Regl Öncesi Belirtiler

Adetten önceki belirtileriniz nelerdi

• Kasık ağrısı

OY: 444 67,1%
  • Bel ağrısı

OY: 330 49,8%
  • Sarı akıntı

OY: 137 20,7%
  • Beyaz akıntı

OY: 172 26,0%
  • Baş ağrısı

OY: 135 20,4%
  • Göğüs hassasiyeti

OY: 379 57,3%
  • Gaz

OY: 256 38,7%
  • İshal/Kabızlık

OY: 181 27,3%
  • Mide bulantısı

OY: 119 18,0%
  • İştah değişikliği

OY: 173 26,1%
  • Uyuma isteği

OY: 178 26,9%
  • Lekelenme

OY: 96 14,5%

• Ankete Katılan
    662
Normalde bnde gıtmezdım tatlım ama . benım kontrolum var bırde memlekete gıdeceğim o yuzden gıtmek zorundayım yoksa regl gecmeden doktora gıtmeyecektımde test de yapmayacaktımda
Hmm anladım canım sendemi gurbettesin :) ne kadar oldu evleneli

Hmm anladım canım sendemi gurbettesin :) ne kadar oldu evleneli
1 yıl oldu evet aılemden 11 saat uzaktayım canım . Aılemı cok özledım . Seneye rabbım kızmet ederse inş tayın yazacagız . Arkadaşlarım var hepsıde memleketınde . Ama ne kadar arkadaşta olsa aılenın yerını tutmuyor bıran önce zaman gecsede hayırlısı ıle salı gunu akşam bınıp aıleme gıtsem

Slm kızlar bıraz önce lavaboya gıttım jel seklınde hahıf su gıbı bı akıntım vardı uzayan ne olabılır kı sızce

Cok zor gurbet çoook yaşayan bilir. Rabbim dayanma gucu versin bize. Valla hic bir fikrim yok canim jel şeklinde demek. Ins. Bebege işarettir

Cok zor gurbet çoook yaşayan bilir. Rabbim dayanma gucu versin bize. Valla hic bir fikrim yok canim jel şeklinde demek. Ins. Bebege işarettir
Sen nerde yasıyorsun canım aılen nerde . İnş Allahım hayırlı sonuç versın

Şuan sol kasığımda batma var çok agrıyor

Bende bursaya gelin oldum eskisehirliyim canım .2 saat benim Allahtan ama nolursa olsun gurbet gurbettir dimi :) ya canim dinlen biraz yat bari. Yarin bi testmi yaptirsan acaba

Bende bursaya gelin oldum eskisehirliyim canım .2 saat benim Allahtan ama nolursa olsun gurbet gurbettir dimi :) ya canim dinlen biraz yat bari. Yarin bi testmi yaptirsan acaba
aa bana 1 saat uzaktasın bandırmaya gelırsen gel buyur banada canım . tabıkı baba evınden cıktıktan sonra ısterse aynı sehırde olsun gurbet ıste . canım salı gunu doktor kontrolum var zaten

Kizlar sol kasiğimin agrisi hala gecmedi ya

Kızlar kasık ağrısı bu ay beni de doktorumu da çok ümitlendimişti. Yumurtamın bu ay diğer aylara oranla daha büyük olduğunu spermle buluşunca bu ağrıların olabileceğini söyledi. 3 aydır hiç ağrım olmamıştı bu ay neden oldu dedim böyle seyler olabilir dedi. Cevabı çok tatmin etmedi Kırmızıları gördüm ama hala kasıklarımda ağrılarım var. Kasık ağrısı için doktora gidicek arkadaşlar beni de bilgilendirirseniz sevinirim

Tama tatlım kesınlıkle söylerim . benım randevum var bu kasık ağrılarınıda soracagım . bırse bn cok terlıyorum bela grım var . gaz sıkıntım var

Canim bende dun gece acile gittim sag kasik agrimdan dolayi yumurtlama gününden beri gecmedi doktor kan ve idrar testi yapti apandisitten suphelenmisti yok temiz dedi ne tas ne kum ve de idrar yolladi iltihabı hicbiri yok dedi. Kist yada hamilelik olabilir dedi.

Ben mecbur salıyı bekleyecegım tatlım . ne guzel ıns hamıledır canım

Tama tatlım kesınlıkle söylerim . benım randevum var bu kasık ağrılarınıda soracagım . bırse bn cok terlıyorum bela grım var . gaz sıkıntım var

Canim belirtilerimiz cok benziyor insallah psikolojik degildir. Benim sag kasigimda agrim var belim agriyor arada gaz asiri bir sekilde var midem karnim sis yemek yedikten sonra midem cok bulandi uyudum bende

Canim belirtilerimiz cok benziyor insallah psikolojik degildir. Benim sag kasigimda agrim var belim agriyor arada gaz asiri bir sekilde var midem karnim sis yemek yedikten sonra midem cok bulandi uyudum bende
Canım başka bı topıkte okudum . bebek sag yada sol kasıkta degısken sekılde yerleşme oldugu ıcın kısıden kısıye agrı yerlerı degısıyormuş . karın içinde yanma şişlik kasıkta batma en buyuk belırtıymış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…