Merhaba kızlar
Benimde adet günüme 9 gün var. Sanki 100 gün gibi geçmek bilmiyor. Inşallah busefer bebiş gelir.
Rabbim hepimizin gönlüne göre versin
Sanırım yok :) zaten pekte düzenli değil adetim. Kasık agrılarim oluyor ara ara. Iki gün öncesine kadar da akıntı vardı bugun o da yok. Senin canım?Benimde 9 yada 10 gun var :) 29unda yumurtladim. Insallah güzel haberler aliriz canım :) senin nasil gidiyor var mi belirti ?
Sanırım yok :) zaten pekte düzenli değil adetim. Kasık agrılarim oluyor ara ara. Iki gün öncesine kadar da akıntı vardı bugun o da yok. Senin canım?
Umutlanmamamız lazım ama elde değil. Düsünme oluruna bırak deyip duruyor herkes. Kolay olsa yapicaz tabiki. Of yine içim daraldı bakBende yumurtlama gununden beri sag kasik agrim var canim. Ozellikle otururken cok agriyor onun disinda ara ara belim agriyo
Bayrama gitmeyecek misin canim yanlarinaHic bir sebep yok aslinda canim sadece icim sıkıldı annemi ozledim galiba
Senin regl ne zaman canimUmutlanmamamız lazım ama elde değil. Düsünme oluruna bırak deyip duruyor herkes. Kolay olsa yapicaz tabiki. Of yine içim daraldı bak
Benim genelde düzensiz oluyor. Şu telefonlara yüklenen takvim uygulamasıni yukledim. Iki aydir ondan takip ediyorum. Ona göre 13 ünde olmam gerekiyor. Doğruysa tabiki canım :)Senin regl ne zaman canim
Benimle ayni gun canim . Peki var mi birseyler belirtilerinBenim genelde düzensiz oluyor. Şu telefonlara yüklenen takvim uygulamasıni yukledim. Iki aydir ondan takip ediyorum. Ona göre 13 ünde olmam gerekiyor. Doğruysa tabiki canım :)
Sanırım pek yok. Ya da bem anlamıyorum. Kasıklarımda ara ara batmalar oluyor. Goğsüme de batmalar oluyor ara ara. Ama buyume acıma falan yok. Akıntım vardı iki güne kadar o da yok. Cok hafif agri var karnimda iki saattr. Başka da bişey yok canım. Varsa da ben anlamıyorum. Belkide şu saydıklarımı pskolojik olarakta yaşıyor olabilirm :) gün yaklaştıkça inan iyice panikleyip kendimi bile anlayamıyorum.Benimle ayni gun canim . Peki var mi birseyler belirtilerin
Bayrama gitmeyecek misin canim yanlarina
Rabbim yardımcısı olsun tüm polislerimizin. Içini ferah tut dua et canımCanim gidemiycez esim polis izinleri kapali hemde burada kurban kesicez falan gidemiycez. Gerci 20 gun oldu ben geleli :) ama bugun kotuydum az once de nedenini ogrendim... esimi ilceye goreve gonderiyorlar yarinsorunlu bir ilce malesef
Rabbim yardımcısı olsun tüm polislerimizin. Içini ferah tut dua et canım
Uzulme kuzum eşine bol dua et Dualarimiz onlarla rabbime emanet olsunlar canim benim . Allahim esirgesin . önlerinde ne kadar engel varsa kaldirsin. Rabbim eşini sana bağislasin inş . Dua et canim aklina kotu olumsuz birsey getirme . Nerde yasiyorsunuz siz canimCanim gidemiycez esim polis izinleri kapali hemde burada kurban kesicez falan gidemiycez. Gerci 20 gun oldu ben geleli :) ama bugun kotuydum az once de nedenini ogrendim... esimi ilceye goreve gonderiyorlar yarinsorunlu bir ilce malesef
Benim de 9 gun hadi ins hepimiz ayni anda guzel haberi yazariz burayaMerhaba kızlar
Benimde adet günüme 9 gün var. Sanki 100 gün gibi geçmek bilmiyor. Inşallah busefer bebiş gelir.
Rabbim hepimizin gönlüne göre versin
Ben bu ay umitli degilim kendimden kasik ve bel agrisi disinda bisey yok . oda regl yaklastigi icin oluyoSanırım pek yok. Ya da bem anlamıyorum. Kasıklarımda ara ara batmalar oluyor. Goğsüme de batmalar oluyor ara ara. Ama buyume acıma falan yok. Akıntım vardı iki güne kadar o da yok. Cok hafif agri var karnimda iki saattr. Başka da bişey yok canım. Varsa da ben anlamıyorum. Belkide şu saydıklarımı pskolojik olarakta yaşıyor olabilirm :) gün yaklaştıkça inan iyice panikleyip kendimi bile anlayamıyorum.
Canim usutursun dikkat et uzulme . diger ay gelen olursa musait degiliz de bebek bu herseyden onemliBenim 3 aydır olduğu gibi kaçtı yumurtlamam!! Sinirimden uyuyamıyorum! Yani 3 aydır o günler misafir olayım oluyor! Bu sefer de ben misafirlikteyim ve balkonda yatıyorum! Ağlıycam yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?