- 30 Kasım 2014
- 3.780
- 6.379
- 158
- 35
İnşallah tatlım . sen ne zaman gıtceksın . belkıde üşütmüşmdür . yada baska bırsey bılmıyorum salı gunu Allah buyuk nasıpte ne varsa onu öğrenecegım
İnşallah hamileliktendir canımCanim benim yine sag kasigimdaki agri devam edince gittim acile yeni geldik eve. Doktora korunmuyoruz dedim hamilelik suphem var dedim o da röntgeni iptal etti kan idrar testi yapti hamilelik varsa bile cikmaz daha cok varmis dedi. Kan idrar temzi cikti yani ne apandisit ne de idrar yolu iltihabı yok dedi. Ya kist var ya da hamilelik :) ama kist olsa ilk defa bu ay mi ciktibide duzenli bir adetim var ama yine de bilmiyorum. Artik kismet hayırlısı olsun :)
İnşallah hamileliktendir canım
Pek umudum yok ama yapiyim canım bu ay bi kere bile umutlanmadım okadar belirtiye ve rüyaya rağmen hayırlısıAyyy ins canim benim ya :) bence sende dayanamiyorsan yap yarin sabah test yarin 4 gun kalmis olacak erken gebelik degilse cikabilir. Ben bile evde test olsa yapicam cikmayacagini bile bile :) bata son 8 :)
Ayyyy ins hamilesindir yaaa Allahim insssssCanim benim yine sag kasigimdaki agri devam edince gittim acile yeni geldik eve. Doktora korunmuyoruz dedim hamilelik suphem var dedim o da röntgeni iptal etti kan idrar testi yapti hamilelik varsa bile cikmaz daha cok varmis dedi. Kan idrar temzi cikti yani ne apandisit ne de idrar yolu iltihabı yok dedi. Ya kist var ya da hamilelik :) ama kist olsa ilk defa bu ay mi ciktibide duzenli bir adetim var ama yine de bilmiyorum. Artik kismet hayırlısı olsun :)
Ilka det gununden itibaren hesaplayacaksin canim bnm . peki kan gunde adet dongunKızlar birşey sorcam ben 31inde yumurtladim 14 gün sonra adet olunuyor ya ama normalde benim bat ayın 18i yumurtlamaya gore de 14u şimdi ben hangisine göre hesapliyim
Hadı gözün aydın canım benımKızlar reglim başladı. Bu kadar sevvineceğim aklıma gelmezdi. Yeni ay yeni umutlar...
30 gunde bır mı oluyorsun 35 gunde bır mı canımCanım 19unda oldum 22sinde bitti 31 inde yumurtlama günümdu
30 canim30 gunde bır mı oluyorsun 35 gunde bır mı canım
Ağustos 19 da olduysan canım . eylül 17 de olman gerekiyor tatlım . 11 günün var tatlım regıle30 canim
Bılmıyorum canım beklemek zor o yuzden memlekete de erken gıdıyorum bn burda vakıt gecmıyor evde yalnız kaldıkçaSaol canım nasıl gecicek bu zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?