benim kanamam olduğu için dr düşükle birlikte kesti ilacı o yüzden net bişey söyleyemiyorumcharmant canım sana sorayım sende progestan kullanmıştın sanırım ilaç bittikten ne kadar sonra adet oldun canım sen
belirtiler hamileliği gösteriyor :)evet cnm gün aşırı ilişki oldu. yumurtlama günlerimi de değerlendirdik bakalım. ilşkimiz bi gün oldu bi gün olmadı. adetin 10,12,14,16,18,20,22 günler ilişki oldu hep. kasık ve bel ağrılarım devam ediyor. özellkle sol kasığımda ağrı var. şişkinliğim var. sol kasığımda bi yumru var sanki. sağ tarafta yok. göğüslerim hafiften hassas. bulantılarım devam ediyor. hiç test yapmadım daha çok var diye.
canım ben adet oldum@menes093
B bambay
C canus123
Eylemeylemce
mavimli
@aspnr
S selin deniz
bugün ve öncesi için bekleyen hanımlar durumunuz nedir
Canim gelmesini bekliyorum daha baslamadi adetim.@menes093
B bambay
C canus123
Eylemeylemce
mavimli
@aspnr
S selin deniz
bugün ve öncesi için bekleyen hanımlar durumunuz nedir
adet belirtilerin var mı peki nasılsınCanim gelmesini bekliyorum daha baslamadi adetim.
Var canim, atesim dustu. Bi de dun sabah bi kez kahverengi leke geldi 2 damla.adet belirtilerin var mı peki nasılsın
valla canım kaç kişi yaptı bilmiyorum şu ana kadar kimse hamile değil sanırım iki üç kişi daha var yanılmıyorsam totem yapan. ben de cuma günü gidip direkt kan vericemNe oldu kızlar herkes tek tek dökülüyor totem yapanlardan kimse mutlu haber veremedi sanırımcharmant bir tek sen mi kaldın? Başka kim totem yapıp bat bekliyor hala???
ne zaman test yapacaksın yapmayacak mısınVa
Var canim, atesim dustu. Bi de dun sabah bi kez kahverengi leke geldi 2 damla.
Allah siz misiniz totem yapan dedi kafamiza tokadi gecirdi :))valla canım kaç kişi yaptı bilmiyorum şu ana kadar kimse hamile değil sanırım iki üç kişi daha var yanılmıyorsam totem yapan. ben de cuma günü gidip direkt kan vericem
Regl 9 unda degil mi canim . erken olmaz mi cuma gunu ???valla canım kaç kişi yaptı bilmiyorum şu ana kadar kimse hamile değil sanırım iki üç kişi daha var yanılmıyorsam totem yapan. ben de cuma günü gidip direkt kan vericem
Kizlarrr rahim bolgesinde bi agri var sol kasigimda batmalar var yururken konusurken zorlaniyorum . bi halsizlik var . belim cok agriyor . uyku felan geliyor . karnimda degisik bi şişlik ve sertlik var . ne oluyor bana
Kalkarken falan belim agriyor . Belimde tonlarca yuk var gibi sanki . bide hic istahim yok
Demez O demez sever beni :) Sırayı başkasına verdi o kadar bakalım benim sonum nolacakAllah siz misiniz totem yapan dedi kafamiza tokadi gecirdi :))
evet 9 u yeter artık göstersin kendini bekle bekle nereye kadarRegl 9 unda degil mi canim . erken olmaz mi cuma gunu ???
Ayyy ins hamilesindir canim . Orda minnacik fasulyecik gozukur annişine gosterir kendini :)evet 9 u yeter artık göstersin kendini bekle bekle nereye kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?