• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Regl Öncesi Belirtiler

Adetten önceki belirtileriniz nelerdi

• Kasık ağrısı

OY: 444 67,1%
  • Bel ağrısı

OY: 330 49,8%
  • Sarı akıntı

OY: 137 20,7%
  • Beyaz akıntı

OY: 172 26,0%
  • Baş ağrısı

OY: 135 20,4%
  • Göğüs hassasiyeti

OY: 379 57,3%
  • Gaz

OY: 256 38,7%
  • İshal/Kabızlık

OY: 181 27,3%
  • Mide bulantısı

OY: 119 18,0%
  • İştah değişikliği

OY: 173 26,1%
  • Uyuma isteği

OY: 178 26,9%
  • Lekelenme

OY: 96 14,5%

• Ankete Katılan
    662
Bılmıyorum canım beklemek zor o yuzden memlekete de erken gıdıyorum bn burda vakıt gecmıyor evde yalnız kaldıkça
Ya canım çok kötü grip olmuşum bide ilaç kullansam mi bilmiyorum bide şimdiden regl sivilcelerim çıktı biraz umutsuz vaka :( kan testi yapsam zaten çıkmaz 9gunluge kadar cikmiyor

Ya canım çok kötü grip olmuşum bide ilaç kullansam mi bilmiyorum bide şimdiden regl sivilcelerim çıktı biraz umutsuz vaka :KK43: kan testi yapsam zaten çıkmaz 9gunluge kadar cikmiyor
cok gecmış olsun tatlım alma ılaç nane lımon kaynat nıtkısel cunku . 9 gun kala kanda cıkıyor muymuş canım

cok gecmış olsun tatlım alma ılaç nane lımon kaynat nıtkısel cunku . 9 gun kala kanda cıkıyor muymuş canım
Tamam şüpheli ilişkiden 9. Günde çıkıyor gorumcemden biliyorum erken kan testi yaptırdı negatifti tüm umudunu kaybetmişti regliden 1gun önce idrarda pozifitif çıkınca kan testi yaptırdı pozitif çıktı 574 çıktı değeri doktora sorduk doktor da 9gun öncesine kadar gostermeyebilir dedi

Tamam şüpheli ilişkiden 9. Günde çıkıyor gorumcemden biliyorum erken kan testi yaptırdı negatifti tüm umudunu kaybetmişti regliden 1gun önce idrarda pozifitif çıkınca kan testi yaptırdı pozitif çıktı 574 çıktı değeri doktora sorduk doktor da 9gun öncesine kadar gostermeyebilir dedi
Bu arada saol canım artık meyve nane limon idare edicem :)

ben salı gıtcegım doktora ve 5 gun kalıyor zaten kontrolum var varsa cıkar mıkı

Tamam canım çıkar bence kanda canım yumurtlamanida biliyon geç döllenme olcagini sanmıyorum bence çıkar canim

Tamam canım çıkar bence kanda canım yumurtlamanida biliyon geç döllenme olcagini sanmıyorum bence çıkar canim
inş vardır canım ya Allahım hamıle oldugumda esıme yapacagım süprizi bıle var aklımada canım Allahım buyuk . suan ayaga kalkamıyorum bıle mıgdem çok kötü

Kızlar sonuç bugün beta hcg 4.3 çıktı biliyorum negatif ama benim hep 0.9 çıkardı hatta cuma baktirdim yine 0.9 çıkmıştı, bu sefer 4.3 çıkmış bat 11 eylül sizce yenimi artar mi umutlu olayım mı?

Dün acile gittiğimde hemşire sordu doktora hamileliğe de bakalım mı diye doktor adete 8-9 gün varmış çıkmaz dedi canım aynen dediğin gibi sanırım

Kızlar sonuç bugün beta hcg 4.3 çıktı biliyorum negatif ama benim hep 0.9 çıkardı hatta cuma baktirdim yine 0.9 çıkmıştı, bu sefer 4.3 çıkmış bat 11 eylül sizce yenimi artar mi umutlu olayım mı?
tatlım bu sonuç negatıf degıl kı . Gözün aydın ayın 11 daha 5 gun var 5 gunde o deger 2 katına çıkar canım . ne zaman öğrendın bugun mu yaptırdın test

inş vardır canım ya Allahım hamıle oldugumda esıme yapacagım süprizi bıle var aklımada canım Allahım buyuk . suan ayaga kalkamıyorum bıle mıgdem çok kötü

Canım senin salı günü belli olabilir :) Doktor ultrasonla bakıp yorum yapar belki :) inşallah bebişin seninledir

Rabbim yüzünü guldursun inşallah canım. Bakalım bu ay kimler cikicak hamile ben senden çok umutluyum cnm çok belirti yasiyosun çünkü inşallah psikolojik değildir :anneadayı:

Dün acile gittiğimde hemşire sordu doktora hamileliğe de bakalım mı diye doktor adete 8-9 gün varmış çıkmaz dedi canım aynen dediğin gibi sanırım
yenı bı arkadas bak yukarıdakı yorumda yazmış 5 gun var 4 cıkmış kızda hamıle oldugu cıkmış :)

Rabbim yüzünü guldursun inşallah canım. Bakalım bu ay kimler cikicak hamile ben senden çok umutluyum cnm çok belirti yasiyosun çünkü inşallah psikolojik değildir :anneadayı:
İnşallah canımın ıcı Allahım buyuk ALlah hepımızın yuzunu guldursun ınş pısıkolojık degıdır

tatlım bu sonuç negatıf degıl kı . Gözün aydın ayın 11 daha 5 gun var 5 gunde o deger 2 katına çıkar canım . ne zaman öğrendın bugun mu yaptırdın test

Evet bugün yaptırdım ama en son ilişki ağustosun 28 de idi yani 10 gün oldu yani döllenme çoktan olmamışmidir ki? Birde 5 in altı negatif diyorlar ya ?

canım artabilir en iyisi batı beklemek ama bunu öğrendikten sonra da insan bekleyemez ki :(

Back