Seni mi kiricam canim. Yaparimda sıkışayım birazcik. Sonuc negatif ama olsun.
Ayyy canim keske, keske.ama hic umudum yok.ALLAHIM SEN BÜYÜKSÜN! sabırsızlıkla bekliyoruz moral ol bize :)
onunda morali bozuldu gitti bayramdan önce gelmem dedi..@ada_aras senle aynı gidiyoruz. İnş hamileliği tuttururuz
hepimize umut ol inşallaaahhhh :)Ayyy canim keske, keske.ama hic umudum yok.
tamam beş dk bekle yaptıktan sonra öyle at çift çizgili fotosunu bebişin :)Kizlar uzulmicem cunku biliyorum negatif oldugunu.size fotograf atarim birazdan.
İnş cnm ama böyle hesap kitap yaparak gerçekten olmuyorUzulme. Benimde oyle ozellikle sonucu gorunce basimdan kaynar sular dokuldu. Cok uzuldum. Yikildim resmen. Ama sonra Sakinlestim. Rabbim herşeyin hayirlisini versin. Birgun bizde anne olucaz inşallah.
Bu gidişle bende bi gidicem pir gidicem hakikatenonunda morali bozuldu gitti bayramdan önce gelmem dedi..
Tatlım baya heçmiş birde adetin, silik çıkması çok enteresan gerçekten... Hiç akıntım, lekelenmende mi yok? Bir de düzenli adet görüyormusun normalde?
üç dört gün sonra hissedersin :)kızlar daha adetime 11-12 gün var ama yumurtlama gününden beri kasık ağrım var bide gaz sıkıntım var ama bunların hamilelikle alakası yok bence çünkü çok zaman var daha ve hiç bebek var gibi hissetmiyorum
üç dört gün sonra hissedersin :)
sen hiiiiç canını sıkma olur :)ayy inşallah canım :) İnş sende cuma güzel haberler alırsın :)
Ben aslında çok bebek düşünmüyordum ama dün okulda arkadaşın bebişi ağladı içim gitti sanki ya içimden bişeyler aktı ve dünden beri bebeğim olsun çok istiyorum :) Kısmette varsa sağlıkla olsun inşallah bebişlerimiz
Kizlar,
Üzgünüm... Olmadi bu ay biliyordum zaten. Saglik olsun.
Ya canim annelik icgudusel bisey babalik sonradan ogreniliyor. Aslinda onlar tabiatlarina gore biz tabiatimiza gore hareket ediyoruz. Hatta biz abarttigimiz icin onlar onemsemiyor gibi geliyor. Hassassin simdi reglide olacaksin ya. Dusunme bunlari. Ben bu ay yumurtlama doneminde ablamin yaninda olucam. Tam o gunlere denk geliyor. Kafada baska seyler oldugunda vucut normal akışında olagan isleyisinde zaten oluyor aslinda. Biz stres yaptikca yonetmeye çalıştıkça malesef olmuyor. Hayirlisi Rabbimin vardir bir bildigi. Takdir Allahin.İnş cnm ama böyle hesap kitap yaparak gerçekten olmuyorhalen 2 hafta sonra yum günüme denk gelir diye annem çağırsada yanına gitmek istemiyorum. Kadın özlemiş...kendime çok kuzıyorum, eşim bu kadar düşünmüyor. Ben düşünüyorum
Bu gidişle bende bi gidicem pir gidicem hakikaten
Kizlar,
Üzgünüm... Olmadi bu ay biliyordum zaten. Saglik olsun.
sen hiiiiç canını sıkma olur :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?