- 3 Aralık 2013
- 1.860
- 1.231
- 198
canım artabilir en iyisi batı beklemek ama bunu öğrendikten sonra da insan bekleyemez ki
Aynen öyle stres den ölücem okdr 0.9 çıkardı 4.3 negatif bile olsa bi umut diyo insan ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım artabilir en iyisi batı beklemek ama bunu öğrendikten sonra da insan bekleyemez ki
Valla canım bende doktorun yalancisiyim vardır demek ki doktorların bir bildiği :)Dün acile gittiğimde hemşire sordu doktora hamileliğe de bakalım mı diye doktor adete 8-9 gün varmış çıkmaz dedi canım aynen dediğin gibi sanırım
Olur mu tatlım öle düşünme ya . ben gecen ay kontrole gıttım kızınkı 4.7 lerde bırseydı . doktor hamılesın ama yenı dedı haytaya gel kese oluşur dedı bnce hamılesın yubpıııııı kızlarrr topığimizde bır hamılemız var bıze guzel mutlu bı haber geldıı bıze umut oldu :)Evet bugün yaptırdım ama en son ilişki ağustosun 28 de idi yani 10 gün oldu yani döllenme çoktan olmamışmidir ki? Birde 5 in altı negatif diyorlar ya ?
kım hamıle canımSkry10 ümitlendirmek istemem ama bana da sanki sen hamilesin gibi geliyor.
Valla canım bende doktorun yalancisiyim vardır demek ki doktorların bir bildiği :)Dün acile gittiğimde hemşire sordu doktora hamileliğe de bakalım mı diye doktor adete 8-9 gün varmış çıkmaz dedi canım aynen dediğin gibi sanırım
benımde en son ılışkım ayın 3 undeydı . ondan sonra bıraktım canım . Pekı belırtılerın neydı canımEvet bugün yaptırdım ama en son ilişki ağustosun 28 de idi yani 10 gün oldu yani döllenme çoktan olmamışmidir ki? Birde 5 in altı negatif diyorlar ya ?
en son ılıskı 28 ınde olmu.Daha 8 gün geçmiş üstünden anca yükselir.Hamilelik olmasa genelde o kadar yüksek çıkmıyor değerler.Daha çok yeni olabilir.Bir iki gün sonra tekrarla testi.Umarım güzel haberler alırsın.Evet bugün yaptırdım ama en son ilişki ağustosun 28 de idi yani 10 gün oldu yani döllenme çoktan olmamışmidir ki? Birde 5 in altı negatif diyorlar ya ?
Olur mu tatlım öle düşünme ya . ben gecen ay kontrole gıttım kızınkı 4.7 lerde bırseydı . doktor hamılesın ama yenı dedı haytaya gel kese oluşur dedı bnce hamılesın yubpıııııı kızlarrr topığimizde bır hamılemız var bıze guzel mutlu bı haber geldıı bıze umut oldu :)
Bence senin tuttu gibime geliyor bu ay.kım hamıle canım
benımde en son ılışkım ayın 3 undeydı . ondan sonra bıraktım canım . Pekı belırtılerın neydı canım
ben hamıle degılım tatlım . doktor yanımdakı kıza dedı hatta kızın sonucunu elıme alıp baktıgımda 4.7 yazıyordu . Ben hamıle degılım daha benım regıle 7 gunum var . Bence senınkıde o kızınkı gıbı daha yenı tatlım bekle o ıkı katına cıkar daha . Doktor tekrar gel dedımı sana pekıCiddi misin peki sonuç hamileydin öylemi? Ay inanmıyorum ben 2. İstiyorum ilkin de böyle hic uğraşmadım hemen olduydu bunda bu 2. Ay korunmayı birakali. Bu arada inş dediğin gibi çıkar içime su serptin oy oy canımsın
Valla canım bende doktorun yalancisiyim vardır demek ki doktorların bir bildiği :)
İnş canım inş Allahım hepımıze nasıp etsın yuzumuz gulsun bayramda bebışlerımızle gırelım :)Bence senin tuttu gibime geliyor bu ay.
Her ay olan yumurta akı akintım bu ay yok ve kasık ağrım çok aşırı ya özellikle sağ kasigim yani
ben hamıle degılım tatlım . doktor yanımdakı kıza dedı hatta kızın sonucunu elıme alıp baktıgımda 4.7 yazıyordu . Ben hamıle degılım daha benım regıle 7 gunum var . Bence senınkıde o kızınkı gıbı daha yenı tatlım bekle o ıkı katına cıkar daha . Doktor tekrar gel dedımı sana pekı
İnş canım inş Allahım hepımıze nasıp etsın yuzumuz gulsun bayramda bebışlerımızle gırelım :)
Bendede kasık ağrım cok fazla bel agrım ve ara ra baş donmem cokta iştahsızım elıme bırsey alıyorum sıcaktan mı üşüttüm mü bılmıyorum canım ıstemıyor . bıde asırı terlıyorumHer ay olan yumurta akı akintım bu ay yok ve kasık ağrım çok aşırı ya özellikle sağ kasigim yani
Ben hemsireyim acil de kendim baktirdim cnm
ayyy canım bnm cok sevındım ne mutlu bı haber verdın yuzlerımız guldu ıns bebısın hep senınle olur degerın 2 katına cıkar . Kesınlıkle bızede haber ver canım teyzelerını habersız bırakmaBen hemsireyim acil de kendim baktirdim cnm
İnş kuzum senınde kasık agrın cok ınş sendede bndede hepımızdede vardır regllerımız ıns 9 ay gelmez bebeklerımız olur saglıkla hayırlısı ıleBana da sen hamileymişsin gibi geliyor canım inş yanılmıyorumdur :)