Regl Öncesi Belirtiler

Adetten önceki belirtileriniz nelerdi

• Kasık ağrısı

OY: 444 67,1%
  • Bel ağrısı

OY: 330 49,8%
  • Sarı akıntı

OY: 137 20,7%
  • Beyaz akıntı

OY: 172 26,0%
  • Baş ağrısı

OY: 135 20,4%
  • Göğüs hassasiyeti

OY: 379 57,3%
  • Gaz

OY: 256 38,7%
  • İshal/Kabızlık

OY: 181 27,3%
  • Mide bulantısı

OY: 119 18,0%
  • İştah değişikliği

OY: 173 26,1%
  • Uyuma isteği

OY: 178 26,9%
  • Lekelenme

OY: 96 14,5%

• Ankete Katılan
    662
hamile olduğunu yeni öğrenen arkadaşlar belinize birden ağrı giriyormu sizlerinde

Kızlar size tiyo verım kasık ağrısı varsa erkek bel ağrısı varsa genelde kız bebiş oluyo benım ıkı oğlumda kasık ağrısı vardı şiddetli bide yenı duydum ilişkiden sonra sağ tarafa yatarsan erkek sola yatarsan kız oluyormus Allah bılır tabı ama deneyenlerin çıkmıs hep

Yumurtlama tarihimden itibsren göğüslerimde özellikle yan kisimlarda aşırı agri ve aci vardi. Gogus içlerim resmen sizliyordu. Kahverengi kisimda minicik sivilce tarzi seyler cikmisti. Tabi brn bunlarin hepsini hamilelik belirtisi diye yorumladim. Bat 9 agustos ve her an adet olabilirim. Gunlerdir dokumadigim goguslerimi agrisi bir anda gecti. Prolaktin hormonundan supheleniyorum. Boyle bir durumla karşılasan var mi?

Hadi bakalım hayırlısı o zaman bu duruma göre benimki erkek o zaman :) ama çin takvimi kız diyo acaba çin takviminde yanılan oldumu

tatlım mrb . geçmiş olsun . ben dun doktora gıttım . gögüslerim çok şişti . el vuramıyordum buyudu . ucu sıvılcelendı ucu kahverengı oldu . sonra doktor tum kontrolumu yaptı . sıkıntı yok dedı . takı sonuç çıkana kadar . baktı prolaktın hormonun yuksek aşiri dedı yanı göğüsüm sut salgılıyormuş . bu yuzden hamıle kalamamışım bu ay ılk denememızdı . ılac yazdı haftada bır kez kullanacagım 15 gun sonra tekrar gel dedı :) sıkıntı yapma ılacı kullanmaya baslayınca agrı hafıflıyor . düüşün ılk tatktıgım iç çamaşırlarım bıle olmuyordu . gıttım sırf kompedANDAN İÇ ÇAMASIRI ALDIM BUYUK BEDEN :)

Ben bilmiyorum daha oyle olup olmadigini sadece tahmin ediyorum buyuk olasiklada oyle gibi. Prolaktin yani stres hormonuymus canim stresten uzak olmak uzum,incir yemek ve maden suyu icmek yukseltebiliyormus.

Çin takvimi bence kesinlikle doğru. etrafımdaki tecrubelerden test edilmiştir :) gönlünde geçen ne canım :)
Öncelikle hayırlısı ve sağlıklı olsun dileğim tabiiki ama erkek bebek istiyorum çin takvimi kız gösteriyo olsun napalım kızlarda tatlı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…