• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Regl Öncesi Belirtiler

Adetten önceki belirtileriniz nelerdi

• Kasık ağrısı

OY: 444 67,1%
  • Bel ağrısı

OY: 330 49,8%
  • Sarı akıntı

OY: 137 20,7%
  • Beyaz akıntı

OY: 172 26,0%
  • Baş ağrısı

OY: 135 20,4%
  • Göğüs hassasiyeti

OY: 379 57,3%
  • Gaz

OY: 256 38,7%
  • İshal/Kabızlık

OY: 181 27,3%
  • Mide bulantısı

OY: 119 18,0%
  • İştah değişikliği

OY: 173 26,1%
  • Uyuma isteği

OY: 178 26,9%
  • Lekelenme

OY: 96 14,5%

• Ankete Katılan
    662
Canım başka bı topıkte okudum . bebek sag yada sol kasıkta degısken sekılde yerleşme oldugu ıcın kısıden kısıye agrı yerlerı degısıyormuş . karın içinde yanma şişlik kasıkta batma en buyuk belırtıymış

Ayy inşallah canım :) bende bir ara yanmada vardı hatta soda içtim kaç gün inşallah bebişlerimiz bizimledir. Bugün bir arkadaşla konuştum adetine 3 gün kala rahatsızlanmış acile gitmiş kız hamile olabilirim deyince doktor bakalım ona göre tedavi yapalım demiş. Negatif çıkmış. Sonra 3 gün sonra yani adet gününde kız tekrar test yapmış hamile çıkmış. Yani o 3 günde kendini göstermiş bebişi :)

Ayy inşallah canım :) bende bir ara yanmada vardı hatta soda içtim kaç gün inşallah bebişlerimiz bizimledir. Bugün bir arkadaşla konuştum adetine 3 gün kala rahatsızlanmış acile gitmiş kız hamile olabilirim deyince doktor bakalım ona göre tedavi yapalım demiş. Negatif çıkmış. Sonra 3 gün sonra yani adet gününde kız tekrar test yapmış hamile çıkmış. Yani o 3 günde kendini göstermiş bebişi :)
AYYYY ne guzel ınş hayırlısı ıle olur bızde hamıleyızdır tatlım ınş mıgdem yanıyor ara ara kramo gırıyor . bugunde yıne jel gıbı sıvı akıntım vardı . suan sol kasıgım yıne baıyor . gaz sancım cok . şişkinlik var . Miğdem bulanıyor hıc terlemzdım terım hıççç kokmazdı asla terım kokmaya tıksınmeye basladım . halsızlıkte var . baş agrısı var

AYYYY ne guzel ınş hayırlısı ıle olur bızde hamıleyızdır tatlım ınş mıgdem yanıyor ara ara kramo gırıyor . bugunde yıne jel gıbı sıvı akıntım vardı . suan sol kasıgım yıne baıyor . gaz sancım cok . şişkinlik var . Miğdem bulanıyor hıc terlemzdım terım hıççç kokmazdı asla terım kokmaya tıksınmeye basladım . halsızlıkte var . baş agrısı var

Insallah psikolojik degildir belirtilerimiz canim ya hayirlisiyla bebisler bizimledir

Bir bebeğin dünyaya gelmesi bile ne büyük mucize, ne kadar çok emek... biz nasıl uğraşıyoruz sahip olabilmek için. Dünyaya gelmesi, büyümesi her anı bir mücadele, her dakikası büyük bir sevgi. Hain bir kurşun... saçma sapan hesaplaşmaların cezasını masumların çektiği acımasız bir dünya... Allah'ım ailelerine sabır, güç versin. Çok zor...

Gunaydin kizlar hayirli sabahlar . Tum herkesin basi sagolsun rabbim tum sehit ailelerine sabir versin

Merhaba canlarım yazamadım kusura bakmayın özür dilerim hepinizden bu kadar merak ettirdiğim için. Kan testi yapıldı sonuç hüsran tabii ki kimdi o uğursuz takvim diyen bir daha takvim koymıcam :) değerim 0.468 çıktı gerçi hiç böyle olmazdı ama napalım nasip herşey internetten bir umut diyerek araştırıyorum şuan bu şekilde olup yükselen çok kişi var ama o da bana denk gelmez zaten :) testi 5 gün kala yaptırmıştım şuan bu gün hariç iki gün kaldı ve bu gün artık damla şeklinde kahve lekelenmem var nefret ettim bu lekeden :mad: durum böyle derken şeytan dürttü mü desem ne desem bilemedim test aldım kocamın haberi yok yapma diyip duruyor çünkü orda da hayalet çizgim var şimdi nedir bu çıldırayım mı yine aynı şeyleri mi yaşıyorum yani:mad::mad:

Merhaba canlarım yazamadım kusura bakmayın özür dilerim hepinizden bu kadar merak ettirdiğim için. Kan testi yapıldı sonuç hüsran tabii ki kimdi o uğursuz takvim diyen bir daha takvim koymıcam :) değerim 0.468 çıktı gerçi hiç böyle olmazdı ama napalım nasip herşey internetten bir umut diyerek araştırıyorum şuan bu şekilde olup yükselen çok kişi var ama o da bana denk gelmez zaten :) testi 5 gün kala yaptırmıştım şuan bu gün hariç iki gün kaldı ve bu gün artık damla şeklinde kahve lekelenmem var nefret ettim bu lekeden :mad: durum böyle derken şeytan dürttü mü desem ne desem bilemedim test aldım kocamın haberi yok yapma diyip duruyor çünkü orda da hayalet çizgim var şimdi nedir bu çıldırayım mı yine aynı şeyleri mi yaşıyorum yani:mad::mad:
Ayyy canım yerleşme lekesi olabilir mi? Bence bat günü tekrar kan testi yaptır. Hayırlısı olsun inşallah.

canım ya sanki biraz erken yaptırdın gibi geldi bana kan tahlilini bide testinin fotosunu yüklesene merak ettim

IMG_20150907_132517.jpg
Sizde bakin bu nedir simdi ayni seyleri mi yasicam ben:mad:

Hoşgeldin canım

Back