• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Regl Öncesi Belirtiler

Adetten önceki belirtileriniz nelerdi

• Kasık ağrısı

OY: 444 67,1%
  • Bel ağrısı

OY: 330 49,8%
  • Sarı akıntı

OY: 137 20,7%
  • Beyaz akıntı

OY: 172 26,0%
  • Baş ağrısı

OY: 135 20,4%
  • Göğüs hassasiyeti

OY: 379 57,3%
  • Gaz

OY: 256 38,7%
  • İshal/Kabızlık

OY: 181 27,3%
  • Mide bulantısı

OY: 119 18,0%
  • İştah değişikliği

OY: 173 26,1%
  • Uyuma isteği

OY: 178 26,9%
  • Lekelenme

OY: 96 14,5%

• Ankete Katılan
    662
ÖYLE YAA AMA İNSANIN İÇİNE DOĞARMIŞ DERLER YA BEN ÖYLEYDİM İŞTE BU AY... 12 VEYA 14 GÜNÜ İLŞKİDEN SONRAKİ GÜN GÖĞÜS UÇLARIM YANDI ACIDI RESMEN ÜFLEDİM YA GÜNEŞ YANIĞI GİBİYDİ O BÖLGEM.. O ZAMAN ANLADIM DESEM YERİDİR... UMARIM HİSLERİMDE YANILMAM :)
Allah hıssettırırmış canım ın hepımız bayrama cıfte sevınçle gırerız

Allah hıssettırırmış canım ın hepımız bayrama cıfte sevınçle gırerız
İNŞŞ CNM BAKALIM HAYIRLISI İNŞŞ BEN İKİ ÜÇ GÜN KALA TEST YAPSAM MI DİYORUM ÇOK BEKLİYORUM ÇÜNKÜ BU AY SİLİK TE OLSA ÇIKAR.............. OLSA Dİ Mİ :/

İNŞŞ CNM BAKALIM HAYIRLISI İNŞŞ BEN İKİ ÜÇ GÜN KALA TEST YAPSAM MI DİYORUM ÇOK BEKLİYORUM ÇÜNKÜ BU AY SİLİK TE OLSA ÇIKAR.............. OLSA Dİ Mİ :/
Yap canım varsa zaten sılıkte olsa cıkar . Buarda 4 gun önceden test yapıp çıkanda var

ö
Yap canım varsa zaten sılıkte olsa cıkar . Buarda 4 gun önceden test yapıp çıkanda var
öyle de işte herkesin farklı bu durumlar kiminde de hiç çıkmayıp kan testi ile çıkan var malum :))

bu arada sende en keskin belirtiler ne oldu cnm adet gününün bitiminden itibaren.. bi de bat ın ne zaman.

ö

öyle de işte herkesin farklı bu durumlar kiminde de hiç çıkmayıp kan testi ile çıkan var malum :))

bu arada sende en keskin belirtiler ne oldu cnm adet gününün bitiminden itibaren.. bi de bat ın ne zaman.
13 eylül benım canım benımkı karışık canım ya . Ben ilişkiyı düzenlı yaptım . yumurtlama gununu dıkkat ettım . hayırlısı Allahtan

13 eylül benım canım benımkı karışık canım ya . Ben ilişkiyı düzenlı yaptım . yumurtlama gununu dıkkat ettım . hayırlısı Allahtan

HAKLISIN BENİMKİ DE KARIŞIK ASLINDA...... BENİM DE 10 EYLÜL BAKALIM ....HABERLEŞELİM :))

nasılsınız kızlar benim migrenim hala geçmedi çatlıcak bu başım artık

Canımmm çok geçmış olsun benım de mıgrenım var bılırım kötü oluyor ınsan . Canım sırt üztü yat telı bırak bılgısayaarı bırak . karanlık bı yere gec sakınleş ıyı gelıyor ...

Canımmm çok geçmış olsun benım de mıgrenım var bılırım kötü oluyor ınsan . Canım sırt üztü yat telı bırak bılgısayaarı bırak . karanlık bı yere gec sakınleş ıyı gelıyor ...
sağol canımmm öyle yapıyorum 2 günder beri bi adet olsam gecicekte daha var 3 gün işte

sağol canımmm öyle yapıyorum 2 günder beri bi adet olsam gecicekte daha var 3 gün işte
Ben de hep adet öncesi migrenim tutar hep bilirim adet geliyor çok geçmiş olsun pamuk içine bir Çay kaşığı karabiberi dök ikiye katla üzerine kolonya dök o yoksa limon sık bundan iki tane yap birini bir şakağa diğerini de diğerine bir bezle bağla ve yat dinlen ben faydasını görürüm hep inşallah sen de görürsün

Nasılsınız kızlar varmı güzel haberler ben çok sıkıldım bu bekleme işinden kendimize uğraş bulalım fikir verelim birbirimize olmazmı???

Nasılsınız kızlar varmı güzel haberler ben çok sıkıldım bu bekleme işinden kendimize uğraş bulalım fikir verelim birbirimize olmazmı???
Kış gelıyor canım hazırlıklara verın kendınızı :)

Kış gelıyor canım hazırlıklara verın kendınızı :)
Yaptım canım dün 20 kilo domates doğradım :-) aslında ablama gitmek istiyorum sırf çalışmalar yüzünden gidemiyorum gerçi yumurtlamam çoktan bittidiye düşünüyorum ama ne olur ne olmaz :)) temizliğe girişiyim diyorum hiç yapasım yok:confused:

Yaptım canım dün 20 kilo domates doğradım :-) aslında ablama gitmek istiyorum sırf çalışmalar yüzünden gidemiyorum gerçi yumurtlamam çoktan bittidiye düşünüyorum ama ne olur ne olmaz :)) temizliğe girişiyim diyorum hiç yapasım yok:confused:
temızlık yap bol bol . calışmaları eden bırakma bat ne zamna

Senin yine iyi benim boy 167 kiloda 67 hatta dün tartıldım yemekten sonra 67,9 olmuşum :) benimde göbek var. Ama dün akşam kahverengi leke geldi. Bir daha bişey gelmemişti. Sabah lavaboda peçeteye geldi. Bu ayda olmadı :KK43:
charmant charmant canım yeni tarihi bildiririm inşaalllah. İnşaalllah siz iyi haberler alırsınız
Ozaman güzelce zayıflayacağız inş. Motive olacağız, sonunda bebiş te gelicek :)
Tatlım kıyamam ya, iki gün önce benimde oldu, ben yattım uyudum ve geçti şükür ya. Sen de sökülürsün de geçer tatlım umarım...
Ne kadar hamaratsınız maşallah, annem olmasa varya ben hiçbir şeye yetişemem. Kdıncağız sağolsun tüm kışlıklarımı yapıyor, inş çocuğum olursa ilerde bende ona hazırlarım.

Ozaman güzelce zayıflayacağız inş. Motive olacağız, sonunda bebiş te gelicek :)

Tatlım kıyamam ya, iki gün önce benimde oldu, ben yattım uyudum ve geçti şükür ya. Sen de sökülürsün de geçer tatlım umarım...

Ne kadar hamaratsınız maşallah, annem olmasa varya ben hiçbir şeye yetişemem. Kdıncağız sağolsun tüm kışlıklarımı yapıyor, inş çocuğum olursa ilerde bende ona hazırlarım.
İnşallah canım yaparsın çocuğuna benimde annecim saolsun o olmasa ne yapardım Aalah başımızdan eksik etmesin onları

Back