- 6 Ağustos 2015
- 219
- 118
- 18
- 37
ama saat 3.5 hadi ama lütfen çatladım iş yerindeyim ve inanki işe konstre olamıyorum süreki buraya bakmaktan kovulacam artık3 buçukta cıkacak dıyordu canım ınş hamıledır topık sahıbı olarah hepımızın yuzunu guldurur
Gelse artık rahatlasak artıkama saat 3.5 hadi ama lütfen çatladım iş yerindeyim ve inanki işe konstre olamıyorum süreki buraya bakmaktan kovulacam artık
neden bu kadar karamsarsın yapma amaKizlar, bende hala kirmizi karti gormedim. Test yap diceksiniz. Ama gerek bile duymuyorum o kadar eminimki olmadigindan.charmant tatlim yaptirdin mi kan testi? Guzel haberler ver bize.
Yok canım karamsar değilim. 2 gün önce yaptım zaten. Sadece hissiyat. Takdir Allahın. Rabbim nerlerse güzel eyler.neden bu kadar karamsarsın yapma amabat ın ne zaman senin bence test yapmalısın artık.olmazsa olmasın canım vardır rabbimin bildiği birsey kalbini ferah tut o bizi bizlerden iyi bilir ve düşünür isyan etme olmazsada bir hayır mutlaka vardır.bence bat ın geçtiyse veya çok yakınsa hemen test yap bakalım belki bebeiş gelir ve hepimiz teyzeeee oluruzzzzz
Vay pıslıkler vayyy yıyeceklerı yerıde bılıyorlar :) Ben de terlıyorum ya uzerımde kamyon gecmış gıbıyım bı ağırlık mıskınlıkvar ya . Miğdemde bulanıyor ya anlam veremıyorum
Umarım Öyledir üzüntüden yazamıyor olmadın da herkes onu bekliyor:)Heyecandan yazamiyordur belki :)
charmant meraktan catlatcak bizi :) Y yapayalniz1 cnm benimde sag kasigim ağrıyor hep hatta korkuyorum kist tekrarlar diye
İnsallahhcanımm bişey olmaz inşallah, umarım bebiş ağrısıdır :)
Kesin usuttum canim zaten . Bandirmada yaşiyorum. Cami acip yatiyorum .Canım uyumuşum ya yeni uyandımEğer terleyip soğuk su falan içiyorsan ya da nerede yaşıyorsun bilmiyorum ama akşamları soğuk oluyorsa üşütmüşsündür. Ben de öyleydim kaç gündür. Herkesin sol kasığı ağrıyor genelde ya benim sağ kasığım :) senin son 9 gün kaldı sabret :) inş hamişsindir canım
Kesin usuttum canim zaten . Bandirmada yaşiyorum. Cami acip yatiyorum .
Karnimin ici ates gibi yaniyor . Belimde arar ara agrilar oluyor . Sol kasigim batiyor . Karnim cok sert . Cok halsizim hic istahim yok . Kendimi temizlige verdim .
Nde pike aliyorumda cok deli yatiyorum canim . bende bol su icerim ama illaki usutuyoruz tatlim ya ayaklardan felan .Canım cami acip yatiyorsan mutlaka uzerine bisey al biz pikeyle yatiyoruz ona ragmen usutmusum sanirim sag kasik agrim hala devam ediyorbide kabizlik var anlamadim gunde 2.5 - 3 litre su icen ben nasil kabiz olabiliyorum :)
B
Nde pike aliyorumda cok deli yatiyorum canim . bende bol su icerim ama illaki usutuyoruz tatlim ya ayaklardan felan .
Sanma canim ya regl yaklasiyor ya . bence adet olacagim tatlim . O yuzden de kafam dagilsin diye kendimi temizlige verdim buzdolabimi temizledim memlekete gitmedenCanim bunlar hamilelik belirtileri :) hadi insallah bebis geliyordur...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?