• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Regl Öncesi Belirtiler

Adetten önceki belirtileriniz nelerdi

• Kasık ağrısı

OY: 444 67,1%
  • Bel ağrısı

OY: 330 49,8%
  • Sarı akıntı

OY: 137 20,7%
  • Beyaz akıntı

OY: 172 26,0%
  • Baş ağrısı

OY: 135 20,4%
  • Göğüs hassasiyeti

OY: 379 57,3%
  • Gaz

OY: 256 38,7%
  • İshal/Kabızlık

OY: 181 27,3%
  • Mide bulantısı

OY: 119 18,0%
  • İştah değişikliği

OY: 173 26,1%
  • Uyuma isteği

OY: 178 26,9%
  • Lekelenme

OY: 96 14,5%

• Ankete Katılan
    662
Bendede kasık ağrım cok fazla bel agrım ve ara ra baş donmem cokta iştahsızım elıme bırsey alıyorum sıcaktan mı üşüttüm mü bılmıyorum canım ıstemıyor . bıde asırı terlıyorum

İnş hamilesindir cnm sen ;) asıl siz beni sevindirdiniz de ne bileyim 5 altı negatif diye geçiyor ya o yüzden hala umutsuzum.

Bendede kasık ağrım cok fazla bel agrım ve ara ra baş donmem cokta iştahsızım elıme bırsey alıyorum sıcaktan mı üşüttüm mü bılmıyorum canım ıstemıyor . bıde asırı terlıyorum
o kasık ağrısı beni de öldürecek.Bir taraftan da acaba yine kist mi oluştu endişesi var .

İnş hamilesindir cnm sen :KK66: asıl siz beni sevindirdiniz de ne bileyim 5 altı negatif diye geçiyor ya o yüzden hala umutsuzum.
Evet 5 in altı negatif ama olmayan gebeliklerde de hiç o kadar yüksek çıktığını duymadım.En fazla 1.20 duydum .O yüzden hamile olma ihtimalin yüksek.İnşallah yanılmıyorumdur.Birkaç gün sonra tekrarlayınca belli olur.

İnş hamilesindir cnm sen :KK66: asıl siz beni sevindirdiniz de ne bileyim 5 altı negatif diye geçiyor ya o yüzden hala umutsuzum.
ama tatlım şöyle bırsey 0.01 cıksa yada 1.20 cıksa anlarım senıkı barız 4 u gecmış ve daha 5 gunun var regıl gunune kadar Allahım 2 katına cıkartır ıns sende bıze umut olursun :)

o kasık ağrısı beni de öldürecek.Bir taraftan da acaba yine kist mi oluştu endişesi var .
Bende öle düşünüyorum tatlım üşüttüm mü yıne yada kıst mı oldu dıye . Yada ıdrar yollarımda ıltahap mı var dıye hamılelıge kaptıramıyorum . Çünkü gecen ay esın hamıleyım dedım ama Kısmet olmadı hayırlısıdegılmış demek kı . Hatta sonuç 1.20 çıkmıştı . Allahım hayırlı zamanda doğru zamanda saglıkla versın ıns cok bekletmez umarım rabbım . Bu ay hepımızın yuzu guler eşlerımızınde . Bıze bellı etmıyorlar ama cevrelerınde arkadaslarının eslerı hamıle oldugunu duyunca yada bebek görünce onlarda üzülüyor :(

Evet 5 in altı negatif ama olmayan gebeliklerde de hiç o kadar yüksek çıktığını duymadım.En fazla 1.20 duydum .O yüzden hamile olma ihtimalin yüksek.İnşallah yanılmıyorumdur.Birkaç gün sonra tekrarlayınca belli olur.
ama tatlım şöyle bırsey 0.01 cıksa yada 1.20 cıksa anlarım senıkı barız 4 u gecmış ve daha 5 gunun var regıl gunune kadar Allahım 2 katına cıkartır ıns sende bıze umut olursun :)

İnş kizlar inş ;)

