canım ya hayalet cizgi falan değil bariz çizgi var bnece sen kan testini adet günu yine tekrarla hadi hayırlısı inşAllah
Canım sakin ol biraz kendini tahat bırak dinleme olucağı varsa olur zaten üzme kendini
canım ya hayalet cizgi falan değil bariz çizgi var bnece sen kan testini adet günu yine tekrarla hadi hayırlısı inşAllah
Canım sakin ol biraz kendini tahat bırak dinleme olucağı varsa olur zaten üzme kendini
charmant ilk yaptığın teste göre daha koyu mu ? Bu arada hayalet felan değil bildiğin çift çizgi cnm bence yarın sabah ilk idrarinla yap önemli olan koyulasmasi git gide koyulasirsa sağlıklı bir gebeliktir zaten. İnşallah geç dollenmedir güzel haberleri tez zamanda alirsinn
Hakkınızda hayırlısı canıım.
Canım bence hamilesin sen kan testini çok erken yaptın ondan öyle çıkmıştır inş hergün ikinci çizgi koyulaşıcak bak görinşallah dediğiniz gibidir ama geç döllenme olması zor gibi yumurtlama günümde sadece iki gün ilişki oldu o kadar yine bana tutunamadı bebeğim galibaadet olcakmışım gibi ağrım da var.. sakin olmaya çalışıorum ama üzülüyorum işte cumaya kadar bekleyeceğim sökülmezse tahlil yaptırıcam geçen ayki gibi hüsran olmasaydı keşke..
İnsallah oyle olur ama bu kahve leke beni korkutuyorCanım bence hamilesin sen kan testini çok erken yaptın ondan öyle çıkmıştır inş hergün ikinci çizgi koyulaşıcak bak gör
İnsallah canim kahve leke olmasa korkmucam zaten gecen ay da boyle oldu dustu bebegimcharmant canım ilk önce hoşgeldin çok merak ettik seni :)
Hayalet falan değil gayette burada daha önce herkeste gördüğümüz 2. çizgi sende de var :) Hamile olma ihtimalin çok çok yüksek...
Arkadaşımın başına geleni anlatayım sana. Kız batına 3 gün varken çok kötü grip olmuş acile gitmişler doktor hamilelik şüphen varsa test yapalım ilaçlar ağır gelir demiş. Kızda yapalım o zaman testi demiş. Testten negatif çıkmış. Sonra 3 gün sonra yani bat günü tekrar kan testi yaptırmış ve hamile :) Senin de böyle olmuştur inşallah :)
İnsallah canim kahve leke olmasa korkmucam zaten gecen ay da boyle oldu dustu bebegim
Yerleşmeye çalışıyordur bebişim strese sokma kendi uzan dinlen rahat ol hayırlı haberlerini bekliyorm canımİnsallah oyle olur ama bu kahve leke beni korkutuyor
İnsallah canim insallahYerleşmeye çalışıyordur bebişim strese sokma kendi uzan dinlen rahat ol hayırlı haberlerini bekliyorm canım
InşAllah bebişin seninledir canım :) bozma moralini iyi düşün ki iyi olsun değil miİnsallah canim insallah
adet gelene kadar umudunuzu yitirmeyin daha var senin canimBen bu ay hamile değilim büyük ihtimal umutlar öteki aya
Tesekkur ederim insallah canimInşAllah bebişin seninledir canım :) bozma moralini iyi düşün ki iyi olsun değil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?