Regl Öncesi Belirtiler

Adetten önceki belirtileriniz nelerdi

• Kasık ağrısı

OY: 444 67,1%
  • Bel ağrısı

OY: 330 49,8%
  • Sarı akıntı

OY: 137 20,7%
  • Beyaz akıntı

OY: 172 26,0%
  • Baş ağrısı

OY: 135 20,4%
  • Göğüs hassasiyeti

OY: 379 57,3%
  • Gaz

OY: 256 38,7%
  • İshal/Kabızlık

OY: 181 27,3%
  • Mide bulantısı

OY: 119 18,0%
  • İştah değişikliği

OY: 173 26,1%
  • Uyuma isteği

OY: 178 26,9%
  • Lekelenme

OY: 96 14,5%

• Ankete Katılan
    662
charmant ilk yaptığın teste göre daha koyu mu ? Bu arada hayalet felan değil bildiğin çift çizgi cnm bence yarın sabah ilk idrarinla yap önemli olan koyulasmasi git gide koyulasirsa sağlıklı bir gebeliktir zaten. İnşallah geç dollenmedir güzel haberleri tez zamanda alirsinn

inşallah dediğiniz gibidir ama geç döllenme olması zor gibi yumurtlama günümde sadece iki gün ilişki oldu o kadar yine bana tutunamadı bebeğim galibaadet olcakmışım gibi ağrım da var.. sakin olmaya çalışıorum ama üzülüyorum iştecumaya kadar bekleyeceğim sökülmezse tahlil yaptırıcam geçen ayki gibi hüsran olmasaydı keşke..
canım ya hayalet cizgi falan değil bariz çizgi var bnece sen kan testini adet günu yine tekrarla hadi hayırlısı inşAllah

Canım sakin ol biraz kendini tahat bırak dinleme olucağı varsa olur zaten üzme kendini

Canım sakin ol biraz kendini tahat bırak dinleme olucağı varsa olur zaten üzme kendini
Canım bence hamilesin sen kan testini çok erken yaptın ondan öyle çıkmıştır inş hergün ikinci çizgi koyulaşıcak bak gör

charmant canım ilk önce hoşgeldin çok merak ettik seni :)
Hayalet falan değil gayette burada daha önce herkeste gördüğümüz 2. çizgi sende de var :) Hamile olma ihtimalin çok çok yüksek...
Arkadaşımın başına geleni anlatayım sana. Kız batına 3 gün varken çok kötü grip olmuş acile gitmişler doktor hamilelik şüphen varsa test yapalım ilaçlar ağır gelir demiş. Kızda yapalım o zaman testi demiş. Testten negatif çıkmış. Sonra 3 gün sonra yani bat günü tekrar kan testi yaptırmış ve hamile :) Senin de böyle olmuştur inşallah :)

İnsallah canim kahve leke olmasa korkmucam zaten gecen ay da boyle oldu dustu bebegim

charmant cnm gol geldin çizgiyi ben de gördüm inşallah hamilesinden.son ilişkiden 4 gün sonra bile Döllenme olmuş olabilir.çünkü ovulasyonundan emin değilsin.hiç belli olmaz bir bakmışsın senin totem tutar.

Bu Arada benim bat 26 Eylül yap.tabi benim yumurtalar bir süpriz yapmaZsa.çatlatma iğnesi yaptırdım yarın değil öbür gün çatlar diye tahmin ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…