Amin canm şuan degilsin dır belki ama yakın zamanda olacağına işarettir belkideSaol canim Allah razi olsun. Hamile degilim biliyorum ama aklimdan çıkmıyor bu ruya benim. İnşallah isteyen herkese Rabbim kolayliklarindan nasip eder.
Saol tatlim. İnşallahCanım kanda çıkar aslında ama pazartesite kadar bekle bakalım. İnş güzel haberlerle gelirsşn tatlım. Sabrın sonu selamettir:)
Canım çok güzel rüyaymış, allah hayırlara yorsun inş.
Belkide, Allah bilir. Hepimiz inşallah, yürekten dua ediyorum. Isteyen herkes anne olsun kisa zamanda inşallah.Amin canm şuan degilsin dır belki ama yakın zamanda olacağına işarettir belkide
İnşallah canm Allah razı olsun inşallah selamettir tevekkülümüzün sabrımızın sonuCanım kanda çıkar aslında ama pazartesite kadar bekle bakalım. İnş güzel haberlerle gelirsşn tatlım. Sabrın sonu selamettir:)
Canım çok güzel rüyaymış, allah hayırlara yorsun inş.
Amin canım amin Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın bu kutsal duyguyu mucizeyi isteyen tüm kullarına tez vakitte versinBelkide, Allah bilir. Hepimiz inşallah, yürekten dua ediyorum. Isteyen herkes anne olsun kisa zamanda inşallah.
ayy bende aynısı var benim bat ta 14 agustos gerçi ben bu belirtileri 9 aydır yaşıyorum
Tatlım sen idrar yada kan testi yaptırmışmıydın?Çokkkkkkkkkk uykum var kasıklarımda hala batıyor gögüsüm hala agrıyor regl 3 gun gectı . vucudum ates gıbı sırtım terlıyor 5 dk bır vc gıdıyorum . 3 gundur uyanıyorum göz kapaklarım şiş . bırde akıntımdahada arttı anlamadım gitti . miğde bulantısı baş donmesı uyku halsızlık cabası
bende aynısı sadece akıntım yok saçlarımın dipleri terliyor ben böyle değildimÇokkkkkkkkkk uykum var kasıklarımda hala batıyor gögüsüm hala agrıyor regl 3 gun gectı . vucudum ates gıbı sırtım terlıyor 5 dk bır vc gıdıyorum . 3 gundur uyanıyorum göz kapaklarım şiş . bırde akıntımdahada arttı anlamadım gitti . miğde bulantısı baş donmesı uyku halsızlık cabası
ya burası çooookk uğurlu oldu hadi inşallah güzel sonuçlar alırsın hayırlı olsun şimdidenkaç gün geçmişti regildenSelam kizlarcharmant az once test yaptim evde coook silik bi cizgi cikti aksam esim gelsin kan testi yapmaya gidicem bakalim hayirlisi insaallah sol kasigim cok fena buarada
Csnim hayirli olsun. Rabbim tamamina erdirsin. Senin bat 9 agustos di mi? Yumurtlama zamanini biliyo musun?Selam kizlarcharmant az once test yaptim evde coook silik bi cizgi cikti aksam esim gelsin kan testi yapmaya gidicem bakalim hayirlisi insaallah sol kasigim cok fena buarada
İki gun var canim bata ilk andan beri hissediyorum hamile oldugumi bakalim hayirlisi hamileysem kizima kardes gelicekya burası çooookk uğurlu oldu hadi inşallah güzel sonuçlar alırsın hayırlı olsun şimdidenkaç gün geçmişti regilden
doktor 15 gun sonra gel dedı bakalımbende aynısı sadece akıntım yok saçlarımın dipleri terliyor ben böyle değildim
Saol canimda tebrik etmek icin erken :) ovulasyon testi felan kullanmadim ama eminim 23 du cunku akimti felan ordan anladimCsnim hayirli olsun. Rabbim tamamina erdirsin. Senin bat 9 agustos di mi? Yumurtlama zamanini biliyo musun?
İnşallah guzel haberler alirsin. Benimde 24 u yumurtlama tarihi yuksek ihtimalle bat 9 agustos 2 gun once test yaptim cikmadi da o yuzden sordum canim. Hakkinda hayirlisi olsun.Saol canimda tebrik etmek icin erken :) ovulasyon testi felan kullanmadim ama eminim 23 du cunku akimti felan ordan anladim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?