bu doğru bir belirti çünkü eskiden ebeler alttan kontrolle bu şekilde öğreniyorlarmışsize ilginç bı hamıleleık belırtımı yazayım belkı yasayan olur ben zaten gebeliğimi adete 5 gun kala ogrendım bu dedıgım de adete 8 9 gun kala yanı döllenmede 5 6 gun sonrası cinsel ilşki sırasında garip bı değişiklik vardı bi yumusaklık hıssı gıbı zaten ondan sonra da bir daha ilişki olmadı risskli gfebeyım enfeksıyon falan kaparım dıye bilerek yapmamıstık belki yardımcı olur tez vakıtte ısteyen herkes hamıle kalsın ve kucagına alsın bebısıni
ben de ilk o zaman acaba demiştimbu doğru bir belirti çünkü eskiden ebeler alttan kontrolle bu şekilde öğreniyorlarmış
Allah tamamına erdirsin canım sağlıkla al kucağınaben de ilk o zaman acaba demiştim
amin cnm ınsallah rabbım ızın verırse alıcaz kucagımıza sen de takvım yapmıssın ama küçük takvım daha bu kadar erken nasıl ögrendınAllah tamamına erdirsin canım sağlıkla al kucağına
totem bu daha yok yani bişey bekliyoruz bakalımamin cnm ınsallah rabbım ızın verırse alıcaz kucagımıza sen de takvım yapmıssın ama küçük takvım daha bu kadar erken nasıl ögrendın
Valla bilemedim ki simdi kimyasal mi deggl mi, bence testler buharlasmis olmali o yuzden gibi geldi bana, yoksa bi gun oncesi idrarda azcik olsa cikan cizgi varken kan 0.100 cikmazdi bence.Allah tamamına erdirsin canım sağlıkla al kucağına
bekleyip görücez kuzum napalım her ay yılmadan denicez nasip ne zamansa artık :)Valla bilemedim ki simdi kimyasal mi deggl mi, bence testler buharlasmis olmali o yuzden gibi geldi bana, yoksa bi gun oncesi idrarda azcik olsa cikan cizgi varken kan 0.100 cikmazdi bence.
hamile olana kadar eczaneler zengin olacak valla bizim yüzümüzden :)Bunu ogrenmek icin bir testi feda ettim, ayni sekilde idrar damlattim az once, birkac saat bekleyip gorecegim var mi yok mu bi cizgi..
rabbım sıldırmesın o zamntotem bu daha yok yani bişey bekliyoruz bakalım
Ha maşallah kız.. Ben bi 2 ay ara verebilirim. Çünkü sonraki iki ayda olabilecek bi gebelik yaz tatiline denk geliyor ben öğretmenim :))Kizlarrre sunu anladim bayan isteyince yaptiramayacagi sey yok :) Seriyi tamamladım son gaz devammm:) 15/17/19/21/23/25/27/29 bugunde oldu hadi hayirlisi ins birinden biri tutmustur Allahim duy bizi hayirlisi neyse onu nasip et Aminnnn
ben de öğretmenım hamıleliği nısan mayıs hazıran aylarında tutturursan mukemmel oluyoHa maşallah kız.. Ben bi 2 ay ara verebilirim. Çünkü sonraki iki ayda olabilecek bi gebelik yaz tatiline denk geliyor ben öğretmenim :))
Ne mutlu sen yakalamışsın :)ben de öğretmenım hamıleliği nısan mayıs hazıran aylarında tutturursan mukemmel oluyo
Anladim canim hayirlisi olsun rabbim cennet kokulu bebisleri hayirlisi ile bizede nasip etsin :)Ha maşallah kız.. Ben bi 2 ay ara verebilirim. Çünkü sonraki iki ayda olabilecek bi gebelik yaz tatiline denk geliyor ben öğretmenim :))
bu ay değilsen de önümüzdeki ay olacak sen merak etme içini ferah tut seninki de hazirana denk gelir olsun :)Yacharmant hamile olsam bunca belirti yaşamam herhalde birkaç saattir bacak aralarımda bi çekilme bi sancı hey Allah ım (
bende de aynı dert var .ben de ara versem mı diyorum ama yaşım 37 olunca bir de 9 aydır olmayınca öylesine koyvereyim gitsin diyorum.Ha maşallah kız.. Ben bi 2 ay ara verebilirim. Çünkü sonraki iki ayda olabilecek bi gebelik yaz tatiline denk geliyor ben öğretmenim :))
Ya ben cidden ara verebilirim. Doğum da yüksek lisans finallerine denk gelebilir cünkü.bende de aynı dert var .ben de ara versem mı diyorum ama yaşım 37 olunca bir de 9 aydır olmayınca öylesine koyvereyim gitsin diyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?