- 24 Mayıs 2015
- 761
- 786
- 53
- 36
Aynen canım öyle yapalım gerisi rabbime kalmışAyın 10 gıbı bırakalım canım ılışkıyı . ıkımızınde aynı gunmüş . bundan sonrası hayırlısı kısmet deyıp beklemek
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen canım öyle yapalım gerisi rabbime kalmışAyın 10 gıbı bırakalım canım ılışkıyı . ıkımızınde aynı gunmüş . bundan sonrası hayırlısı kısmet deyıp beklemek
Cnm test yapmışsın Hayırlısı olsun Mesajları yeni okudum cnm senin regl gecikmedi dpo14 desin.yumurtlamadan sonra sonraki süre her kadında sabit olmakla beraber 10-16 gün atasında değişebilir.o Yüzden regl için gecikme yok vakti 1-2 güne gelir strese girme Hayırlısı olsun.Evet canim haklisin. Hamile degilim zaten. Sadece regli olmak istiyorum biran once. Gec dollenme ihtimali yok. Yumurtlamam 23 unde oldu. En son birliktelik 22 agustosta oldu. Eşim sehirdisina sonra yurtdışına gitti. Yumurtlamadan sonraki 14. Gun bugun. Nasip, kismet... Eger regli olmazsam pzrtesi yaptiririm kan testi
Evet canim. Sormustum sana yumurtlamam geciktiginde. Reglimde gecikir mi diye? Ams yinede insan bir garip oluyor. Zaten hsmile olmadigimi biliyorum. Kizlari kirmamak icin test yaptim. Regli olayim bitsinde dr ye gidicem. Bu arada canim yumurta takibine regli doneminde mi baslaniyor yoksa bitince mi bilgin var mi?Cnm test yapmışsın Hayırlısı olsun Mesajları yeni okudum cnm senin regl gecikmedi dpo14 desin.yumurtlamadan sonra sonraki süre her kadında sabit olmakla beraber 10-16 gün atasında değişebilir.o Yüzden regl için gecikme yok vakti 1-2 güne gelir strese girme Hayırlısı olsun.
Ben genellikle regl3 te gidiyorum alttan muayene yapıyor.eahim temiz mi kist falan var mı rahim duvarına falan BAKIYOR.son gittiğimde rahim duvarın ince dedi östrofem verdi ve klomen regl 5 te başla bitince regl10 da gel yumlar nasıl bakAlım dedi.sadece Yum takibi yapacaksan istersen yine regl3 te git yum takibi yapacağım dersen Dr seni yönlendirirEvet canim. Sormustum sana yumurtlamam geciktiginde. Reglimde gecikir mi diye? Ams yinede insan bir garip oluyor. Zaten hsmile olmadigimi biliyorum. Kizlari kirmamak icin test yaptim. Regli olayim bitsinde dr ye gidicem. Bu arada canim yumurta takibine regli doneminde mi baslaniyor yoksa bitince mi bilgin var mi?
Pazartesi yapsam mi canim bnde acabaCanım benim bata 1 hafta kala silik çizgi çıkmıştı ama en iyisi 3-4 gün kala yapmak yoksa yanıltıcı olabilir,7 gün kala kanda baktirmiştim 8 çıktı hcg sonra yükseldi
Yapabîlirsîn canım çok sabırsızsan ama dayanabiliyosan bata kadar bekle kesin olsunPazartesi yapsam mi canim bnde acaba
Pazartesi doktora gitcegim canim zaten . prolaktinim yuksekti . ilac kullandim dusmusmu diye . birde patalojiden sonucum cikacaktiYapabîlirsîn canım çok sabırsızsan ama dayanabiliyosan bata kadar bekle kesin olsun
Canim benim senin belirtilerin neydi . 1 hafta önce yaptin testYapabîlirsîn canım çok sabırsızsan ama dayanabiliyosan bata kadar bekle kesin olsun
Ben pazartesı gıdecegım tatlım bnce sende gıtmelısın doktora kanda cıkar zaten . hamıle bıle degılsek bu arıların sebebını öğrenırız en azından canım . Allah korusun enfeksıyon yada kıst de olabılırKızlar benim çok oturduğumda sağ kasığım çok ağrıyor yani bu ay çıktı bu durum O yüzden akşama doğru ağrım daha da artıyor. Dün gece yatmakta bile zorlandım yani bacaklarımı kırıp uyudum ağrıdı öbür türlü. 22-23-26-29-31-2-3 tarihlerinde ilişkim oldu ve bu ay ilk defa deniyoruz. Sizce bu sağ kasık ağrısı korkulacak bir durum mu? Eşim ısrarla gidelim en azından acilde bir gösterelim diyor ama bilemedim bende Hamile gibi hissetmiyorum ama ne bileyim sizin fikrinizi merak ettim ? Bat telefondaki programa göre 14 eylül
Ben pazartesı gıdecegım tatlım bnce sende gıtmelısın doktora kanda cıkar zaten . hamıle bıle degılsek bu arıların sebebını öğrenırız en azından canım . Allah korusun enfeksıyon yada kıst de olabılır
Canım benım patalojı sonu ve prolaktın hormonum düşmüş müü ona bakılcak . memlekete gıtmeden gıdeyım dedım cunku gelene kadar zaman gececek . Bırde su agrılarımın nedenını soracagım . Gecen ayda serum takıldıgını ıgne vurduklarını anlatacagımaynen canım benimde korkum o bende gideyim en iyisi. Ama normal hastaneye değilde burada evimin karşısında özel hastanenin aciline gitmek istiyorum
Canım benım patalojı sonu ve prolaktın hormonum düşmüş müü ona bakılcak . memlekete gıtmeden gıdeyım dedım cunku gelene kadar zaman gececek . Bırde su agrılarımın nedenını soracagım . Gecen ayda serum takıldıgını ıgne vurduklarını anlatacagım
Klomen inşallah iyi gelir hamile kalirsin insallah canim. Cok saol bilgi icin.Ben genellikle regl3 te gidiyorum alttan muayene yapıyor.eahim temiz mi kist falan var mı rahim duvarına falan BAKIYOR.son gittiğimde rahim duvarın ince dedi östrofem verdi ve klomen regl 5 te başla bitince regl10 da gel yumlar nasıl bakAlım dedi.sadece Yum takibi yapacaksan istersen yine regl3 te git yum takibi yapacağım dersen Dr seni yönlendirir
İnş canımın içi agzın bal yesın yaaaAyy evet canım sen git kesinlikle sor bakalım neymiş nedeni :) İnş bebiş vardır da tüm sıkıntıları unutturur :)
Benim kasık ağrım vardı batma gibi başkada bi belirtim olmadı bulantı göğüs hassasiyeti vs hep 6. 7. Haftalarda başladı erken anlamak zor oluyoCanim benim senin belirtilerin neydi . 1 hafta önce yaptin test
Anladım canım sımdı senın bebış kaç haftalık mı aylık mı desem :)Benim kasık ağrım vardı batma gibi başkada bi belirtim olmadı bulantı göğüs hassasiyeti vs hep 6. 7. Haftalarda başladı erken anlamak zor oluyo
9 haftalık şuanda :)Anladım canım sımdı senın bebış kaç haftalık mı aylık mı desem :)
Maşallah supanallah gule gule buyut canım darısı bızlere olsun hayırlısı ıle9 haftalık şuanda :)