Regl Öncesi Belirtiler

Adetten önceki belirtileriniz nelerdi

• Kasık ağrısı

OY: 444 67,1%
  • Bel ağrısı

OY: 330 49,8%
  • Sarı akıntı

OY: 137 20,7%
  • Beyaz akıntı

OY: 172 26,0%
  • Baş ağrısı

OY: 135 20,4%
  • Göğüs hassasiyeti

OY: 379 57,3%
  • Gaz

OY: 256 38,7%
  • İshal/Kabızlık

OY: 181 27,3%
  • Mide bulantısı

OY: 119 18,0%
  • İştah değişikliği

OY: 173 26,1%
  • Uyuma isteği

OY: 178 26,9%
  • Lekelenme

OY: 96 14,5%

• Ankete Katılan
    662
İnş hamilesindir cnm sen asıl siz beni sevindirdiniz de ne bileyim 5 altı negatif diye geçiyor ya o yüzden hala umutsuzum.
Canım bende hemşireyim ve son ilişkim 28 ağustostu bat 12 eylül bu sabah dayanamayıp idrar testi yaptım negatif.seni umutlandırmak istemem ama kimyasal değilse bence artacak değerin.biliyorum 5in altı negatif ama seninki de çok az bi değer değil

canım benım de son ilşkim 3 eyluldu . regılım 13 eylul . salı günü doktor kontrolum var varsa cıkar mıkı

canım benım de son ilşkim 3 eyluldu . regılım 13 eylul . salı günü doktor kontrolum var varsa cıkar mıkı
Walla bi arkadaşa baktık biz hemşire ovu gününü biliyodu çift çizgiden 11 gün sonra idrarda çıktı ertesi gün kanda baktık 39 du.son ilişkiye değilde yum çatlama zamanına bağlı benim bugün yumdan sonra 9.gün dayanamadım yaptım negatif gerçi 13 ay oldu olmuyo 1 oğlum var 11 e girdi

Allah bağışlasın canım bnm inş en kısa zamanda olur bebışın . Benımde yumurtlama gunum 29 ağustostu . Üzerinden 8 gun gectı

Meslektaşım son ilişkilerimiz aynı benim mecburdu çünkü 29 nöbetçiydim bat 1 gün fark var hadi inş bu ay beşik gertmesi yaparsak tam olucak :) işte bana da diğer sonuçlarıma sonuçlarıma gore farklı olunca değişik geldi çünkü 2 gün önce 1 altı gösteriyordu bakalım.

Benim hep 0.00 çıkıyo o gün adet oluyom hep öyle denk geldi bi kere 0.49 çıktı nasıl sevindim inanmazsın tabiki neg ama ona bile belki yükselir dedim.ben aile hekimliğindeyim benim yum da 28i gece çatladı inşallah vardır sende

H Hayal Peri Tatlim senin bat dundu ne yaptin var mi gelen giden
Canm olmadm bugunde olmadim yarnda olmazssam direk doktora gidicem yeni evliyim vücut da degisiklikler olur geç olurum belki hasta diye düşündüm çokda umtlanmak istemiyorm o yuzeen sali günü nu beklcem sali doktora direk giricem ama.olmadm hasta iki gun geçti bel agrim v sırt agrim cok kzlar bde akıntı sanirim

hadı hayırlısı kuzum ınş vardır bnde salı gunu gıtcegım hayırlısı olsun hakkımızda

Şafak 7 kızlar :) pek heycanlıyım. Ins. Kırmızılari görmeyizzzz

kızlar benim kuzenimde ikinci çocuk için uğraşıyodu 1 sene olucak onunda çalışmalara başlayalı bu ayın 14. doktoradan randevu almıştı kendine tedaviye başlamak için bu ay adeti 4 gün geçti test yaptı pozitif hamileymiş :))Rabbim inşAllah bizlerede nasip etsin

Rabbımın mucizesı allah analı babalı büyütsün

Evet canım ikimizin aynı. Sen dr a gidicekmişsin. Ins. Cikar orda. Ben gunun gecmeisni beklicem bakalim
Normalde bnde gıtmezdım tatlım ama . benım kontrolum var bırde memlekete gıdeceğim o yuzden gıtmek zorundayım yoksa regl gecmeden doktora gıtmeyecektımde test de yapmayacaktımda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…