duydum sadece ama hiçbir fikrim yok açıkçası canım. inşallah işe yaramıştır.Aman Allahim ins umutlanmakta istemiyorum sonra kotu olup uzuluyorum. Umarim Prolaktin hormonum dusmustur. Ilac verdi dostinex kullaniyorum duydun mu sen bu ilaci
Umarim sut salgiladigi icin o hormon yuksekti gecen ay o yuzden hamile kalamamisim. Topikte okudum bununla ilgili kimi kullanirken hamile kalmis . Kimi bittigi an . Hayirlisi Allah buyuk bekleyecegim sabir ve dua ile. Kismette varsa hayirlisi ise saglikla olsunduydum sadece ama hiçbir fikrim yok açıkçası canım. inşallah işe yaramıştır.
normal canım kimyasal geçirdiysen parçalı kanaman bile olabilir ama yine de umudumuzu kaybetmiyoruz :)
Olursun cnm benimki de söküldü sökülecek artık inş. Eşimlede kavga ettik şimdi saçma sapan bişeyden@triton-x valla canım bian önce adet olsamda rahatlasam yaa
Sonucun kaç çıktı tatlım? Hayırlısı olur inşDr cuma gunu belli olacak hersey dedi.
Kanama da yok,kimyasalda demiyor.
Cuma olsada rahatlasam
tekrar test yaptın mı pekiDr cuma gunu belli olacak hersey dedi.
Kanama da yok,kimyasalda demiyor.
Cuma olsada rahatlasam
Sonucun kaç çıktı tatlım? Hayırlısı olur inş
tekrar test yaptın mı peki
ayyy yapsana kıızz meraktan öldürcen mi sen biziKizlar, totem yapanlardan biriyim. Bugun regli gunum daha olmadi. Ha oldu ha olacak. Test yapmadim. Hamilelikle ilgili belirtim yok. Zaten progesteronum dusuk ciktigi icin umudum hic yoktu. Regli olmadan takvimi kaldirmayada elim gitmiyor.
Tatlım baya heçmiş birde adetin, silik çıkması çok enteresan gerçekten... Hiç akıntım, lekelenmende mi yok? Bir de düzenli adet görüyormusun normalde?Amin inşallah.
Ptesi kanda 1,74 cikti.
Adetim duzensiz oldugu icin dr cuma tekrar bakalim dedi.
Umutlanmiyorum hic ama bu sancilar beni oldurecek nerdeyse nefes aldirmiyor
Bence sende var bişiler ya hadi hayırlısı olsun test yap yap yap :)Kizlar, totem yapanlardan biriyim. Bugun regli gunum daha olmadi. Ha oldu ha olacak. Test yapmadim. Hamilelikle ilgili belirtim yok. Zaten progesteronum dusuk ciktigi icin umudum hic yoktu. Regli olmadan takvimi kaldirmayada elim gitmiyor.
Yok canim yok. Ben reglinin 21. Gunu progesteronuma baktirdim. 4,72 cikti. Saglikli yumurta icin en az 10 olmaliymis. Benim sagliksiz yumişin bünyesi sperm kabul etmemiştirki döllensin. Hiç belirti yok hamilelik adina. Yarin regli olucam kesin.Bence sende var bişiler ya hadi hayırlısı olsun test yap yap yap :)
Yarin sabah yapayim canim. Şimdi canim sıkılacak. Hem biliyorum hamile olmadigimi. Kesin degilim.
sen yok diyon bak bebeğin kordonu bile oluşuyormuş :) yapıver bi test ne kaybedersinYok canim yok. Ben reglinin 21. Gunu progesteronuma baktirdim. 4,72 cikti. Saglikli yumurta icin en az 10 olmaliymis. Benim sagliksiz yumişin bünyesi sperm kabul etmemiştirki döllensin. Hiç belirti yok hamilelik adina. Yarin regli olucam kesin.
Hadi yaYok canim yok. Ben reglinin 21. Gunu progesteronuma baktirdim. 4,72 cikti. Saglikli yumurta icin en az 10 olmaliymis. Benim sagliksiz yumişin bünyesi sperm kabul etmemiştirki döllensin. Hiç belirti yok hamilelik adina. Yarin regli olucam kesin.
Uzulme. Benimde oyle ozellikle sonucu gorunce basimdan kaynar sular dokuldu. Cok uzuldum. Yikildim resmen. Ama sonra Sakinlestim. Rabbim herşeyin hayirlisini versin. Birgun bizde anne olucaz inşallah.Hadi yahakkımızda hayırlısı olsun ama benim moral sıfır şuanda...
Seni mi kiricam canim. Yaparimda sıkışayım birazcik. Sonuc negatif ama olsun.sen yok diyon bak bebeğin kordonu bile oluşuyormuş :) yapıver bi test ne kaybedersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?