• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Regl Öncesi Belirtiler

Adetten önceki belirtileriniz nelerdi

• Kasık ağrısı

OY: 444 67,1%
  • Bel ağrısı

OY: 330 49,8%
  • Sarı akıntı

OY: 137 20,7%
  • Beyaz akıntı

OY: 172 26,0%
  • Baş ağrısı

OY: 135 20,4%
  • Göğüs hassasiyeti

OY: 379 57,3%
  • Gaz

OY: 256 38,7%
  • İshal/Kabızlık

OY: 181 27,3%
  • Mide bulantısı

OY: 119 18,0%
  • İştah değişikliği

OY: 173 26,1%
  • Uyuma isteği

OY: 178 26,9%
  • Lekelenme

OY: 96 14,5%

• Ankete Katılan
    662
Valla bilemedim ki simdi kimyasal mi deggl mi, bence testler buharlasmis olmali o yuzden gibi geldi bana, yoksa bi gun oncesi idrarda azcik olsa cikan cizgi varken kan 0.100 cikmazdi bence.
ben de aynı şeyi ilk defa ocakta yaşadım.Adetim bir gün geçince test yaptım seninki gibi çıktı.Sonra kan verdim 1.20 çıktı.İki gün sonra da adetim geldi zaten

Regl tam 2 hafta var ins hayirlisi ile bu ay olmustur saglikli birsekilde inssss aminnn

Kızlaarr ben geldim ölüyorum yorgunluktan sağlı sollu iki kasığımda sancı gelip gidiyor karnımda iğne batması gibi bişeyler oluyor ne oluyor bana ya

Zarari var mi arastirdin mi hic ileri gebelikte kesiliyormus sanirim
Genetik sorun var mı sende cnm pıhtılaşma sorunu varsa kullanmak zorundayız çünkü böyle bir durumda bebeğe kan gitmiyor vücut bebeği yabancı cisim olarak algılayıp dışarı atmak istiyor ve düşük gerçekleşiyor aspirin kanı sulandirdigi için doğumdan bir süre önce Dr ilacı kesiyor

Canim o ne demek ?
Cnm bana genetik bakıldı orda iki faktörde sorun var bu test üç kaybı olan anne Adaylarına devlette rutin yapılan bir test kanda pıhtılaşma sorunu olup olmadığına bakılıyor eğer sorun varsa aspirin ve gerekirse kan sulandırıcı iğne falan veriyor Dr

Kizlarrrr hamileler hamile olmayanlar . birsey soracagim acil cvp verebilir misiniz . Bugun yumurtlama gunumdu. Esimle iliski oldu . dusa girdim ciktim 2 saat sonra da lavobaya gitmistim peceteye afedersiniz beyaz yumurta aki gibi uzun yapiskan bisey geldi neydiki bu ???

Kizlarrrr hamileler hamile olmayanlar . birsey soracagim acil cvp verebilir misiniz . Bugun yumurtlama gunumdu. Esimle iliski oldu . dusa girdim ciktim 2 saat sonra da lavobaya gitmistim peceteye afedersiniz beyaz yumurta aki gibi uzun yapiskan bisey geldi neydiki bu ???
Canım yumurtlama gününde akıntı oluyo zaten normal ,ilişkiden sonrada olabiliyo kalan spermler dısarı akabiliyo bazen öyle olmuştur bnce

Genetik sorun var mı sende cnm pıhtılaşma sorunu varsa kullanmak zorundayız çünkü böyle bir durumda bebeğe kan gitmiyor vücut bebeği yabancı cisim olarak algılayıp dışarı atmak istiyor ve düşük gerçekleşiyor aspirin kanı sulandirdigi için doğumdan bir süre önce Dr ilacı kesiyor
Kromozom bozuklugu dedi dr ama bisey yapilmadi

Benim iki oldu bir daha olursa herseye baktiricam

Back