- 30 Kasım 2014
- 3.780
- 6.379
- 158
- 35
Benim kasık ağrım vardı batma gibi başkada bi belirtim olmadı bulantı göğüs hassasiyeti vs hep 6. 7. Haftalarda başladı erken anlamak zor oluyo
canım kasık ağrısı hangi taraftaydı ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim kasık ağrım vardı batma gibi başkada bi belirtim olmadı bulantı göğüs hassasiyeti vs hep 6. 7. Haftalarda başladı erken anlamak zor oluyo
İnşallah canım tüm isteyenlere nasip etsin allah sen ne kadardır istiyosun yeni mi deniyosunuzMaşallah supanallah gule gule buyut canım darısı bızlere olsun hayırlısı ıle
Valla tam öyle bi taraf yoktu böyle çekilme gibi sanki bi ağırlık varmış gibi bi batma hissi regl agrısından biraz farklıydıcanım kasık ağrısı hangi taraftaydı ?
bu 2. ayımız kısmetse canım 1 yıllık evlıyım 2 aydır düşünüyoruz :)İnşallah canım tüm isteyenlere nasip etsin allah sen ne kadardır istiyosun yeni mi deniyosunuz
Valla tam öyle bi taraf yoktu böyle çekilme gibi sanki bi ağırlık varmış gibi bi batma hissi regl agrısından biraz farklıydı
Kızlar charmanttan haberi olan varmı merak ettim ?
Hayırdır inşaallah normalde hergün burdaydıaynen canım ya benimde dünden beri aklımda
Kimse hamile degil oynayacaktik bi guzelHayırdır inşaallah normalde hergün burdaydı
Neyse listede olanlardan hamiş haberi yok mu
Hayırlısı tatlım yapıcak bişey yok umut AllahtanKimse hamile degil oynayacaktik bi guzel
Aynen oyle canim herseyin hayirlisi bekleyelim bakalimHayırlısı tatlım yapıcak bişey yok umut Allahtan
Daha cok yeniymiş canım inşallah allah gönlüne göre versin benim 6.ayda oldubu 2. ayımız kısmetse canım 1 yıllık evlıyım 2 aydır düşünüyoruz :)
Amin canim cok sagol bakalim şafak 8 :)Daha cok yeniymiş canım inşallah allah gönlüne göre versin benim 6.ayda oldu
Amin canim cok sagol bakalim şafak 8 :)
Ben doktora gitcem sen gitcek misinBenimde safak 9 :)
Ben doktora gitcem sen gitcek misin
Sali sabah gitcegim canim . benimde gaz sancim var . sik idrara cikiyorum bnde . benimde kasiklarda belimde agri oldu bugun . vucudum ates gibi . terliyorum ter kokum bile degisti . normalde hic terlemeyen kokmayan bn. Migdem bulaniyor simdideBugun yine sag kasik agrim var ama gitmiycem canim ya evde test olsa cikmayacagini bile bile yapicam aslinda :) merak ediyorum. Cok fazla da gaz sıkıntım var sen p.tesi mi gideceksin canim ?
Sali sabah gitcegim canim . benimde gaz sancim var . sik idrara cikiyorum bnde . benimde kasiklarda belimde agri oldu bugun . vucudum ates gibi . terliyorum ter kokum bile degisti . normalde hic terlemeyen kokmayan bn. Migdem bulaniyor simdide
İnşallah tatlım . sen ne zaman gıtceksın . belkıde üşütmüşmdür . yada baska bırsey bılmıyorum salı gunu Allah buyuk nasıpte ne varsa onu öğrenecegımAnladim canim ins psikolojik degildir belirtilerimiz sali gunu insallah bebisin varligini ogrenirsin :) guzel haberlerle gelirsin :)