Bende öle düşünüyorum tatlım üşüttüm mü yıne yada kıst mı oldu dıye . Yada ıdrar yollarımda ıltahap mı var dıye hamılelıge kaptıramıyorum . Çünkü gecen ay esın hamıleyım dedım ama Kısmet olmadı hayırlısıdegılmış demek kı . Hatta sonuç 1.20 çıkmıştı . Allahım hayırlı zamanda doğru zamanda saglıkla versın ıns cok bekletmez umarım rabbım . Bu ay hepımızın yuzu guler eşlerımızınde . Bıze bellı etmıyorlar ama cevrelerınde arkadaslarının eslerı hamıle oldugunu duyunca yada bebek görünce onlarda üzülüyor :KK43:

Canım benimde korkum kist :( Diğer ihtimallere baktı dün doktor. Ya hamilelik ya kiat dedi :( Ama kist bu ay neden çıksın ki ya :( Bu ay ilk defa korunmayı bıraktık Allah ım ne zor bişeymiş ya

Canım benimde korkum kist :KK43: Diğer ihtimallere baktı dün doktor. Ya hamilelik ya kiat dedi :KK43: Ama kist bu ay neden çıksın ki ya :KK43: Bu ay ilk defa korunmayı bıraktık Allah ım ne zor bişeymiş ya
Öyle deme tatlım hayırlısı de bol dua edelım kı rabbım hayırlısını nasıp etsın canım benım bekleyecegız sabredıp . İnş rabbım doktora gıdınce yuzumuz gulerek cıkarız

Öyle deme tatlım hayırlısı de bol dua edelım kı rabbım hayırlısını nasıp etsın canım benım bekleyecegız sabredıp . İnş rabbım doktora gıdınce yuzumuz gulerek cıkarız

Amin canım inşallah :( Ama bu kasık ağrısı beni delirtecek :( Sağ kasığımda bişey var sanki oturunca baskı yapıyor. Sabah uyanınca bişey yok ama oturmaya başladıkça ağrı artıyor. Yarın tam 1 hafta kalıyor bata acaba idrar testi yapsam çıkar mı?

Amin canım inşallah :KK43: Ama bu kasık ağrısı beni delirtecek :KK43: Sağ kasığımda bişey var sanki oturunca baskı yapıyor. Sabah uyanınca bişey yok ama oturmaya başladıkça ağrı artıyor. Yarın tam 1 hafta kalıyor bata acaba idrar testi yapsam çıkar mı?
Bilmiyorum ki canim idrarda cikmaz gibi canim ya . benimde suan sol kasigimda arada sag kasiktada oluyor bazende tom ortada agri giriyor

Bilmiyorum ki canim idrarda cikmaz gibi canim ya . benimde suan sol kasigimda arada sag kasiktada oluyor bazende tom ortada agri giriyor

benimde bazen karnımın içi acıyor ama ne bilim zaman çabucak geçsin inşallah ben hamilelik mi diye düşünmekten geçtim kist falan olmasından korkuyorum o yüzden bir an önce ne olduğu ortaya çıksın istiyorum

benimde bazen karnımın içi acıyor ama ne bilim zaman çabucak geçsin inşallah ben hamilelik mi diye düşünmekten geçtim kist falan olmasından korkuyorum o yüzden bir an önce ne olduğu ortaya çıksın istiyorum
Aynen canim ins hayirlisi olur hakkimizda kotu birsey cikmaz canim Allah buyuk rabbim guzel umutlu haberler aliriz ins . Gecer canim bnm kendini ise ver birseylerle ugras ama yorma . suan gobegin alt tarafi yani o bolgeye inmeden onceki yer agriyor sag taraf agirlikli kasik aralarima gelen yer

Kızlar testime bakarmisinizz bozuk gibi geldi bana aman. 1-2 gunum var adetime

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    120,9 KB · Görüntüleme: 71
Var elimde test Yarin sabah Yaparım artık kızlar. Gecen ay kimyasal geçirdim bu ay insallah tutmuştur
Tamam tatlım yarın ılk ıdrarınla yap 3/4 dama damlatsan yeterlı canım bnm . inş hamılesındır rabbım yuzunu guldursun canım . gecen ay ıcınde cok gecmış olsun uzulme . Verende ALLAH alan da rabbım hayırlısı buymuş

Tamam tatlım yarın ılk ıdrarınla yap 3/4 dama damlatsan yeterlı canım bnm . inş hamılesındır rabbım yuzunu guldursun canım . gecen ay ıcınde cok gecmış olsun uzulme . Verende ALLAH alan da rabbım hayırlısı buymuş
Aynen canın hersey ıcın Hakkımızda Hayırlısı

Back