Allah hıssettırırmış canım ın hepımız bayrama cıfte sevınçle gırerızÖYLE YAA AMA İNSANIN İÇİNE DOĞARMIŞ DERLER YA BEN ÖYLEYDİM İŞTE BU AY... 12 VEYA 14 GÜNÜ İLŞKİDEN SONRAKİ GÜN GÖĞÜS UÇLARIM YANDI ACIDI RESMEN ÜFLEDİM YA GÜNEŞ YANIĞI GİBİYDİ O BÖLGEM.. O ZAMAN ANLADIM DESEM YERİDİR... UMARIM HİSLERİMDE YANILMAM :)
İNŞŞ CNM BAKALIM HAYIRLISI İNŞŞ BEN İKİ ÜÇ GÜN KALA TEST YAPSAM MI DİYORUM ÇOK BEKLİYORUM ÇÜNKÜ BU AY SİLİK TE OLSA ÇIKAR.............. OLSA Dİ Mİ :/Allah hıssettırırmış canım ın hepımız bayrama cıfte sevınçle gırerız
Yap canım varsa zaten sılıkte olsa cıkar . Buarda 4 gun önceden test yapıp çıkanda varİNŞŞ CNM BAKALIM HAYIRLISI İNŞŞ BEN İKİ ÜÇ GÜN KALA TEST YAPSAM MI DİYORUM ÇOK BEKLİYORUM ÇÜNKÜ BU AY SİLİK TE OLSA ÇIKAR.............. OLSA Dİ Mİ :/
öyle de işte herkesin farklı bu durumlar kiminde de hiç çıkmayıp kan testi ile çıkan var malum :))Yap canım varsa zaten sılıkte olsa cıkar . Buarda 4 gun önceden test yapıp çıkanda var
13 eylül benım canım benımkı karışık canım ya . Ben ilişkiyı düzenlı yaptım . yumurtlama gununu dıkkat ettım . hayırlısı Allahtanö
öyle de işte herkesin farklı bu durumlar kiminde de hiç çıkmayıp kan testi ile çıkan var malum :))
bu arada sende en keskin belirtiler ne oldu cnm adet gününün bitiminden itibaren.. bi de bat ın ne zaman.
13 eylül benım canım benımkı karışık canım ya . Ben ilişkiyı düzenlı yaptım . yumurtlama gununu dıkkat ettım . hayırlısı Allahtan
kesınlıkle canım özelden mesaj at bıldır bnde sana haber verırımHAKLISIN BENİMKİ DE KARIŞIK ASLINDA...... BENİM DE 10 EYLÜL BAKALIM ....HABERLEŞELİM :))
Canımmm çok geçmış olsun benım de mıgrenım var bılırım kötü oluyor ınsan . Canım sırt üztü yat telı bırak bılgısayaarı bırak . karanlık bı yere gec sakınleş ıyı gelıyor ...nasılsınız kızlar benim migrenim hala geçmedi çatlıcak bu başım artık
sağol canımmm öyle yapıyorum 2 günder beri bi adet olsam gecicekte daha var 3 gün işteCanımmm çok geçmış olsun benım de mıgrenım var bılırım kötü oluyor ınsan . Canım sırt üztü yat telı bırak bılgısayaarı bırak . karanlık bı yere gec sakınleş ıyı gelıyor ...
Cok gecmış olsun dıkkat et dınlensağol canımmm öyle yapıyorum 2 günder beri bi adet olsam gecicekte daha var 3 gün işte
sen stres yapmışn gerılmışın belkıde o yuzden olamıyorsun canım rahat bırak kendını düşünme hayırlısına bırakCok gecmış olsun dıkkat et dınlen
Ben de hep adet öncesi migrenim tutar hep bilirim adet geliyor çok geçmiş olsun pamuk içine bir Çay kaşığı karabiberi dök ikiye katla üzerine kolonya dök o yoksa limon sık bundan iki tane yap birini bir şakağa diğerini de diğerine bir bezle bağla ve yat dinlen ben faydasını görürüm hep inşallah sen de görürsünsağol canımmm öyle yapıyorum 2 günder beri bi adet olsam gecicekte daha var 3 gün işte
Kış gelıyor canım hazırlıklara verın kendınızı :)Nasılsınız kızlar varmı güzel haberler ben çok sıkıldım bu bekleme işinden kendimize uğraş bulalım fikir verelim birbirimize olmazmı???
Yaptım canım dün 20 kilo domates doğradımKış gelıyor canım hazırlıklara verın kendınızı :)
temızlık yap bol bol . calışmaları eden bırakma bat ne zamnaYaptım canım dün 20 kilo domates doğradımaslında ablama gitmek istiyorum sırf çalışmalar yüzünden gidemiyorum gerçi yumurtlamam çoktan bittidiye düşünüyorum ama ne olur ne olmaz :)) temizliğe girişiyim diyorum hiç yapasım yok
Ozaman güzelce zayıflayacağız inş. Motive olacağız, sonunda bebiş te gelicek :)Senin yine iyi benim boy 167 kiloda 67 hatta dün tartıldım yemekten sonra 67,9 olmuşum :) benimde göbek var. Ama dün akşam kahverengi leke geldi. Bir daha bişey gelmemişti. Sabah lavaboda peçeteye geldi. Bu ayda olmadı
charmant canım yeni tarihi bildiririm inşaalllah. İnşaalllah siz iyi haberler alırsınız
Tatlım kıyamam ya, iki gün önce benimde oldu, ben yattım uyudum ve geçti şükür ya. Sen de sökülürsün de geçer tatlım umarım...nasılsınız kızlar benim migrenim hala geçmedi çatlıcak bu başım artık
Ne kadar hamaratsınız maşallah, annem olmasa varya ben hiçbir şeye yetişemem. Kdıncağız sağolsun tüm kışlıklarımı yapıyor, inş çocuğum olursa ilerde bende ona hazırlarım.Yaptım canım dün 20 kilo domates doğradımaslında ablama gitmek istiyorum sırf çalışmalar yüzünden gidemiyorum gerçi yumurtlamam çoktan bittidiye düşünüyorum ama ne olur ne olmaz :)) temizliğe girişiyim diyorum hiç yapasım yok
9 yada 10 eylültemızlık yap bol bol . calışmaları eden bırakma bat ne zamna
İnşallah canım yaparsın çocuğuna benimde annecim saolsun o olmasa ne yapardım Aalah başımızdan eksik etmesin onlarıOzaman güzelce zayıflayacağız inş. Motive olacağız, sonunda bebiş te gelicek :)
Tatlım kıyamam ya, iki gün önce benimde oldu, ben yattım uyudum ve geçti şükür ya. Sen de sökülürsün de geçer tatlım umarım...
Ne kadar hamaratsınız maşallah, annem olmasa varya ben hiçbir şeye yetişemem. Kdıncağız sağolsun tüm kışlıklarımı yapıyor, inş çocuğum olursa ilerde bende ona hazırlarım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?