- 16 Ocak 2011
- 4.493
- 4.528
- 333
Allahalla cidden garip bir durummuş. Cuma belli olur ozaman tatlım hayırlısı olsun...Hayır adetlerim baya düzensiz.
En son 27 temmuzda ilaç kullanarak oldum.
Dr da bu sebepten dolayı emin olmak için cuma tekrar tahlil yapmak istedi.
Gebelik yok diyemem dedi.
Ne lekelenmem var ne de adetim gelecekmiş gibi belirtim.
Böyle olunca kötü oluyor insan
Hayırlısı olsun cnm umarım..Kizlar,
Üzgünüm... Olmadi bu ay biliyordum zaten. Saglik olsun.
Allahalla cidden garip bir durummuş. Cuma belli olur ozaman tatlım hayırlısı olsun...
Bizim bu totemler hiç bi işe yaramadıKizlar,
Üzgünüm... Olmadi bu ay biliyordum zaten. Saglik olsun.
Yok canim uzulmuyorum. Hayirlisi olsun. Insallah bekleyenler hamiledir bizde sizinle seviniriz.Bizim bu totemler hiç bi işe yaramadıhamiş olmayanları görünce çok üzülüyorum diğer aya inşallah canım üzülme
İnşallah canım olmadı umutlar diğer ayaYok canim uzulmuyorum. Hayirlisi olsun. Insallah bekleyenler hamiledir bizde sizinle seviniriz.
Kızlar hastalanmama 3 gun kaldı test yapmalıymıym szceevet değişiklik var canım bütün belirtilerim uçtu püüüff
Hakkısın cnm eşime de rahat olduğu için kızıyorum. Bu ayda ben önemsemeyip annemin yanına gidicem sanırım. Bu ayda benim yüzümden olmasın...daraldım canım haklısın, bugün atamalarında durdurulduğunu öğrendim. Yeni kadromu bekliyordum, hepsi üstüste geldi sanırım kısmet...çok üzgünümYa canim annelik icgudusel bisey babalik sonradan ogreniliyor. Aslinda onlar tabiatlarina gore biz tabiatimiza gore hareket ediyoruz. Hatta biz abarttigimiz icin onlar onemsemiyor gibi geliyor. Hassassin simdi reglide olacaksin ya. Dusunme bunlari. Ben bu ay yumurtlama doneminde ablamin yaninda olucam. Tam o gunlere denk geliyor. Kafada baska seyler oldugunda vucut normal akışında olagan isleyisinde zaten oluyor aslinda. Biz stres yaptikca yonetmeye çalıştıkça malesef olmuyor. Hayirlisi Rabbimin vardir bir bildigi. Takdir Allahin.
Zor olur canım haklısın, benim bi arkadaşımdada var ve korunmadığı ilk ay hamile kaldı, belki sizin de olurAmin canım. Bıktım yıllardır düzensiz adetten.
Tiroidden dediler ilacımı alıyorum yine de düzensiz hayırlısı artık
Dayanamıyorsan yap îstersen sendeKızlar hastalanmama 3 gun kaldı test yapmalıymıym szce
Bunun bıde negatf oldgn ögrenmek varDayanamıyorsan yap îstersen sende
Ben evlendigimizde çok istemistim bebek 6 ay sonra falan. Esim erken demisti. Istememişti. Birikim yapalim, ev alalim vs vs sebeplerden garanticidir eşim. Cocuk gibi oturup agliyordum. Cok kavgamiz oldu bebek yüzünden. Cocuk istemediginden, yada beni sevmediginden falan degildi. Ama olmadi iste. Simdi de olmuyor ama ona sorsan olur aceleye gerek yok. Bizi hic bir zaman anlayamayacaklar bizde onlari...uzulme sen...Hakkısın cnm eşime de rahat olduğu için kızıyorum. Bu ayda ben önemsemeyip annemin yanına gidicem sanırım. Bu ayda benim yüzümden olmasın...daraldım canım haklısın, bugün atamalarında durdurulduğunu öğrendim. Yeni kadromu bekliyordum, hepsi üstüste geldi sanırım kısmet...çok üzgünümregl geçsin geçer heraldd
yapabilirsin canım çıkma ihtimali var yoksa da adet günün gelene kadar umudunu kaybetmeKızlar hastalanmama 3 gun kaldı test yapmalıymıym szce
İşin garibi öncesinde eşim çok istiyordu. Ozaman hatta birkere yanlışlıkla korunmadık bıraktık ve sonra akışına bıraktık. İlk aydan hamile kaldım. Kaybettikten sonrada eşim ben üzülmeyin psikolojimi toparlayalım diye bekleyelim dedi. Halbuki boşluk vardı içimde, bak korunmasakta olurmuş.. Buseferde ben biran önce olsun istiyorum, şimdi de olmuyor 3 aydır...allahım çok bekletmez inş ya inan şu 3 ayda yoruldum. İşe başlayınca kafamı takmam inş herşeyde var demekki bir hayır... Haklısın tatlım çok pozitif bir insansın. Bu huyun çok güzel, keşke herkes senin gibi olsa...Ben evlendigimizde çok istemistim bebek 6 ay sonra falan. Esim erken demisti. Istememişti. Birikim yapalim, ev alalim vs vs sebeplerden garanticidir eşim. Cocuk gibi oturup agliyordum. Cok kavgamiz oldu bebek yüzünden. Cocuk istemediginden, yada beni sevmediginden falan degildi. Ama olmadi iste. Simdi de olmuyor ama ona sorsan olur aceleye gerek yok. Bizi hic bir zaman anlayamayacaklar bizde onlari...uzulme sen...
