Regl Öncesi Belirtiler

Adetten önceki belirtileriniz nelerdi

• Kasık ağrısı

OY: 444 67,1%
  • Bel ağrısı

OY: 330 49,8%
  • Sarı akıntı

OY: 137 20,7%
  • Beyaz akıntı

OY: 172 26,0%
  • Baş ağrısı

OY: 135 20,4%
  • Göğüs hassasiyeti

OY: 379 57,3%
  • Gaz

OY: 256 38,7%
  • İshal/Kabızlık

OY: 181 27,3%
  • Mide bulantısı

OY: 119 18,0%
  • İştah değişikliği

OY: 173 26,1%
  • Uyuma isteği

OY: 178 26,9%
  • Lekelenme

OY: 96 14,5%

• Ankete Katılan
    662
Aman Allahim ins umutlanmakta istemiyorum sonra kotu olup uzuluyorum. Umarim Prolaktin hormonum dusmustur. Ilac verdi dostinex kullaniyorum duydun mu sen bu ilaci
duydum sadece ama hiçbir fikrim yok açıkçası canım. inşallah işe yaramıştır.

duydum sadece ama hiçbir fikrim yok açıkçası canım. inşallah işe yaramıştır.
Umarim sut salgiladigi icin o hormon yuksekti gecen ay o yuzden hamile kalamamisim. Topikte okudum bununla ilgili kimi kullanirken hamile kalmis . Kimi bittigi an . Hayirlisi Allah buyuk bekleyecegim sabir ve dua ile. Kismette varsa hayirlisi ise saglikla olsun

@triton-x valla canım bian önce adet olsamda rahatlasam yaa
Olursun cnm benimki de söküldü sökülecek artık inş. Eşimlede kavga ettik şimdi saçma sapan bişeyden moralim yerlerde...bu bebek düşüncesini kafadan atma yöntemi varsa biri bize anlatsın. Ben 3ayda pes ettim resmen...
Buarada charmant yeni batım için kırmızıları kabul ediyorum. 29 eylül olarak güncellerden sevinirim tatlım

Sonucun kaç çıktı tatlım? Hayırlısı olur inş

Amin inşallah.
Ptesi kanda 1,74 cikti.
Adetim duzensiz oldugu icin dr cuma tekrar bakalim dedi.
Umutlanmiyorum hic ama bu sancilar beni oldurecek nerdeyse nefes aldirmiyor

Kizlar, totem yapanlardan biriyim. Bugun regli gunum daha olmadi. Ha oldu ha olacak. Test yapmadim. Hamilelikle ilgili belirtim yok. Zaten progesteronum dusuk ciktigi icin umudum hic yoktu. Regli olmadan takvimi kaldirmayada elim gitmiyor.

Kizlar, totem yapanlardan biriyim. Bugun regli gunum daha olmadi. Ha oldu ha olacak. Test yapmadim. Hamilelikle ilgili belirtim yok. Zaten progesteronum dusuk ciktigi icin umudum hic yoktu. Regli olmadan takvimi kaldirmayada elim gitmiyor.
ayyy yapsana kıızz meraktan öldürcen mi sen bizi

Amin inşallah.
Ptesi kanda 1,74 cikti.
Adetim duzensiz oldugu icin dr cuma tekrar bakalim dedi.
Umutlanmiyorum hic ama bu sancilar beni oldurecek nerdeyse nefes aldirmiyor
Tatlım baya heçmiş birde adetin, silik çıkması çok enteresan gerçekten... Hiç akıntım, lekelenmende mi yok? Bir de düzenli adet görüyormusun normalde?

Bence sende var bişiler ya hadi hayırlısı olsun test yap yap yap :)

Bence sende var bişiler ya hadi hayırlısı olsun test yap yap yap :)
Yok canim yok. Ben reglinin 21. Gunu progesteronuma baktirdim. 4,72 cikti. Saglikli yumurta icin en az 10 olmaliymis. Benim sagliksiz yumişin bünyesi sperm kabul etmemiştirki döllensin. Hiç belirti yok hamilelik adina. Yarin regli olucam kesin.

sen yok diyon bak bebeğin kordonu bile oluşuyormuş :) yapıver bi test ne kaybedersin

Hadi ya hakkımızda hayırlısı olsun ama benim moral sıfır şuanda...

Hadi ya hakkımızda hayırlısı olsun ama benim moral sıfır şuanda...
Uzulme. Benimde oyle ozellikle sonucu gorunce basimdan kaynar sular dokuldu. Cok uzuldum. Yikildim resmen. Ama sonra Sakinlestim. Rabbim herşeyin hayirlisini versin. Birgun bizde anne olucaz inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…