• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Regl Öncesi Belirtiler

Adetten önceki belirtileriniz nelerdi

• Kasık ağrısı

OY: 444 67,1%
  • Bel ağrısı

OY: 330 49,8%
  • Sarı akıntı

OY: 137 20,7%
  • Beyaz akıntı

OY: 172 26,0%
  • Baş ağrısı

OY: 135 20,4%
  • Göğüs hassasiyeti

OY: 379 57,3%
  • Gaz

OY: 256 38,7%
  • İshal/Kabızlık

OY: 181 27,3%
  • Mide bulantısı

OY: 119 18,0%
  • İştah değişikliği

OY: 173 26,1%
  • Uyuma isteği

OY: 178 26,9%
  • Lekelenme

OY: 96 14,5%

• Ankete Katılan
    662
Evet bugün yaptırdım ama en son ilişki ağustosun 28 de idi yani 10 gün oldu yani döllenme çoktan olmamışmidir ki? Birde 5 in altı negatif diyorlar ya ?
Olur mu tatlım öle düşünme ya . ben gecen ay kontrole gıttım kızınkı 4.7 lerde bırseydı . doktor hamılesın ama yenı dedı haytaya gel kese oluşur dedı bnce hamılesın yubpıııııı kızlarrr topığimizde bır hamılemız var bıze guzel mutlu bı haber geldıı bıze umut oldu :)

Evet bugün yaptırdım ama en son ilişki ağustosun 28 de idi yani 10 gün oldu yani döllenme çoktan olmamışmidir ki? Birde 5 in altı negatif diyorlar ya ?
benımde en son ılışkım ayın 3 undeydı . ondan sonra bıraktım canım . Pekı belırtılerın neydı canım

en son ılıskı 28 ınde olmu.Daha 8 gün geçmiş üstünden anca yükselir.Hamilelik olmasa genelde o kadar yüksek çıkmıyor değerler.Daha çok yeni olabilir.Bir iki gün sonra tekrarla testi.Umarım güzel haberler alırsın.

Olur mu tatlım öle düşünme ya . ben gecen ay kontrole gıttım kızınkı 4.7 lerde bırseydı . doktor hamılesın ama yenı dedı haytaya gel kese oluşur dedı bnce hamılesın yubpıııııı kızlarrr topığimizde bır hamılemız var bıze guzel mutlu bı haber geldıı bıze umut oldu :)

Ciddi misin peki sonuç hamileydin öylemi? Ay inanmıyorum ben 2. İstiyorum ilkin de böyle hic uğraşmadım hemen olduydu bunda bu 2. Ay korunmayı birakali. Bu arada inş dediğin gibi çıkar içime su serptin oy oy canımsın ;)

Ciddi misin peki sonuç hamileydin öylemi? Ay inanmıyorum ben 2. İstiyorum ilkin de böyle hic uğraşmadım hemen olduydu bunda bu 2. Ay korunmayı birakali. Bu arada inş dediğin gibi çıkar içime su serptin oy oy canımsın :KK66:
ben hamıle degılım tatlım . doktor yanımdakı kıza dedı hatta kızın sonucunu elıme alıp baktıgımda 4.7 yazıyordu . Ben hamıle degılım daha benım regıle 7 gunum var . Bence senınkıde o kızınkı gıbı daha yenı tatlım bekle o ıkı katına cıkar daha . Doktor tekrar gel dedımı sana pekı

ben hamıle degılım tatlım . doktor yanımdakı kıza dedı hatta kızın sonucunu elıme alıp baktıgımda 4.7 yazıyordu . Ben hamıle degılım daha benım regıle 7 gunum var . Bence senınkıde o kızınkı gıbı daha yenı tatlım bekle o ıkı katına cıkar daha . Doktor tekrar gel dedımı sana pekı

Ben hemsireyim acil de kendim baktirdim cnm ;)

Her ay olan yumurta akı akintım bu ay yok ve kasık ağrım çok aşırı ya özellikle sağ kasigim yani
Bendede kasık ağrım cok fazla bel agrım ve ara ra baş donmem cokta iştahsızım elıme bırsey alıyorum sıcaktan mı üşüttüm mü bılmıyorum canım ıstemıyor . bıde asırı terlıyorum

Ben hemsireyim acil de kendim baktirdim cnm :KK66:
ayyy canım bnm cok sevındım ne mutlu bı haber verdın yuzlerımız guldu ıns bebısın hep senınle olur degerın 2 katına cıkar . Kesınlıkle bızede haber ver canım teyzelerını habersız bırakma

Back