Ben evlendigimizde çok istemistim bebek 6 ay sonra falan. Esim erken demisti. Istememişti. Birikim yapalim, ev alalim vs vs sebeplerden garanticidir eşim. Cocuk gibi oturup agliyordum. Cok kavgamiz oldu bebek yüzünden. Cocuk istemediginden, yada beni sevmediginden falan degildi. Ama olmadi iste. Simdi de olmuyor ama ona sorsan olur aceleye gerek yok. Bizi hic bir zaman anlayamayacaklar bizde onlari...uzulme sen...
İşin garibi öncesinde eşim çok istiyordu. Ozaman hatta birkere yanlışlıkla korunmadık bıraktık ve sonra akışına bıraktık. İlk aydan hamile kaldım. Kaybettikten sonrada eşim ben üzülmeyin psikolojimi toparlayalım diye bekleyelim dedi. Halbuki boşluk vardı içimde, bak korunmasakta olurmuş.. Buseferde ben biran önce olsun istiyorum, şimdi de olmuyor 3 aydır...allahım çok bekletmez inş ya inan şu 3 ayda yoruldum. İşe başlayınca kafamı takmam inş herşeyde var demekki bir hayır... Haklısın tatlım çok pozitif bir insansın. Bu huyun çok güzel, keşke herkes senin gibi olsa...
merhaba.henüz hamilelik yok gibi görünüyor canım haptan sonra iki üç ayda anca toparlar vücudun acele etme olur mu bir problem yoksa mutlaka hamile olacaksındır.Hanimlar merhaba uzun zamandir siteyi takip ediyorum bilgi almaya calisiyorum ama benim bir sorum var ne olur yardimci olun. 5 agustosta adet oldum ve dogum kontrol ilacini biraktim. Esimle yumurtlama gunlerine gore birlikte olduk. Mide bulantim, bel agrim, kasiklarimda agrim vs var. Pazartesi kan testi yaptirdim negatif cikti. Bugun adet olmam gerekiyordu hapa gore hap kullanmadan once 30 gune birdi. Dun cok az kahve leke geldi. Adet oluyorum sandim olmadim. Bugun de dune gore daha az lekelenme var. Ne oluyor ? Hamile olma ihtimalim var mi ne kadar bekleyeyim bir test icin daha
Canim belkide esin sen uzerinde baski hissetme diye boyle davraniyordur. Cok istedigini gosterse olmayinca sen daha cok uzuleceksin diye dusunuyordur. Eminim ki Rabbim bize mutlaka dogru zamanda, saglikli bit evlst nasip edecek. Cok zor seylerle mucadele edenler var. Bizimkisi en azindan tatli bir telaş. Allah sabredenlerle beraberdir. Buna cok inaniyorum. Hersey guzel olacak. Bunu umut etmek bile guzel.İşin garibi öncesinde eşim çok istiyordu. Ozaman hatta birkere yanlışlıkla korunmadık bıraktık ve sonra akışına bıraktık. İlk aydan hamile kaldım. Kaybettikten sonrada eşim ben üzülmeyin psikolojimi toparlayalım diye bekleyelim dedi. Halbuki boşluk vardı içimde, bak korunmasakta olurmuş.. Buseferde ben biran önce olsun istiyorum, şimdi de olmuyor 3 aydır...allahım çok bekletmez inş ya inan şu 3 ayda yoruldum. İşe başlayınca kafamı takmam inş herşeyde var demekki bir hayır... Haklısın tatlım çok pozitif bir insansın. Bu huyun çok güzel, keşke herkes senin gibi olsa...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?