- 30 Kasım 2014
- 3.780
- 6.379
- 158
- 35
Canım başka bı topıkte okudum . bebek sag yada sol kasıkta degısken sekılde yerleşme oldugu ıcın kısıden kısıye agrı yerlerı degısıyormuş . karın içinde yanma şişlik kasıkta batma en buyuk belırtıymış
AYYYY ne guzel ınş hayırlısı ıle olur bızde hamıleyızdır tatlım ınş mıgdem yanıyor ara ara kramo gırıyor . bugunde yıne jel gıbı sıvı akıntım vardı . suan sol kasıgım yıne baıyor . gaz sancım cok . şişkinlik var . Miğdem bulanıyor hıc terlemzdım terım hıççç kokmazdı asla terım kokmaya tıksınmeye basladım . halsızlıkte var . baş agrısı varAyy inşallah canım :) bende bir ara yanmada vardı hatta soda içtim kaç gün inşallah bebişlerimiz bizimledir. Bugün bir arkadaşla konuştum adetine 3 gün kala rahatsızlanmış acile gitmiş kız hamile olabilirim deyince doktor bakalım ona göre tedavi yapalım demiş. Negatif çıkmış. Sonra 3 gün sonra yani adet gününde kız tekrar test yapmış hamile çıkmış. Yani o 3 günde kendini göstermiş bebişi :)
AYYYY ne guzel ınş hayırlısı ıle olur bızde hamıleyızdır tatlım ınş mıgdem yanıyor ara ara kramo gırıyor . bugunde yıne jel gıbı sıvı akıntım vardı . suan sol kasıgım yıne baıyor . gaz sancım cok . şişkinlik var . Miğdem bulanıyor hıc terlemzdım terım hıççç kokmazdı asla terım kokmaya tıksınmeye basladım . halsızlıkte var . baş agrısı var
İnşallah canım ya öyle cok ıstıyorum kı hayırlısı ıle evde bı ses güzel bı koku mınık eller oyyyy Allahım herkesesaglıkla hayırlısı ıle versın amınnnnInsallah psikolojik degildir belirtilerimiz canim ya hayirlisiyla bebisler bizimledir
İnşallah canım ya öyle cok ıstıyorum kı hayırlısı ıle evde bı ses güzel bı koku mınık eller oyyyy Allahım herkesesaglıkla hayırlısı ıle versın amınnnn
Az kaldı hadı hayırlısıAminnn canim hayirlisi olsun insallah
Gece uyku tutmadi, bir turlu sindiremedim. Allah bu can almayi gorev bilen zihniyetin kirk turlu karsiligini versin insallah..Cok üzgünüm. Şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum. Yaralı olanlara acil şifalar olsun inşallah.
Ayyy canım yerleşme lekesi olabilir mi? Bence bat günü tekrar kan testi yaptır. Hayırlısı olsun inşallah.Merhaba canlarım yazamadım kusura bakmayın özür dilerim hepinizden bu kadar merak ettirdiğim için. Kan testi yapıldı sonuç hüsran tabii ki kimdi o uğursuz takvim diyen bir daha takvim koymıcam :) değerim 0.468 çıktı gerçi hiç böyle olmazdı ama napalım nasip herşey internetten bir umut diyerek araştırıyorum şuan bu şekilde olup yükselen çok kişi var ama o da bana denk gelmez zaten :) testi 5 gün kala yaptırmıştım şuan bu gün hariç iki gün kaldı ve bu gün artık damla şeklinde kahve lekelenmem var nefret ettim bu lekedendurum böyle derken şeytan dürttü mü desem ne desem bilemedim test aldım kocamın haberi yok yapma diyip duruyor çünkü orda da hayalet çizgim var şimdi nedir bu çıldırayım mı yine aynı şeyleri mi yaşıyorum yani
canım ya sanki biraz erken yaptırdın gibi geldi bana kan tahlilini bide testinin fotosunu yüklesene merak ettimMerhaba canlarım yazamadım kusura bakmayın özür dilerim hepinizden bu kadar merak ettirdiğim için. Kan testi yapıldı sonuç hüsran tabii ki kimdi o uğursuz takvim diyen bir daha takvim koymıcam :) değerim 0.468 çıktı gerçi hiç böyle olmazdı ama napalım nasip herşey internetten bir umut diyerek araştırıyorum şuan bu şekilde olup yükselen çok kişi var ama o da bana denk gelmez zaten :) testi 5 gün kala yaptırmıştım şuan bu gün hariç iki gün kaldı ve bu gün artık damla şeklinde kahve lekelenmem var nefret ettim bu lekedendurum böyle derken şeytan dürttü mü desem ne desem bilemedim test aldım kocamın haberi yok yapma diyip duruyor çünkü orda da hayalet çizgim var şimdi nedir bu çıldırayım mı yine aynı şeyleri mi yaşıyorum yani
Hoşgeldin canımMerhaba canlarım yazamadım kusura bakmayın özür dilerim hepinizden bu kadar merak ettirdiğim için. Kan testi yapıldı sonuç hüsran tabii ki kimdi o uğursuz takvim diyen bir daha takvim koymıcam :) değerim 0.468 çıktı gerçi hiç böyle olmazdı ama napalım nasip herşey internetten bir umut diyerek araştırıyorum şuan bu şekilde olup yükselen çok kişi var ama o da bana denk gelmez zaten :) testi 5 gün kala yaptırmıştım şuan bu gün hariç iki gün kaldı ve bu gün artık damla şeklinde kahve lekelenmem var nefret ettim bu lekedendurum böyle derken şeytan dürttü mü desem ne desem bilemedim test aldım kocamın haberi yok yapma diyip duruyor çünkü orda da hayalet çizgim var şimdi nedir bu çıldırayım mı yine aynı şeyleri mi yaşıyorum yani
çarşamba günü bat sökülme olmazsa cuma günü yaptırıcamAyyy canım yerleşme lekesi olabilir mi? Bence bat günü tekrar kan testi yaptır. Hayırlısı olsun inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?