Ben artik terlik giyiyorum canim . sende giy ayaklardan alincada regl sancili geciyorAynen canim mevsim degistiginden bu aralar usutuyoruz gercekten
Sanma canim ya regl yaklasiyor ya . bence adet olacagim tatlim . O yuzden de kafam dagilsin diye kendimi temizlige verdim buzdolabimi temizledim memlekete gitmeden
Ben artik terlik giyiyorum canim . sende giy ayaklardan alincada regl sancili geciyor
Ins ama canim benim 10 gun kala agrilarim basliyor . Kismet bakalimDaha var canim regl zamanina ya. Benim oncesinde agrim hic olmaz direk hasta olacagim gun agrim olur yada bir gun oncesinde... Ben senden umutluyum canim hislerim de kuvvetlidir :)
Ins ama canim benim 10 gun kala agrilarim basliyor . Kismet bakalim
Simdide kafam dagilsin diye hukumet kadini izliyorum guleyim biraz . Ama cok yoruldum ya dolap cok yoruyor cifle temizle yika kurula yerlestir....Bende de corap var canim terlige aliskin degilim bir yerlerde unutuyorum hep :)
Amin canim Allahim buyuk hayirlisi bakalim ins rabbim o minnik elleri bizede nasip ederHayirlisi olsun canim benim ya kismet saglikla dogru zamanda olsun bebisler insallah :)
Canim karnim bi agirlasti sirtim agriyor . Gulerken bile karnim agriyor arada migdem bulaniyor . cok istahsizim canim yaDaha var canim regl zamanina ya. Benim oncesinde agrim hic olmaz direk hasta olacagim gun agrim olur yada bir gun oncesinde... Ben senden umutluyum canim hislerim de kuvvetlidir :)
Canim karnim bi agirlasti sirtim agriyor . Gulerken bile karnim agriyor arada migdem bulaniyor . cok istahsizim canim ya
Bilmem ki hatirlamiyorum.Gecen ay da boyle olmusmuydun canim ?
Saglik olsun canim . diger aya artik . chartman bekliyoruz kan vermisti hala gelmedi ses yokKızlar meraba; iki haftadır mudur izinli olduundan çok yoğundum giremedim.29 ağustosta adet oldum.29 eylül yeni batbu ay umutluydum hamile hissediodum ama olmadı yazdıklarınıza göz gezdirdim. Hamis olan yok galiba
Bilmem ki hatirlamiyorum.
Cikmaz ki kuzucum ya hem zannetmiyorum kiCanim test yap diyicem ama daha cok var cikmaz herhalde
Cikmaz ki kuzucum ya hem zannetmiyorum ki
Napalim Allahbbuyuk hic ummadigimiz anda verecek demekki rabbimAnladım canim benim de bu aydan ümidim yok nedense içimde oyle bir his yok
Napalim Allahbbuyuk hic ummadigimiz anda verecek demekki rabbim
Neyin var canim . Niye uzgunsun hayirdirZaten bu aksam psikolojim hic iyi degil nedense canim sıkkın sebepsiz yerebide belimle kasigim agriyor
Benimde tam gobegim alti agriyo suan offffg kasiklarZaten bu aksam psikolojim hic iyi degil nedense canim sıkkın sebepsiz yerebide belimle kasigim agriyor
Neyin var canim . Niye uzgunsun hayirdir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?