Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hehehee keşke hepimizin olsa topic bebişlerle dolsaAyyy ins hamilesindir canim . Orda minnacik fasulyecik gozukur annişine gosterir kendini :)
Canım sonucunu merakla bekliyorum varsa değerlerden anlaşılır mı yoksa belli olmazmı?evet 9 u yeter artık göstersin kendini bekle bekle nereye kadar
6 kisi hamile olmus orasi 10 tamamlansa hatta topikteki herkes bayrama hamile olsa :)hehehee keşke hepimizin olsa topic bebişlerle dolsa
6 kisi hamile olmus orasi 10 tamamlansa hatta topikteki herkes bayrama hamile olsa :)
dört gün kalmış olacak varsa belli olur kandaCanım sonucunu merakla bekliyorum varsa değerlerden anlaşılır mı yoksa belli olmazmı?
Hadi bakalım hayırlısı benim kendimden hiç umudum yok bu ay gram hamileliğe dair bişey hissetmiyorum belirtilerin hepsi psikolojik geliyor ama bakalımdört gün kalmış olacak varsa belli olur kanda
Benimde 11 gun var nasil bekleyeceksem
Son 4 gun ayyy ben bile heyecanlandimmmdört gün kalmış olacak varsa belli olur kanda
bana da sen hamileymişsin gibi geliyorHadi bakalım hayırlısı benim kendimden hiç umudum yok bu ay gram hamileliğe dair bişey hissetmiyorum belirtilerin hepsi psikolojik geliyor ama bakalım
bugün hariç 7 gün var kız cuma 4 olacak :)Son 4 gun ayyy ben bile heyecanlandimmm
işin en zor kısmı burası işte zaman duruyor sanki :)Benimde 11 gun var nasil bekleyeceksem
Ayyy evet biliyorum bnde gunleri kisaltiyorum:) Yupbiii bayram hamileleri geliyorrrrrrbugün hariç 7 gün var kız cuma 4 olacak :)
Valla öyle olursa enteresan olur heralde hiç bişey hissetmeyen hamilebana da sen hamileymişsin gibi geliyor
Hayirlisi olsun canim bu sefer erken test yaptirmayacagim. Ama ayin 7 sinde doktor randevumuz var olsa o zaman cikar çünkü ayin 7sinde benim regl 6 gun kaliyor:)işin en zor kısmı burası işte zaman duruyor sanki :)
Ayni bnde ole dusunuyorum canim taki cift cizgi cikana dekValla öyle olursa enteresan olur heralde hiç bişey hissetmeyen hamile
Geçen ay hamile oluduğumu çok hissettim tüm belirtiler oldu oyuzden heralde çift çizgiyi görene kadar inanmam
normal canım kimyasal geçirdiysen parçalı kanaman bile olabilir ama yine de umudumuzu kaybetmiyoruz :)Bel ve kasık ağrısından ölüyorum.
Normal adet ağrısı gibi değil,sanki bıçak sokuyolar
Gecena y ben 2 kez doktora gittim igne serum öldüm resmen ya . Agrilar sancilar bi ara esime ben ölüyorum dedim . Cok sancim oldu onuda soyleyecem doktoranormal canım kimyasal geçirdiysen parçalı kanaman bile olabilir ama yine de umudumuzu kaybetmiyoruz :)
inşallah bebişş cee eee yapar sanaGecena y ben 2 kez doktora gittim igne serum öldüm resmen ya . Agrilar sancilar bi ara esime ben ölüyorum dedim . Cok sancim oldu onuda soyleyecem doktora
Aman Allahim ins umutlanmakta istemiyorum sonra kotu olup uzuluyorum. Umarim Prolaktin hormonum dusmustur. Ilac verdi dostinex kullaniyorum duydun mu sen bu ilaciinşallah bebişş cee eee yapar sana