Regl Öncesi Belirtiler

Adetten önceki belirtileriniz nelerdi

• Kasık ağrısı

OY: 444 67,1%
  • Bel ağrısı

OY: 330 49,8%
  • Sarı akıntı

OY: 137 20,7%
  • Beyaz akıntı

OY: 172 26,0%
  • Baş ağrısı

OY: 135 20,4%
  • Göğüs hassasiyeti

OY: 379 57,3%
  • Gaz

OY: 256 38,7%
  • İshal/Kabızlık

OY: 181 27,3%
  • Mide bulantısı

OY: 119 18,0%
  • İştah değişikliği

OY: 173 26,1%
  • Uyuma isteği

OY: 178 26,9%
  • Lekelenme

OY: 96 14,5%

• Ankete Katılan
    662
Saol canim Allah razi olsun. Hamile degilim biliyorum ama aklimdan çıkmıyor bu ruya benim. İnşallah isteyen herkese Rabbim kolayliklarindan nasip eder.
Amin canm şuan degilsin dır belki ama yakın zamanda olacağına işarettir belkide

Canım kanda çıkar aslında ama pazartesite kadar bekle bakalım. İnş güzel haberlerle gelirsşn tatlım. Sabrın sonu selamettir:)

Canım çok güzel rüyaymış, allah hayırlara yorsun inş.
İnşallah canm Allah razı olsun inşallah selamettir tevekkülümüzün sabrımızın sonu

kızlar kımler hangı şehırden burda :)

Kizlar benim bat 19 agustos iki gundur sag kasigimda degisik garip bir agri var tokluk hissi gidi garip bi agri aci ceker gibi bisey deil ama surekli agriyor belirtimi diye dusunuyorum ama daha cok erken belirti olmasi icin gibi geliyor benim gibi olan varmi yada bir bilgisi olan kotu bisey falandr die korkuyorum acikcasi

Çokkkkkkkkkk uykum var kasıklarımda hala batıyor gögüsüm hala agrıyor regl 3 gun gectı . vucudum ates gıbı sırtım terlıyor 5 dk bır vc gıdıyorum . 3 gundur uyanıyorum göz kapaklarım şiş . bırde akıntımdahada arttı anlamadım gitti . miğde bulantısı baş donmesı uyku halsızlık cabası

Tatlım sen idrar yada kan testi yaptırmışmıydın?

bende aynısı sadece akıntım yok saçlarımın dipleri terliyor ben böyle değildim

Selam kizlar charmant az once test yaptim evde coook silik bi cizgi cikti aksam esim gelsin kan testi yapmaya gidicem bakalim hayirlisi insaallah sol kasigim cok fena buarada
ya burası çooookk uğurlu oldu hadi inşallah güzel sonuçlar alırsın hayırlı olsun şimdidenkaç gün geçmişti regilden

İnşallah hepimizin umutları bu ay güzel çıkar hepımız artık yorulduk ama allah ınsana vereceği şey için dua ettırırmıs etmemize izin verdıgı dualarımızı kabul etsın ınsallah rabbım ol derse hersey olur bız sımdı merak edıyoruz varmı yokmu dıye sureklı ama sabretmek cok zor o oraya yerleşmişse zaten bız onu bı sekılde ogrenıcez kafaya takmakla kendımızı uzuyoruz elimizde degılki

kızlar dun kalktıgımda orasını sıldıgımde lekelenme gordum pecetede bugun ne gelen ne gıden var kı

Saol canimda tebrik etmek icin erken :) ovulasyon testi felan kullanmadim ama eminim 23 du cunku akimti felan ordan anladim
İnşallah guzel haberler alirsin. Benimde 24 u yumurtlama tarihi yuksek ihtimalle bat 9 agustos 2 gun once test yaptim cikmadi da o yuzden sordum canim. Hakkinda hayirlisi olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…