmıştı ama küçük oğlumda gene adet gunu düşük cıktı gec Döllenme olmuştu o yuzden iyi düşün hemen moral bozukluğu yok hormonlara soyle sakin olsunevet artma var ama normalde benim bildiğim ikiye katlaması gerekiyor o yüzden korkuyorum düşük yada dış gebelik olma ihtimali var bence
Teşekkür ederim umarım öyledir. progestan ve coraspin başlattı dr. beklemekten başka çare yokBenim büyük oğlumda adet gunu 356 çıkmıştı ama küçük oğlumda gene adet gunu düşük cıktı gec Döllenme olmuştu o yuzden iyi düşün hemen moral bozukluğu yok hormonlara soyle sakin olsun
Adet günümde 56 dün yani iki gün sonra 80
Hayırlısı olsun hakkında canım benım can sıkıntısı moral bozukluğu yok bak kaç yaşındasın bilmiyorum döverim he sakin oluyoruz stresten uzak kalıyoruz okTeşekkür ederim umarım öyledir. progestan ve coraspin başlattı dr. beklemekten başka çare yok
evet artma var ama normalde benim bildiğim ikiye katlaması gerekiyor o yüzden korkuyorum düşük yada dış gebelik olma ihtimali var bence
Aa iyi misin şuan peki ,bebek iyi mi merak ettik bizde girmeyincwgeldim tatlım kan değerlerim düşük çıktı bana göre onlarla uğraşmaktan giremedim
Geçmiş olsun canım sana da ben pztsi tekrar baktırıcam o zaman belli olur heralde artık ne olduğu tabi düşmezse herşeyin hayırlısı.Canım sağlıkla gelsin bebeğin. Benim değerim sonradan düştü kimyasal gebelikmiş yani. Bu ay çalışmaya devam inşallah sağlıklı bir gebelik nasip eder Allah. Bence 3 4 gün sonra baktır bende 2 günde bir kan verdim doktor gerek yok bu kadr sıkı takibe dedi. O gün akşam zaten adet oldum. Hayırlısı olsun tatlım.
Nasil oluyor o nicin bakiyorsunuz. Nasil bakiliyor
Canım bunlar ovulasyon testleri gebelik değil
Bitanem gebelik testi gbi Yapılıyor adet döngüne göre yapıyorsun yumurtlama olduğu gun ıkı çizgide koyu çıkıyor ben 28 gunde bir oluyorum normalde 10 gunu başladım yapmaya ben 14. Gun die buluyordum 12 günmüş benım yumurtlamamNasil oluyor o nicin bakiyorsunuz. Nasil bakiliyor
bende iyi olmaya çalışıyorum iyi düşünüyorum ama ihtimaller var tabii inşallah iyi olur herşey yaşım 34 bu arada :)Hayırlısı olsun hakkında canım benım can sıkıntısı moral bozukluğu yok bak kaç yaşındasın bilmiyorum döverim he sakin oluyoruz stresten uzak kalıyoruz ok
Anladim canim . Ben bu ay bi arkadasin tavsiyesi ile ates olcerek bulacagim yumurtlama gununu:)Bitanem gebelik testi gbi Yapılıyor adet döngüne göre yapıyorsun yumurtlama olduğu gun ıkı çizgide koyu çıkıyor ben 28 gunde bir oluyorum normalde 10 gunu başladım yapmaya ben 14. Gun die buluyordum 12 günmüş benım yumurtlamam
iyiyim ama korkuyorum işte belirsizce beklemek canımı sıkıyor ilk değerim 56 ikincisi 80 çıktı pztsi tekrar baktırıcamAa iyi misin şuan peki ,bebek iyi mi merak ettik bizde girmeyincw
ne çıktıki değerlerin sıkma canını doktor normal olmasa senı hemen cagırırdıKızlar merhaba iki gündür giremedim kan testleriyle uğraşıyordum. Değerlerim bana düşük geldi ama dr umu aradım normal haftaya görelim dedi çok canım sıkkın
Cnm iyi düşün iyi olsun bazı kişilerde yavaş Artış oluyor sonradan hızlanıyor benim Dr en az yüzde 66 artmalı Demişti 2 günde.bence seninki düşük sayılmaz Sınırda diğerinde tahlil sonucun güzel çıkar inşallah.stres yapma.işte bu stresi yaşamamak için sadece bir kez kan tahlili verip kalp atışına kadar beklemek istiyorum.gerçekten zor bir süreç.beklemekten başka çare yok inşallah Artış yaparevet artma var ama normalde benim bildiğim ikiye katlaması gerekiyor o yüzden korkuyorum düşük yada dış gebelik olma ihtimali var bence
Ay sen benım ablamsın ozaman ben 28bende iyi olmaya çalışıyorum iyi düşünüyorum ama ihtimaller var tabii inşallah iyi olur herşey yaşım 34 bu arada :)
adet günü 56 iki gün sonra 80 canımne çıktıki değerlerin sıkma canını doktor normal olmasa senı hemen cagırırdı
Hayırlısı olur ıns CNm benımAnladim canim . Ben bu ay bi arkadasin tavsiyesi ile ates olcerek bulacagim yumurtlama gununu:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?