Regl Öncesi Belirtiler

Adetten önceki belirtileriniz nelerdi

• Kasık ağrısı

OY: 444 67,1%
  • Bel ağrısı

OY: 330 49,8%
  • Sarı akıntı

OY: 137 20,7%
  • Beyaz akıntı

OY: 172 26,0%
  • Baş ağrısı

OY: 135 20,4%
  • Göğüs hassasiyeti

OY: 379 57,3%
  • Gaz

OY: 256 38,7%
  • İshal/Kabızlık

OY: 181 27,3%
  • Mide bulantısı

OY: 119 18,0%
  • İştah değişikliği

OY: 173 26,1%
  • Uyuma isteği

OY: 178 26,9%
  • Lekelenme

OY: 96 14,5%

• Ankete Katılan
    662
evet artma var ama normalde benim bildiğim ikiye katlaması gerekiyor o yüzden korkuyorum düşük yada dış gebelik olma ihtimali var bence
Benim büyük oğlumda adet gunu 356 çıkmıştı ama küçük oğlumda gene adet gunu düşük cıktı gec Döllenme olmuştu o yuzden iyi düşün hemen moral bozukluğu yok hormonlara soyle sakin olsun

Teşekkür ederim umarım öyledir. progestan ve coraspin başlattı dr. beklemekten başka çare yok

Adet günümde 56 dün yani iki gün sonra 80

Canım sağlıkla gelsin bebeğin. Benim değerim sonradan düştü kimyasal gebelikmiş yani. Bu ay çalışmaya devam inşallah sağlıklı bir gebelik nasip eder Allah. Bence 3 4 gün sonra baktır bende 2 günde bir kan verdim doktor gerek yok bu kadr sıkı takibe dedi. O gün akşam zaten adet oldum. Hayırlısı olsun tatlım.

Teşekkür ederim umarım öyledir. progestan ve coraspin başlattı dr. beklemekten başka çare yok
Hayırlısı olsun hakkında canım benım can sıkıntısı moral bozukluğu yok bak kaç yaşındasın bilmiyorum döverim he sakin oluyoruz stresten uzak kalıyoruz ok

evet artma var ama normalde benim bildiğim ikiye katlaması gerekiyor o yüzden korkuyorum düşük yada dış gebelik olma ihtimali var bence

Kötü düşünme hemen canım streste etkiliyo. Zaten Düşük önleyici ilaç vermiş doktorun dinlen ve stresten uzak dur iyi düşün inşallah tutunur meleğin sana.

Geçmiş olsun canım sana da ben pztsi tekrar baktırıcam o zaman belli olur heralde artık ne olduğu tabi düşmezse herşeyin hayırlısı.

Nasil oluyor o nicin bakiyorsunuz. Nasil bakiliyor
Bitanem gebelik testi gbi Yapılıyor adet döngüne göre yapıyorsun yumurtlama olduğu gun ıkı çizgide koyu çıkıyor ben 28 gunde bir oluyorum normalde 10 gunu başladım yapmaya ben 14. Gun die buluyordum 12 günmüş benım yumurtlamam

Hayırlısı olsun hakkında canım benım can sıkıntısı moral bozukluğu yok bak kaç yaşındasın bilmiyorum döverim he sakin oluyoruz stresten uzak kalıyoruz ok
bende iyi olmaya çalışıyorum iyi düşünüyorum ama ihtimaller var tabii inşallah iyi olur herşey yaşım 34 bu arada :)

Anladim canim . Ben bu ay bi arkadasin tavsiyesi ile ates olcerek bulacagim yumurtlama gununu:)

Kızlar merhaba iki gündür giremedim kan testleriyle uğraşıyordum. Değerlerim bana düşük geldi ama dr umu aradım normal haftaya görelim dedi çok canım sıkkın
ne çıktıki değerlerin sıkma canını doktor normal olmasa senı hemen cagırırdı

Cnm iyi düşün iyi olsun bazı kişilerde yavaş Artış oluyor sonradan hızlanıyor benim Dr en az yüzde 66 artmalı Demişti 2 günde.bence seninki düşük sayılmaz Sınırda diğerinde tahlil sonucun güzel çıkar inşallah.stres yapma.işte bu stresi yaşamamak için sadece bir kez kan tahlili verip kalp atışına kadar beklemek istiyorum.gerçekten zor bir süreç.beklemekten başka çare yok inşallah Artış yapar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…