Regl Öncesi Belirtiler

Adetten önceki belirtileriniz nelerdi

• Kasık ağrısı

OY: 444 67,1%
  • Bel ağrısı

OY: 330 49,8%
  • Sarı akıntı

OY: 137 20,7%
  • Beyaz akıntı

OY: 172 26,0%
  • Baş ağrısı

OY: 135 20,4%
  • Göğüs hassasiyeti

OY: 379 57,3%
  • Gaz

OY: 256 38,7%
  • İshal/Kabızlık

OY: 181 27,3%
  • Mide bulantısı

OY: 119 18,0%
  • İştah değişikliği

OY: 173 26,1%
  • Uyuma isteği

OY: 178 26,9%
  • Lekelenme

OY: 96 14,5%

• Ankete Katılan
    662
Allahalla cidden garip bir durummuş. Cuma belli olur ozaman tatlım hayırlısı olsun...

Kızlar bu hafta sonu hastalanmam lazım daha bi agrım sızım hc bseyn belrtısı yok sızce test yapmalıyım 40 gunluk evlıyım tanıyanlar blıyo

Hakkısın cnm eşime de rahat olduğu için kızıyorum. Bu ayda ben önemsemeyip annemin yanına gidicem sanırım. Bu ayda benim yüzümden olmasın...daraldım canım haklısın, bugün atamalarında durdurulduğunu öğrendim. Yeni kadromu bekliyordum, hepsi üstüste geldi sanırım kısmet...çok üzgünüm regl geçsin geçer heraldd

Ben evlendigimizde çok istemistim bebek 6 ay sonra falan. Esim erken demisti. Istememişti. Birikim yapalim, ev alalim vs vs sebeplerden garanticidir eşim. Cocuk gibi oturup agliyordum. Cok kavgamiz oldu bebek yüzünden. Cocuk istemediginden, yada beni sevmediginden falan degildi. Ama olmadi iste. Simdi de olmuyor ama ona sorsan olur aceleye gerek yok. Bizi hic bir zaman anlayamayacaklar bizde onlari...uzulme sen...

İşin garibi öncesinde eşim çok istiyordu. Ozaman hatta birkere yanlışlıkla korunmadık bıraktık ve sonra akışına bıraktık. İlk aydan hamile kaldım. Kaybettikten sonrada eşim ben üzülmeyin psikolojimi toparlayalım diye bekleyelim dedi. Halbuki boşluk vardı içimde, bak korunmasakta olurmuş.. Buseferde ben biran önce olsun istiyorum, şimdi de olmuyor 3 aydır...allahım çok bekletmez inş ya inan şu 3 ayda yoruldum. İşe başlayınca kafamı takmam inş herşeyde var demekki bir hayır... Haklısın tatlım çok pozitif bir insansın. Bu huyun çok güzel, keşke herkes senin gibi olsa...

inşallah kısa zamanda bebişlerinize kavuşursunuz. gerçekten ne zormuş bu süreç işin içine girmeden önce sanki her isteyenin pat diye oluyormuş gibi geliyor insana her yönüyle etkileniyor insan

Hanimlar merhaba uzun zamandir siteyi takip ediyorum bilgi almaya calisiyorum ama benim bir sorum var ne olur yardimci olun. 5 agustosta adet oldum ve dogum kontrol ilacini biraktim. Esimle yumurtlama gunlerine gore birlikte olduk. Mide bulantim, bel agrim, kasiklarimda agrim vs var. Pazartesi kan testi yaptirdim negatif cikti. Bugun adet olmam gerekiyordu hapa gore hap kullanmadan once 30 gune birdi. Dun cok az kahve leke geldi. Adet oluyorum sandim olmadim. Bugun de dune gore daha az lekelenme var. Ne oluyor ? Hamile olma ihtimalim var mi ne kadar bekleyeyim bir test icin daha

merhaba.henüz hamilelik yok gibi görünüyor canım haptan sonra iki üç ayda anca toparlar vücudun acele etme olur mu bir problem yoksa mutlaka hamile olacaksındır.

Peki, hissiyat insani yaniltiyor iste boyle kotu hissediyorum sonra.. insallah..

Canim belkide esin sen uzerinde baski hissetme diye boyle davraniyordur. Cok istedigini gosterse olmayinca sen daha cok uzuleceksin diye dusunuyordur. Eminim ki Rabbim bize mutlaka dogru zamanda, saglikli bit evlst nasip edecek. Cok zor seylerle mucadele edenler var. Bizimkisi en azindan tatli bir telaş. Allah sabredenlerle beraberdir. Buna cok inaniyorum. Hersey guzel olacak. Bunu umut etmek bile guzel.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…