Regl Öncesi Belirtiler

Adetten önceki belirtileriniz nelerdi

• Kasık ağrısı

OY: 444 67,1%
  • Bel ağrısı

OY: 330 49,8%
  • Sarı akıntı

OY: 137 20,7%
  • Beyaz akıntı

OY: 172 26,0%
  • Baş ağrısı

OY: 135 20,4%
  • Göğüs hassasiyeti

OY: 379 57,3%
  • Gaz

OY: 256 38,7%
  • İshal/Kabızlık

OY: 181 27,3%
  • Mide bulantısı

OY: 119 18,0%
  • İştah değişikliği

OY: 173 26,1%
  • Uyuma isteği

OY: 178 26,9%
  • Lekelenme

OY: 96 14,5%

• Ankete Katılan
    662
belirtiler hamileliği gösteriyor :)

Buginde kimseden ses yok galiba . Kizlar pes mi ettiniz yoksa ...

Ne oldu kızlar herkes tek tek dökülüyor totem yapanlardan kimse mutlu haber veremedi sanırım charmant bir tek sen mi kaldın? Başka kim totem yapıp bat bekliyor hala???

Ne oldu kızlar herkes tek tek dökülüyor totem yapanlardan kimse mutlu haber veremedi sanırım charmant bir tek sen mi kaldın? Başka kim totem yapıp bat bekliyor hala???
valla canım kaç kişi yaptı bilmiyorum şu ana kadar kimse hamile değil sanırım iki üç kişi daha var yanılmıyorsam totem yapan. ben de cuma günü gidip direkt kan vericem

valla canım kaç kişi yaptı bilmiyorum şu ana kadar kimse hamile değil sanırım iki üç kişi daha var yanılmıyorsam totem yapan. ben de cuma günü gidip direkt kan vericem
Allah siz misiniz totem yapan dedi kafamiza tokadi gecirdi :))

Kizlarrr rahim bolgesinde bi agri var sol kasigimda batmalar var yururken konusurken zorlaniyorum . bi halsizlik var . belim cok agriyor . uyku felan geliyor . karnimda degisik bi şişlik ve sertlik var . ne oluyor bana

Regl 9 unda degil mi canim . erken olmaz mi cuma gunu ???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…