aminn canım inşAllah darısı başımızaRabbımın mucizesı allah analı babalı büyütsün
Amın canım inş hayırlısıyla saglıkla gelsın annış ve babalarını bekletmesın nazlı bebişlerımız :)aminn canım inşAllah darısı başımıza
Hmm anladım canım sendemi gurbettesin :) ne kadar oldu evleneliNormalde bnde gıtmezdım tatlım ama . benım kontrolum var bırde memlekete gıdeceğim o yuzden gıtmek zorundayım yoksa regl gecmeden doktora gıtmeyecektımde test de yapmayacaktımda
1 yıl oldu evet aılemden 11 saat uzaktayım canım . Aılemı cok özledım . Seneye rabbım kızmet ederse inş tayın yazacagız . Arkadaşlarım var hepsıde memleketınde . Ama ne kadar arkadaşta olsa aılenın yerını tutmuyor bıran önce zaman gecsede hayırlısı ıle salı gunu akşam bınıp aıleme gıtsemHmm anladım canım sendemi gurbettesin :) ne kadar oldu evleneli
Sen nerde yasıyorsun canım aılen nerde . İnş Allahım hayırlı sonuç versınCok zor gurbet çoook yaşayan bilir. Rabbim dayanma gucu versin bize. Valla hic bir fikrim yok canim jel şeklinde demek. Ins. Bebege işarettir
aa bana 1 saat uzaktasın bandırmaya gelırsen gel buyur banada canım . tabıkı baba evınden cıktıktan sonra ısterse aynı sehırde olsun gurbet ıste . canım salı gunu doktor kontrolum var zatenBende bursaya gelin oldum eskisehirliyim canım .2 saat benim Allahtan ama nolursa olsun gurbet gurbettir dimi :) ya canim dinlen biraz yat bari. Yarin bi testmi yaptirsan acaba
Yumurtlama olabilirmi cnmSlm kızlar bıraz önce lavaboya gıttım jel seklınde hahıf su gıbı bı akıntım vardı uzayan ne olabılır kı sızce
Canım ama 29 uydu benım yumurtlama ama yınede belkı bugunu degerlendırırım eşim işten gelsın akışına göre zaten 2 gune kısmetse gıtcegım :)Yumurtlama olabilirmi cnm
Kızlar kasık ağrısı bu ay beni de doktorumu da çok ümitlendimişti. Yumurtamın bu ay diğer aylara oranla daha büyük olduğunu spermle buluşunca bu ağrıların olabileceğini söyledi. 3 aydır hiç ağrım olmamıştı bu ay neden oldu dedim böyle seyler olabilir dedi. Cevabı çok tatmin etmediKırmızıları gördüm ama hala kasıklarımda ağrılarım var. Kasık ağrısı için doktora gidicek arkadaşlar beni de bilgilendirirseniz sevinir
Tama tatlım kesınlıkle söylerim . benım randevum var bu kasık ağrılarınıda soracagım . bırse bn cok terlıyorum bela grım var . gaz sıkıntım varKızlar kasık ağrısı bu ay beni de doktorumu da çok ümitlendimişti. Yumurtamın bu ay diğer aylara oranla daha büyük olduğunu spermle buluşunca bu ağrıların olabileceğini söyledi. 3 aydır hiç ağrım olmamıştı bu ay neden oldu dedim böyle seyler olabilir dedi. Cevabı çok tatmin etmediKırmızıları gördüm ama hala kasıklarımda ağrılarım var. Kasık ağrısı için doktora gidicek arkadaşlar beni de bilgilendirirseniz sevinirim
Kızlar kasık ağrısı bu ay beni de doktorumu da çok ümitlendimişti. Yumurtamın bu ay diğer aylara oranla daha büyük olduğunu spermle buluşunca bu ağrıların olabileceğini söyledi. 3 aydır hiç ağrım olmamıştı bu ay neden oldu dedim böyle seyler olabilir dedi. Cevabı çok tatmin etmediKırmızıları gördüm ama hala kasıklarımda ağrılarım var. Kasık ağrısı için doktora gidicek arkadaşlar beni de bilgilendirirseniz sevinirim
Ben mecbur salıyı bekleyecegım tatlım . ne guzel ıns hamıledır canımCanim bende dun gece acile gittim sag kasik agrimdan dolayi yumurtlama gününden beri gecmedidoktor kan ve idrar testi yapti apandisitten suphelenmisti yok temiz dedi ne tas ne kum ve de idrar yolladi iltihabı hicbiri yok dedi. Kist yada hamilelik olabilir dedi.
Tama tatlım kesınlıkle söylerim . benım randevum var bu kasık ağrılarınıda soracagım . bırse bn cok terlıyorum bela grım var . gaz sıkıntım var
Canım başka bı topıkte okudum . bebek sag yada sol kasıkta degısken sekılde yerleşme oldugu ıcın kısıden kısıye agrı yerlerı degısıyormuş . karın içinde yanma şişlik kasıkta batma en buyuk belırtıymışCanim belirtilerimiz cok benziyor insallah psikolojik degildir. Benim sag kasigimda agrim var belim agriyor arada gaz asiri bir sekilde varmidem karnim sis yemek yedikten sonra midem cok bulandi uyudum bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?